FPL : Rundens lag – DGW 29

Endelig ferdig med landslagspause, og det er klart for Premier League-fotball igjen! Kommende runde blir sesongens største dobbelrunde, og det kan bli store utslag her, da hele 12 lag har to kamper.

Det kan være lurt å også se på kommende runder mtp byttene man gjør nå. I GW 32 venter en blankrunde, der Man city, Man United, Brighton og Chelsea står uten kamp, mens det venter en ny dobbel i 34, der 6 lag har to kamper. I tillegg blir det en dobbelrunde i 37, og en minidobbel, sannsynligvis i 36. Her er det mao bare å følge med, og planlegge godt.

På dette laget har jeg fokusert på hvilke spillere jeg ville hatt med på et evt free hit, og prøver noen differ. Kun 3 spillere er eid av mer enn 10,5%. En noe usikker Haaland er også droppet, for første gang i år, men skal nok rett inn igjen.

Frist er lørdag kl 12.00 – Lykke til med runden!

Keeper

Norberto Neto (4,5) Bournemouth (Fulham, H + Brighton, H)

Keepervalg denne runden er ikke veldig enkelt, med flere spennende kandidater, men valget falt til slutt på Neto. Bournemouth har tidvis sett veldig bra ut i det siste. Fått med seg to clean sheets på sine 5 siste kamper, og det blir også endel redninger på Neto. På papiret en ganske ålreit dobbel. I første kamp kommer Fulham på besøk. Det er et Fulham som må spille uten sin stjernespiss, Mitrovic, som er suspendert. Blir ikke overrasket om dette blir et målfattig oppgjør. I den andre kampen kommer Brighton på besøk. Her blir det naturligvis tøffere å holde nullen, men det er ihvertfall også en hjemmekamp, og Neto kan fort få endel redninger her.

Forsvar

Marcos Senesi (4,4) Bournemouth (Fulham, H + Brighton, H)

Høres muligens litt galskap ut, men mtp at dette er et forslap til et free hit-lag, så prøver jeg altså en dobling bak hos Bournemouth. De har en veldig fin dobbel, og det er litt spennende å gå litt all in på et lag, og særlig da når begge spillerne har en eierandel på under 1%. Senesi har 2 clean sheets og 2 mål på sine 6 siste kamper. 8-5-7-7 i disse kampene, mens to kamper har endt med 0 poeng. Her kan man mao forvente veldig enten/eller, og det KAN jo bli litt gøy.

Kieran Trippier (6,1) Newcastle (Man United, H + West Ham, B)

Det har ikke vært mange gangene Trippier ikke har vært med på laget denne sesongen, og han får også plass denne gangen. Eid av 66,5%, har en litt småtøff dobbel, og har heller ikke levert i nærheten av tidligere i sesongen i det siste. Mye som tyder på at det kunne vært riktig tidspunkt å droppe han mao, men jeg sitter allikevel med en følelse om at man bør ha med en fra Newcastle. 

Ben Chilwell (6,0) Chelsea (Villa, H + Liverpool, H)

Chelsea er også et av få lag med to hjemmekamper denne runden. Møter først et Villa som er i god form, før Liverpool kommer på besøk i kamp to. De største utfordringene til Chelsea har vært offensivt, selv om de nå har scora 5 mål siste to. Defensivt har de vært bra, og Chilwell har også definitivt mange målpoeng i seg. James er muligens tilbake også, men han kan man nesten forvente at blir skada underveis i en dobbelrunde, så Chilwell virker som et mye tryggere og bedre valg.

Midtbane

Marcus Rashford (7,3) Man United (Newcastle, B + Brentford, H)

To blanks på rad nå for Rashford. På disse to kampene har det altså blitt 7-0 tap mot Liverpool, og 0-0 hjemme mot Southampton. Helt krise med slike resultater såklart, men de virket slitne og preget av kampprogrammet. Denne landslagspausen kom nok beleilig, og en liten skade på Rash var nok kanskje også det. Før disse to nevnte kampene hadde han 6 mål og 1 assist på 5 kamper, og har i det hele tatt vært i en fantastisk form denne sesongen. Er nok tilbake igjen her, men lurt å følge med inn mot frist. Bruno Fernandes er så absolutt et godt alternativ. Dropper dobling her, da jeg syns de har en ganske tøff dobbel, men èn Man United-spiller bør man uansett ha.

Et par svake kamper av Man United før landslagspausen, men nå er en uthvilt Rashford klar for å hjelpe de til nye seire. Foto : Shutterstock.com
James Maddison (8,2) Leicester (Palace, B + Villa, H)

Leicester har ikke den verste dobbelrunden. Palace har sett svake ut i det siste, og der kan det fort bli noen mål. Tøffere mot Villa, som er i god form, men det er ihvertfall en hjemmekamp. Med unntak av Man City borte i GW 31, så har de også et pent program fremover. Ikke blitt altfor mange poeng i det siste riktignok, men nå har han tre 90-minuttere på rad, og jeg har trua på at han kan bli en av de bedre poengplukkerne denne runden. Vurderte han også som cap, men endte med å la han være visecap.

Jarrod Bowen (8,0) West Ham (Soton, H + Newcastle, H)

Dette har virkelig vært en tung sesong for Bowen. Allikevel har han tidvis vist at han fortsatt har høye poengscores i seg. Langt mellom målpoengene i år, men når han først har dagen, så kommer det da også mer enn ett. To hjemmekamper denne runden, der særlig den første mot Southampton ser veldig fin ut. West Ham må ha noen seire for å berge plassen i år, og mot bunnkollega Soton er det naturligvis ekstra viktig. Benrahma har faktisk fått flere poeng de siste kampene, og er også et spennende valg. Taket til Bowen føler jeg dog er mye høyere, og valget faller på han.

Alexis Mac Allister (5,5) + Solly March (5,1) Brighton (Brentford, H + Bournemouth, B)

Brighton har flere kamper enn noe annet lag resten av sesongen, og særlig fra GW 34 vil man nok ha full kvote herfra. Ikke lett å velge hvilke(n) spiller(e) man skal ha på midtbanen her, da det er tre som alle utpeker seg som gode valg. Muligens den mest stabile av de, Mitoma, velger jeg altså å droppe på dette laget. Skummel såklart, men noe må man prøve.

Mac Allister har vært veldig bra i en mer offensiv rolle de siste 6 kampene. Har scora 2 mål, og det er kun Martinelli og Saka som har flere skudd i boks denne perioden. Det er forventa at han fortsetter i denne rollen, og han tar også straffespark. Et veldig godt valg, fra et lag man nok bør ha minst to fra.

March har sett veldig bra ut under De Zerbi, og føles som den av Brighton-spillerne med høyest tak. Kan gå noen kamper uten målpoeng riktignok, men dette ser ut som en perfekt dobbel for han. Kommer stadig i fine posisjoner, og har fine underliggende tall. Det vil overraske meg om det ikke kommer både mål og assist ila denne runden, og Solly March blir denne rundens kaptein.

Angrep

Ollie Watkins (7,5) Villa (Chelsea, B + Leicester, B)

Én blank på sine 8 siste kamper nå. Det føles kanskje ikke som taket her er så skyhøyt, samtidig har vi sett tidligere at han har noen ordentlig høye poengscores i seg. Uansett vært  jevnt bra så lenge nå, og virker som et trygt og godt valg. Eid av 15,8% nå, og kan ikke kalles en diff lenger. Fortsatt relativt lavt, og det gjør han mer spennende. Småtøff dobbelrunde riktignok. To bortekamper, der den første er mot et gjerrig og defensivt bra Chelsea, før de skal til Leicester. Særlig da i kamp to bør man kunne forvente at Villa får seg et par mål, og da er de fort signert Watkins.

Alexander Isak (6,7) Newcastle (Man United, H + West Ham, B)

3 mål, 5 bonus og totalt 20 poeng på sine to siste kamper nå, Isak. Har sett strålende ut, og tilfører dette Newcastle-laget sårt tiltrengte avslutningsegenskaper. Hentet av nesten 300000 spillere før denne runden, men er fortsatt en fin diff med sin eierandel på 4,9%. Småtøff dobbel, med Man United hjemme og West Ham borte, men det kan så absolutt bli flere mål her. I tillegg har Newcastle et fint program etter dobbelen, og kamp i blank GW 32. Det er nok en viss sjanse for at Wilson vil stjele endel minutter her, men om svensken fortsetter i samme stil, så vil han nok ihvertfall starte begge disse.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker