FPL: Rundens lag BGW 28

På grunn av FA-cupen får vi en redusert Premier League-runde denne helga. Syv kamper skal spilles, så spillerutvalget er naturlig nok noe redusert. Noen vil nok kjøre en Free Hit denne runden, mens andre vil slite med å stille 11 mann. Første kamp i runden er en godbit fredag kveld, når Nottingham Forest og Newcastle møtes til dyst. Fristen er dermed kl. 1930. Lykke til!

Keeper

José Sá (5.0) Wolves (Leeds H)

Bortsett fra arbeidsuhellet hjemme mot Bournemouth har Wolves holdt nullen og vunnet de tre siste på hjemmebane. Når svake Leeds kommer på besøk er det grunn til å tro at den solide hjemmerekka fortsetter. I tillegg plukker portugiseren i buret gjerne med seg noen bonuspoeng når Wolves holder nullen. Vi tror på ny smultring på lørdag.

Forsvar

Oleksandr Zinchenko (5.2) Arsenal (Crystal Palace H)

Det var forsvarskollega Gabriel som plukket flest poeng av Arsenals forsvarsspillere i den sterke 3-0-seieren borte mot Fulham forrige helg. Brasilianeren kan fint velges her også. Vi går likevel for den ukrainske backen Zinchenko som har fått en viktig rolle i det fremadstormende Arsenal-laget. Er veldig offensiv og delaktig i angrepsspillet. Palace har ikke scoret på de fire siste kampene så her lukter det en ny clean sheet for The Gunners.

Reece James (5.8) og Ben Chilwell (5.9) Chelsea (Everton H)

Vanskelig ikke å la seg friste av de to vingbackene til Chelsea i en hjemmekamp mot defensive Everton. Som alltid litt usikkerhet knyttet til den fysiske tilstanden til Reece James, men vi satser på at han blir klar. Ben Chilwell på motsatt back er på dødballer og svært bidragsgivende når Chelsea angriper. Her lukter det mange poeng på begge vingbackene så lenge Graham Potter fortsetter å spille med fem bak. Chilwell med hele 18 poeng på de to siste, så han bør virkelig prioriteres inn denne runden.

Midtbane

James Maddison (8.1) Leicester (Brentford B)

Selv om Leicester har slitt i år har James Maddison gang på gang vist at han er blant ligaens beste offensive midtbanespillere. 9 mål og 5 assist er sterke tall, og han er involvert i det meste Leicester foretar seg fremover i banen. Ingen enkel motstander å bryne seg på for Brendan Rodgers’ gutter, men det ligger en 15-poenger i lufta for Maddison i nær fremtid.

Leandro Trossard (6.6) og Bukayo Saka (8.5) Arsenal (Crystal Palace H)

Trossard har funnet flyten i sin nye klubb og stod for intet mindre enn alle de målgivende pasningene i 3-0-seieren borte mot Fulham. Dette var imponerende av Arsenal, og de skal ha få problemer hjemme mot svake Crystal Palace. Belgieren fortsetter etter all sannsynlighet på topp hos ligalederen, og med en slik lav pris er det mye verdi i han for øyeblikket. Saka har levert en kanonsesong så langt, og unggutten er fast på straffer. Begge hviles fra start i europaligaen mot Sporting, så de skal ha masse energi til matchen mot Patrick Vieiras menn.

Heung-Min Son (11.6) Tottenham (Southampton B)

Sør-koreaneren med en skuffende sesong etter forrige sesongs delte toppscorertittel. Har kun seks mål i serien så langt, et godt stykke unna det vi forventer av den smilende angrepsspilleren. Fikk seg dog et mål i forrige kamp, og har dermed to scoringer på de fire siste i PL. Begynner det å snu nå? Med et ellers billig lag denne runden har vi råd til å svi av en stor slump penger på at det løsner for Son, og den sjansen tar vi.

Angrep

Harry Kane (11.7) Tottenham (Southampton B)

Kane viste nok en gang sin klasse i 3-1-seieren hjemme mot Nottingham Forest. To scoringer og tre bonus ble det, og Kane-eierne kunne igjen glise hele veien til banken. Er rett og slett en sikker poengsanker som er verdt den store summen han koster å ha i laget. Vi vil ikke gå uten briten borte mot Southampton, og gir i tillegg Kane kapteinsbindet.

Kane er i storform om dagen og vår kaptein denne runden. Foto: Shutterstock.com
Kai Havertz (7.5) Chelsea (Everton H)

Tyskeren er mannen som leder Chelseas angrep. Scoret på magisk vis på en magisk pasning fra Enzo Fernandez i forrige kamp mot Leicester. Virker å ha Potters tillit på topp, og har spilt 90 min i de siste tre seriekampene. Vi så i CL at spissen også er på straffer, noe som alltid kommer godt med i fantasy. Aston Villas Ollie Watkins (7.4) kan også vurderes her.

Ivan Toney (7.8) Brentford (Leicester H)

Toney leverte varene som kaptein forrige runde med både scoring, assist og bonus over to kamper. Så lenge ingen utestenger engelskmannen for gambling så er dette en flott spiss å sitte med på et hvert fantasylag. Leverer jevnt og trutt med målpoeng og fikk en fortjent innkalling til Englands landslagstropp. Vi ser ingen grunn til at Toney ikke skal levere flere målpoeng hjemme mot Leicester.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker