FPL: Rundens lag DGW 27

Nå begynner det spennende tider med dobbelt- og blankrunder de neste ukene. I gameweek 27 er det Brighton, Brentford, Crystal Palace og Southampton som har to kamper. I gameweek 28 er det noen lag som blanker, før vi får årets største dobbeltrunde i gameweek 29. Her gjelder det å planlegge chipsbruk og legge en god strategi. Denne runden kjører vi full kvote med Brighton og Brentford som begge har to flotte matcher samt viser god form. Ellers fyller vi laget med stjerner fra sterke lag med én fin enkeltkamp. Fristen er lørdag kl. 12.00. Lykke til!

Keeper

David Raya (4.8) Brentford (Everton B, Southampton B)

Når det hersker usikkerhet rundt keeperplassen i Brighton er det lett å se til formlaget Brentford. Laget har sluttet å tape, og er i høyeste grad med i kampen om europacupplass. Møter to lag som sliter med å score mål, så utsiktene til denne runden er svært gode for spanjolen i buret. Høster gjerne godt med bonuspoeng også.

Forsvar

Kieran Trippier (6.0) Newcastle (Wolves H)

Høyrebacken er fortsatt den med overlegent flest poeng av forsvarsspillere på spillet. Er riktignok inne i en svak periode, med to tap og to uavgjort på de fire siste. Har møtt tøff motstand i Liverpool og Manchester City i de to siste seriekampene. Bør være adskillig bedre sjanser for flere fantasypoeng for backen denne runden. Wolves har tatt seg sammen etter en svak sesongstart, men er ikke et lag det oser mål av. Den sjanseskapende backen får som vanlig plass på vårt lag.

Ben Mee (5.1) Brentford (Everton B, Southampton B)

Det var stopperkollega Ethan Pinnock som dunket inn en scoring i 3-2-seieren mot Fulham på mandagskvelden. Vi velger likevel rutinerte Ben Mee på rundens lag. Mee har tradisjonelt sett vært en større trussel på dødball enn Pinnock og har allerede tre scoringer denne sesongen. Pinnock er ikke noe dårlig valg, ei heller venstreback Rico Henry, men vi velger å gå for modige og dødballfarlige Ben Mee fra Brentfords backrekke.

Pervis Estupiñán (4.8) Brighton (Leeds B, Crystal Palace H)

Den offensive backen har levert solid som erstatter for Marc Cucurella på venstrebacken til Brighton. Står med fem målgivende pasninger så langt. Med to fine kamper mot svake Leeds og Palace er det gode muligheter for både clean sheet og et målpoeng eller to. Lewis Dunk (4.7) kan også fint velges hvis man ønsker dødballtrusselen istedenfor.

Midtbane

Kaoru Mitoma (5.5) og Alexis MacAllister (5.4) Brighton (Leeds B, Crystal Palace H)

Brighton fortsetter å imponere denne sesongen. Feide West Ham av banen med 4-0 og både Mitoma og MacAllister tegnet seg på scoringslisten. Her får man mye kvalitet til en billig penge. Mitoma har seks mål og fire assist, MacAllister seks mål og en assist. Verdensmesteren fra Argentina er også fast straffetager. Det er fullt mulig å sjanse på en av disse gutta som rundens kaptein. Lagkompis Solly March (5.1) må også nevnes. March spiller ving og er både skapende og i mange farlige posisjoner i boks i hver eneste kamp Brighton spiller. Minst to av disse tre må med på rundens lag, vi går for Mitoma og MacAllister.

Mohamed Salah (12.8) Liverpool (Bournemouth B)

Egypteren var i fyr og flamme mot Manchester United forrige helg, og nå ser det ut til at stormformen er på vei tilbake etter en tam periode. Har en sterk historikk mot Bournemouth, og her ligger den en ny potensiell kjempesum i vente. Med mye billig fra Brighton og Brentford er det penger til flere premiums på rundens lag. Vi rydder plass til Liverpools toppscorer.

Marcus Rashford (7.4) Manchester United (Southampton H)

Rashford og United med historisk smell på Anfield sist, men rettet opp noe av inntrykket hjemme mot Real Betis i europaligaen der de vant klart 4-1 torsdag kveld. Rashford banket inn en nydelig scoring og viste at formen fortsatt er på plass. Fikk også hvile etter en drøy times spill. Engelskmannen har en helt enorm sesong, og det ville vært særdeles skummelt å gå uten Rashford i en hjemmekamp mot Southampton.

Angrep

Ivan Toney (7.8) Brentford (Everton B, Southampton B)

Gambleren Toney med ny scoring på straffe mot Fulham i hjemmekampen mandag kveld. Har aldri bommet på en straffe i Premier League og virker sikker som banken når han får sjansen fra krittmerket. Nettopp straffeansvar er ekstra fint for en kaptein i en dobbeltrunde, og dette er en av grunnene til at engelskmannen får bindet av oss denne runden. En annen god grunn er at de kommende motstanderne til Brentford ikke har vist mye imponerende denne sesongen. 15 mål og 3 assist vitner om en spiss med en kjempesesong, og Toney er bankers på vårt lag denne runden.

Rundens kaptein Ivan Toney med to fine kamper. Foto: IMAGO/Sportimage/Paul Terry
Harry Kane (11.7) Tottenham (Nottingham Forest H)

Når man har penger og plass til Harry Kane er det vanskelig å droppe han på rundens lag. Som regel leverer goalgetteren en scoring når han spiller kamper, og det er verdifulle poeng man gjerne tar med seg. Spurs fikk seg en smell borte mot Wolves sist, og når de i tillegg røk ut av CL mot AC Milan ble det er tung uke for Contes menn. Det bør være et revansjesugent Tottenham med Kane i spissen, som ønsker å slå tilbake mot Nottingham Forest på hjemmebane denne helga.

Erling Braut Haaland (12.2) Manchester City (Crystal Palace B)

Brauten har ikke vært like heit den siste tiden, men gutten har likevel dratt med seg én scoring og to assist på de siste to seriekampene. Er ofte involvert når City scorer, og vi vet jo alle hvilket toppnivå nordmannen har inne. Det begynner å haste for Manchester City hvis de skal ta igjen ligaleder Arsenal, og de har ikke råd til å avgi mange flere poeng hvis de skal forsvare ligatittelen. Haaland og lagkameratene har hvilt denne midtuka, og vi tror de fyrer på alle sylindere borte mot et Crystal Palace som har skuffet denne sesongen.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker