Order Cheap Tramadol Online Tramadol 50 Mg Online Uk Order Tramadol Overnight Uk Buying Tramadol

FPL : Rundens lag – BDGW 25

Da er det altså klart for en blank/dobbel runde! Man United, Brighton, Newcastle og Brentford står uten kamp, mens Liverpool, Arsenal, Everton og Wolves har to kamper. I forrige runde gikk jeg gjennom de neste rundene, der det kommer en ny dobbel i 27, pluss en stor blank i 28. Det gjelder her å ha disse rundene i bakhodet når man gjør bytter, og også begynne å ha en plan for bruk av chips.

Nå har det i tillegg blitt bekreftet en stor dobbel i runde 29. Klarer man å stable et lag til de neste rundene, inkludert den store blank-runden i 28, så peker runde 29 seg ut som en spennende runde å bruke free hit. Dette kommer vi tilbake til når det nærmer seg her, men det er altså lurt å ha dette i tankene allerede nå. Vi kan gå kjapt gjennom de lagene som har fått dobbel i 29 : Bournemouth, Brighton, Leeds, Forest, Leicester, Villa, Chelsea, Liverpool, Man United, Brentford, West Ham og Newcastle. Her sier det seg selv at det er et potensielt veldig høyt tak på en evt free hit.

Her har jeg satt sammen et lag som nok vil være mest aktuelt for en free hit, der det er kun én spiller uten dobbelrunde, Erling Haaland. Når det er sagt er både Arsenal og Everton lag det er fint å ha spillere fra, da de ikke vil få blank runde 28.

Husk frist allerede fredag kl 19.30 – Lykke til med runden!

Keeper

Jordan Pickford (4,4) Everton (Villa, H – Arsenal, B)

Er man på free hit denne runden, så vil man gjerne ha en keeper med to kamper. Pickford syns jeg da peker seg ut som det beste alternativet. Både Liverpool og Arsenal har på papiret finere kamper denne runden, men det er mer spennende med offensive spillere fra disse lagene. Etter at Sean Dyche tok over som manager har det blitt 2 clean sheets på 3 forsøk. Everton har sett mye bedre ut defensivt under sin nye sjef, som jo er kjent for å tette igjen bakover. Uavhengig av om man er på free hit denne runden, så ser faktisk Pickford ut som et godt valg. Fine kamper sett fra et defensivt perspektiv de neste 5, OG de har kamp i den store blankrunden, 28. Er også kun eid av 6,4%, og er en fin diff.

Forsvar

James Tarkowski (4,3) Everton (Villa, H – Arsenal, B)

Fortsetter med Everton, og kjører altså en dobling bak. Tarkowski er blitt en populær mann før denne runden, og er allerede kjøpt av 328000 spillere. Har allikevel en beskjeden eierandel på 7,3%, og er fortsatt som en diff å regne. Scoring, clean sheet og hele 15 poeng mot Arsenal i runde 22, og så også stadig farlig ut på dødball mot Leeds sist, der han endte med clean sheet og 8 poeng. Hjemme mot Villa er det absolutt muligheter for en ny clean sheet, mens det nok kan bli tøffere i bortekampen mot Arsenal. Riktignok hadde Arsenal kun 2 mål på 3 kamper, før 4-2 seieren over Villa sist. Seamus Coleman har like mange poeng på de siste 3 kampene, og kan være et godt alternativ for de som ønsker å diffe enda mer. Eierandel på kun 1,5% der. Allikevel syns jeg Tarkowski har sett best ut, og han får sjansen på dette laget.

Craig Dawson (4,8) Wolves (Fulham, B – Liverpool, B)

Eneste representant for Wolves denne runden blir altså Dawson. Wolves har faktisk 3 seire på sine siste 5 kamper, og har holdt nullen i to av de. En av disse var altså den meget overraskende 3-0 seieren over Liverpool i runde 22. Nå venter to tøffe bortekamper. Først mot et Fulham som har vært veldig solide defensivt i det siste, før det altså forventes at Liverpool får sin revansj. Lite som tyder på at det skal bli mye poeng på Wolves-spillere her altså, men det kan bli målfattig mot Fulham. Dawson har noen målpoeng i seg, og kan fort straffe det svake Liverpool-forsvaret på en dødball. Enda en diff på laget, med kun 1,2% eierandel.

Oleksandr Zinchenko (5,1) Arsenal (Leicester, B – Everton, H)

Man bør ha tre Arsenal-spillere nå. Dobbelrunde nå, fine kamper fremover, og de har også kamp i blank-runde 28. De to offensive som er med på dette laget mener jeg er et enkelt valg, mens tredjemann ikke på noen måte er lett. Her faller valget på Zinchenko. Syns han har sett veldig bra ut i det siste, virker sikker i laget, og fikk også med seg en scoring sist. Bortekamp mot et Leicester som ser bra ut offensivt om dagen først denne runden. Her kan Arsenal fort slippe inn, men Leicester er også fryktelig svake bakover, og Zinchenko kan få med seg målpoeng igjen her. Den andre kampen denne runden er en hjemmekamp mot Everton. Her kan man så absolutt forvente en clean sheet, så alt i alt ser Zinchenko ut som et godt valg her. Eid av 10,7%, og det vil nok være andre valg med langt høyere eierandel. Det gjør han bare mer spennende.

Trent Alexander-Arnold (7,3) Liverpool (Palace, B – Wolves, H)

Trent har sett mer ut som seg selv i de siste kampene, og har 2 assist på sine 6 siste kamper. I denne perioden er det kun Trippier som har skapt flere sjanser. I tillegg har det blitt 2clean sheets på de 2 siiste kampene. Rundens første motstander, Palace, har scora kun 4 mål på de siste 6 kampene. I kamp 2 venter Wolves, og de har 7 mål i samme periode. Liverpool så bra ut det første kvarteret mot Real Madrid i midtukens CL-kamp. Men så raknet det virkelig. Kampen endte til slutt 2-5, og Liverpool er i praksis ute av årets CL. Viste her at de på ingen måte er friskmeldt. Samtidig er hverken Palace eller Wolves i nærheten av det nivået Real Madrid viste her, og det er ingen tvil om at Liverpools vingbacker har et skyhøyt tak i denne dobbelen. Valget faller på Trent, men Robertson er et godt alternativ om man trenger å spare 0,5.

Midtbane

Dwight McNeil (5,1) Everton (Villa, H – Arsenal, B)

Vi kjører på med enda en stor diff. McNeil er kun eid av 0,4%. Det er det selvfølgelig også gode grunner til, og det har virkelig ikke blitt mange poeng på han. Allikevel syns jeg han tidvis har sett bra ut, og det kan være noen målpoeng her. Kun 2 assist på 6 kamper etter VM, men den ene kom da i det motsatte oppgjøret mot Arsenal i runde 22. Det er nok allikevel hjemmekampen mot Villa man bør ha størst forhåpninger til her. Innlegg som heades i mål av Tarkowski? Lov å håpe på det ihvertfall, og McNeil prøves her. Må nevnes at det nok er mest aktuelt på et free hit, tross fine kamper fremover og kamp i blank runde 28.

Martin Ødegaard (7,0) Arsenal (Villa, H – Arsenal, B)

4 blanks på sine siste 7 nå. Ødegaard og Arsenal har vist noen svakhetstegn i det siste, men etter 2 mål og 1 poeng på 3 kamper, så kom de ihvertfall sterkt tilbake igjen sist, med 2-4 seier over Villa. Her fikk Ødegaard med seg en assist, i tillegg til 3 bonus. 2 assist siste 5 har det blitt, men det kan fort løsne ordentlig igjen. Særlig den første kampen, mot Leicester, ser bra ut fra et offensivt perspektiv denne runden. Everton har sett bra ut defensivt under Dyche, men de tapte tross alt 2-0 mot Liverpool nest sist, og Arsenal kan score mot alle. Ødegaard mener jeg er et av to klare valg fra Arsenal nå, og han skal med på laget. Blir hverken kaptein eller visekaptein her, men det kan absolutt være et alternativ.

Bukayo Saka (8,4) Arsenal (Villa, H – Arsenal, B)

Saka har 3 mål på sine siste 6 kamper, og det er kun Rashford som har flere skudd av midtbanespillerne på spillet. Arsenal har fine kamper fremover, og ikke minst har de kamp i blank 28. Man bør ha 3 Arsenal fremover, og Saka ser ut som den viktigste. Arsenal har scora 11 mål på de siste 6, og det er kun Man City og Man United som har flere. Ingen lag har flere skudd enn Arsenal i samme periode. Møter her et Leicester som offensivt har sett bra ut i det siste, men som har sluppet inn 11 mål på de siste 6, og ikke holdt nullen i noen av disse. Den neste motstanderen er Everton. De har sett mye bedre ut under Dyche, og har 1-0 seier i de 2 siste hjemmekampene. I forrige hjemmekamp tapte de dog 2-0 mot Liverpool, og her venter en ny tøff bortekamp. Saka kan være et godt kapteinsalternativ denne runden. På dette laget blir han visekaptein.

Det er lenge siden det har vært aktuelt, men denne runden får Mo Salah kapteinsbindet. Foto: Shutterstock.com
Mo Salah (12,7) Liverpool (Palace, B – Wolves, H)

Har nå mål, assist og 17 poeng på sine 2 siste kamper. Scora også mot Real Madrid i midtuka, der Liverpool til slutt tapte 2-5. En helt annen motstand i denne dobbelen enn i den kampen, så det skal man nok ikke legge altfor mye vekt på. Liverpool har sett bedre ut i de to siste kampene, og vunnet 2-0 i begge. Første motstander denne runden, Palace, har sluppet inn 10 mål på sine 6 siste kamper, og kun holdt nullen i én av de. Ingen lag har sluppet til flere skudd på mål i samme periode. I kamp 2 kommer Wolves på besøk. De har vært noe bedre defensivt i det siste, og har sluppet inn 6 mål på de siste 6 kampene, og holdt nullen i 2 av de. Det er lenge siden det har vært aktuelt med Salah kaptein, men denne runden ser han for meg ut som det beste valget.

Angrep

Darwin Núñes (8,7) Liverpool (Palace, B – Wolves, H)

Darwin scora et veldig pent mål mot Real Madrid i midtuka. I serien har han kun 1 mål på de siste 6 kampene, men har stadig meget sterke underliggende tall. Kommer alltid til mange sjanser, uten at det har resultert i nok foreløpig. Med mål og assist i de to siste kampene, så kan det kanskje se ut som det er nære å løsne skikkelig. Skjer det, så kan det bli en meget pen dobbelrunde for Darwin. Det eneste som er litt skummelt her er at Jota og Firmino nå er tilbake. De kommer nok til å stjele minutter hovedsaklig fra Darwin og Gakpo, og det gjør han mindre aktuell som kaptein. Tror uansett han starter, og får nok minutter til at han må med her.

Erling Haaland (12,2) Man City (Bournemouth, B)

På sine 4 siste kamper har det nå blitt 1 mål og 1 assist. Veldig svake tall til Haaland å være, og han har heller ikke kommet til så mange sjanser. Vi skal allikevel ikke lenger tilbake enn mot Wolves i runde 21 for å finne sist gang det ble hattrick, og det kan selvfølgelig komme igjen når som helst for maskinen fra Jæren. Kamp mot Bournemouth bør være en perfekt anledning, selv om det er på bortebane. På dette laget er jeg ikke i nærheten av å vurdere å droppe Haaland, og han blir med som eneste spiller uten dobbel denne runden. For én gangs skyld er han dog ikke aktuell som vise eller kaptein.

Kategorier
Nyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker