FPL: Rundens lag DGW 23

Ny PL-runde, og nok en gang er det en dobbeltrunde for to lag. Denne gangen er det ligaleder Arsenal og jagende Manchester City som får en ekstra match når de møtes i en særdeles viktig kamp onsdag kveld. Rundens lag domineres naturlig nok av spillere fra disse lagene. Det gjelder å holde tunga rett i munnen om dagen, da det både er dobbeltrunder og blankrunder i sikte de neste ukene. Runden starter lørdag med byderbyet West Ham – Chelsea, så fristen for å klargjøre laget er kl. 12.00. Lykke til!

Keeper

Ederson (5.4) Manchester City (Aston Villa H, Arsenal B)

Ederson er en av få spillere på City som vi kan være relativt trygge på at starter begge kampene i dobbeltrunden. Å velge forsvarsspillere hos de blå er veldig risikabelt, så da går vi for brasilianeren i buret. Bør kunne dra meg seg en smultring hjemme mot Villa, og i hvert fall save points borte mot Arsenal.

Forsvar

Kieran Trippier (6.1) Newcastle (Bournemouth B)

Høyrebacken med overlegent flest poeng av forsvarsspillere på spillet er som vanlig inne på rundens lag. Bournemouth har kun scoret ett fattig mål etter VM-pausen, så oddsen er lav for at defensivt solide Newcastle plukker med seg en ny clean sheet. I tillegg kjenner vi til den offensive trusselen bonusmagneten Trippier bringer til torgs.

Craig Dawson (4.8) Wolves (Southampton B)

Wolves på rett spor om dagen, og den nyankomne ringreven Craig Dawson debuterte for sin nye klubb med scoring og clean sheet i den overbevisende 3-0-seieren mot Liverpool. Dawson er et velkjent FPL-valg på grunn av sin gode historikk på dødballer for både West Ham og West Brom. Vi gir formspilleren en sjans på rundens lag!

Gabriel Magalhães (5.2) Arsenal (Brentford H, Man City H)

Helst skulle vi fått plass til vår kjære Martin Ødegaard som den siste av tre Arsenal-spillere til dobbeltrunden, men det lot seg ikke gjøre. Da falt valget på midtstopper Gabriel, et valg som slettes ikke trenger å stå mye tilbake for vår landslagskaptein. Gabriel er en stor trussel på dødball, noe to ligascoringer denne sesongen vitner om. Stanger han inn en til i løpet av to hjemmekamper?

Midtbane

Bukayo Saka (8.3) Arsenal (Brentford H, Man City H)

Ukas enkleste valg på midtbanen. Med to kamper for serielederen så skal unge Bukayo Saka inn. Vi lar oss ikke skremme av arbeidsuhellet borte mot Everton og Sean Dyche sist. Nå skal Arsenal slå tilbake og Saka skal spille hovedrollen. Vingen er også på straffer, noe som er ekstra verdifullt i en dobbeltrunde.

Kaoru Mitoma (5.2) Brighton (Crystal Palace B)

Fantastisk morsomt å følge Brighton denne sesongen. Ligger i øyeblikket på en knallsterk 6. plass, og laget virker bunnsolid. Mitoma flyr på skyene om dagen, og ble matchvinner i forrige kamp mot Bournemouth. Har dratt inn utrolige 42 poeng på de siste fem kampene. Har steget litt i pris, men det er fortsatt enorm verdi i Brighton-vingen. Her må det smis mens jernet er varmt.

Marcus Rashford (7.2) Manchester United (Leeds B)

Rashford i sitt livs form om dagen, og kan rett og slett ikke stoppe å score. Tre strake seriekamper med mål, og gutten er i fyr og flamme når han får spille til venstre eller på topp hos de røde djevlene. De som kjørte trippelkaptein på Rashford forrige runde kunne glise hele veien til banken. Møter nå Leeds igjen, og den forrige kampen mot de hvite var et fyrverkeri av en kamp med flust av sjanser. Får vi en liknende match på Elland Road kan det bli flott å sitte med Uniteds nr. 10 denne runden også.

Kevin De Bruyne (12.4 ) Manchester City (Aston Villa H, Arsenal B)

Et noe kontroversielt valg etter at belgieren ble benket i bortetapet mot Tottenham sist. Men vi tror De Bruyne er tilbake til dobbeltrunden, og hvis midtbanestjerna spiller 2×90 min er poengtaket skyhøyt. Som nevnt er det alltid vanskelig å velge City-spillere, men noen sjanser må man ta i en dobbeltrunde.

Hvem sender Pep Guardiola ut på banen for Manchester City denne runden? Foto: Cristiano Barni / Shutterstock

Angrep

Erling Braut Haaland (12.2) Manchester City (Aston Villa H, Arsenal B)

Manchester City jakter ligaleder Arsenal, men har slitt både på og utenfor banen den siste tiden. En noe tøff dobbel kommer nå, men vi vet at godeste Braut kan levere mot hvem som helst. De aller fleste fantasyspillere kommer til å gi nordmannen kapteinsbindet, og noen vil sannsynligvis kjøre trippelcaptain. Spørsmålet er bare om hans medspillere i City kan servere han på samme måte som tidligere i sesongen. Vi følger strømmen og gir han kapteinsbindet.

Eddie Nketiah (6.8) Arsenal (Brentford H, Man City H)

Nketiah har levert godt på topp for Arsenal i fraværet av Gabriel Jesus. Fire mål på de seks siste kampene i serien. Ettersom Jesus fortsatt er et stykke fra å bli kampklar vil Nketiah fortsette å bekle spydspissplassen hos “The Gunners”. Med to kamper denne runden bør han pynte på målstatistikken sin.

Harry Kane (11.8) Tottenham (Leicester B)

Kane med en drømmesesong og 17 ligascoringer så langt. Han har likevel gått litt under radaren siden en viss nordmann i Manchester City har leverte ekstreme scoringstall. Nå står Kanes favorittmostander Leicester på andre banehalvdel. Briten pleier å bøtte inn mot revene, og med den stabiliteten han har vist denne sesongen så er det ingen grunn til å velge andre spisser på rundens lag.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker