Buy Cheap Tramadol Overnight Delivery Order Tramadol Fedex Overnight Tramadol Next Day Visa Tramadol Online Illinois Tramadol With Mastercard

FPL: Rundens lag GW 19

Det er knapt pauser mellom rundene i Premier League om dagen, og allerede i kveld begynner gameweek 19. Det blir derfor en noe kortere artikkel til denne runden, men vi skal likevel anbefale en ellever. Fulham og Chelsea har begge to kamper i GW 19, og vi satser på at det kan bli målrikt for disse lagene. Ellers tror vi formlaget Manchester United tar seg greit at tannløse Bournemouth hjemme på Old Trafford. Husk fristen i kveld kl. 17.00!

Keeper

David de Gea (4.9) Manchester United (Bournemouth H)

United har fortsatt til gode å slippe inn mål etter VM og laget virker veldig solid defensivt. De Gea med en kvalitetsredning borte mot Wolves, og virker å være på hugget. Bournemouth har ikke scoret etter VM, og mot laget som ikke slipper inn blir dette et ganske åpenbart valg.

Forsvar

Luke Shaw (5.0) Manchester United (Bournemouth H)

Luke Shaw med nok en kamp som stopper i Uniteds 1-0-seier borte mot Wolves. Holder nullen, og drar med seg bonus nok en gang. Se ikke bort fra at det blir en tredje strake med clean sheet og bonus hjemme mot Bournemouth. Plassen skal være sikker selv om han blir skjøvet vekk fra stopperplassen.

Trent Alexander-Arnold (7.2) Liverpool (Brentford B)

Trent med assist og tre bonus hjemme mot Leicester i en ulykkelig kamp for Wout Faes som scoret to selvmål. Vi kjenner potensialet til den offensive høyrebacken, og med viktige Ivan Toney sannsynligvis ute er det gode sjanser for en clean sheet for bortelaget.

Lucas Digne (4.6) Aston Villa (Wolves H)

Etter at Unai Emery kom inn som ny trener for Aston Villa har det virkelig snudd for Birmingham-klubben. Nå står tamme ulver for tur hjemme på Villa Park, og her er det fine sjanser for clean sheet. Lucas Digne har banket inn et frispark denne sesongen, kan han levere noe lignende denne runden?

Midtbane

Andreas Pereira (4.6) Fulham (Leicester B, Chelsea H)

Andreas Pereira må være den mest underprisa spilleren i årets FPL. Playmakeren leverer jevnt og trutt i omtrent hver eneste runde. Med to kamper i GW 19 og en pris på kun 4.6 er han et enkelt valg. Ettersom Mitrovic bommet på straffe mot Southampton sist er det ikke umulig at det er brasilianeren som stepper opp neste gang.

Mason Mount (7.6) og Raheem Sterling (9.7) Chelsea (Manchester City H, Fulham B)

Chelsea med en noe skuffende 1-1 borte mot Forest i helga, men godeste Raheem Sterling tegnet seg på scoringslista. Det samme gjorde Mason Mount i runden før. Med en ekstra kamp denne runden så føles det riktig å ta sjansen på at disse gutta leverer målpoeng selv i en noe tøff dobbel.

Marcus Rashford (6.9) Manchester United (Bournemouth H)

Lenge siden man har sett Rashford så god for United som de siste rundene. Begynte overraskende nok på benken før han kom inn og avgjorde kampen mot Wolves, men denne disiplinære straffen er nå sonet, og han vil være tilbake fra start til neste match. Flott flyt om dagen.

Strålende form på en uthvilt Marcus Rashford om dagen. Foto: Shutterstock

Angrep

Aleksandar Mitrovic (7.1) Fulham (Leicester B, Chelsea H)

Prisen på den store serberen har skutt i været etter hans 15 poeng i GW 17. Eierne falt raskt ned på jorda etter 0 poeng og straffemiss i runde 18, men vi har likevel tro på Fulhams storscorer i en dobbeltrunde. Er på skumle fire gule kort, og han må stå over bortekampen mot Chelsea med et nytt gult kort. Men den viktigste kampen kommer først, og vi gir kapteinsbindet til Mitrovic. Her kan det virkelig bli mye poeng denne runden.

Kai Havertz (7.8) Chelsea (Manchester City H, Fulham B)

Vi druser på med offensivt skyts fra Chelsea i jakten på den potensielle store oppsiden. Det virker klart at Havertz har fått midtspissplassen hos de blå, og han har spilt 90 min i de to siste kampene. Scoret og assisterte i seieren over Bournemouth, og 7.7 er en fin pris for en midtspiss med to kamper.

Erling Haaland (12.2) Manchester City (Chelsea B)

Med nok penger og plass så er det ikke fristende å gå uten storscoreren, selv i en bortematch mot Chelsea. Braut har vist at han fortsatt vet hvor målet står etter sin lange pause, og vi ser ingen grunn på å droppe nordmannen. Kan fint levere flere mål på brua.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker