Tramadol Online Cod Fedex Get Tramadol Prescription Online Purchase Tramadol Discount Tramadol Cod Online Ordering Tramadol Online Illegal

FPL: Rundens lag GW 17

VM er over og Premier League gjør comeback med den tradisjonelle Boxing Day-runden. Til denne runden starter alle FPL-managere med blanke ark og frie bytter. Det kan være utfordrende å velge rett mannskap da det hersker stor usikkerhet rundt form og skader etter et langt VM eller en lang pause for spillerne. Følg med på pressekonferansene før runden. Man bør også ta høyde for at det i nær fremtid vil dukke opp noen dobbeltrunder for flere lag. Under har vi satt opp en ellever vi har tro på til gameweek 17. Fristen er mandag kl. 12.00. Lykke til og god jul!

Keeper

Aaron Ramsdale (4.9) Arsenal (West Ham H)

Ligalederen tar i mot West Ham på hjemmebane på Boxing Day. De røde fra London har imponert alle så langt denne sesongen og keeper Ramsdale har vært tryggheten selv mellom stengene. Med viktige Gabriel Jesus ute kan det kanskje lugge litt i angrepsspillet, men vi tror uansett den defensive soliditeten fortsetter. Det kan legges til at West Ham så langt har hatt en skuffende sesong og vært utrolig tamme foran mål med kun 12 scoringer.

Forsvar

Luke Shaw (4.8) Manchester United (Nottingham Forest H)

Manchester United gjenopptar Premier League-sesongen med et særdeles tiltalende kampprogram. De begynner med besøk av gutta fra Nottingham i en kveldskamp på Old Trafford. United leverte en god forestilling hjemme mot Burnley i ligacupen med seier 2-0. Slipper inn svært lite mål på hjemmebane og det lukter en ny clean sheet her. Shaw spilte det meste i VM på venstreback og plassen i United-laget virker trygg. Det kan også komme bidrag fremover, selv om leveransene her ikke har vært det helt store. Fin pris.

Joao Cancelo (7.4) Manchester City (Leeds B)

Joao Cancelo er som vanlig på rundens lag. Fikk hvile på benken i ligacupen mot Liverpool. Dette tyder på at portugiseren er tilbake i startelleveren når Premier League begynner igjen. City virker å være klare for del to av ligasesongen og vi kjenner alle potensialet til den livlige backen. Variable Leeds blir neppe noen målestokk for Pep Guardiolas menn som ikke ønsker at Arsenal øker forspranget på toppen av Premier League.

Reece James (5.8) Chelsea (Bournemouth H)

Ryktene skal ha det til at Reece James endelig er tilbake fra sitt lange skadeavbrekk. Det er godt nytt for Chelsea, for når James spiller er det alltid en mulighet for at han ender opp med tosifret antall poeng. En hjemmekamp mot Bournemouth er på papiret noe av det mest fristende man kan få. Da er det ekstra vanskelig å se bort fra høyrebacken til de blå. Kampprogrammet til Chelsea er flott og det kommer også en dobbel om ikke lenge.

Midtbane

Bruno Fernandes (9.8) Manchester United (Nottingham Forest H)

Bruno Fernandes leverte et godt VM for Portugal og viste også solid form i forkant av mesterskapet. Gikk rett tilbake i startelleveren mot Burnley i ligacupen og gjorde en bra kamp. Nå som Ronaldo er borte vil straffeansvaret gå tilbake til Bruno, og statistikken viser at han produserer flere målpoeng når hans landsmann ikke er med. Kan Bruno levere poeng som i 2020 og 2021 fremover? Tiden vil vise, men vi har trua.

Bruno Fernandes viste god form for Portugal under VM. Foto: Shutterstock
Kevin De Bruyne (12.6) Manchester City (Leeds B)

Belgieren virker ikke å være preget av et skuffende VM for Belgia. Spilte 90 min i 3-2-seieren over Liverpool i ligacupen, og leverte to assist. Pasningsfoten er fininnstilt og det lover ikke godt for Manchester Citys neste motstandere. Litt stiv pris, men denne mannen kan fint levere tosifret denne runden.

Marcus Rashford (6.7) Manchester United (Nottingham Forest H)

Marcus Rashford er tilbake som vi kjenner han! Har ristet av seg den grufulle fjorårssesongen og er nå tilbake blant de beste i PL. Var god når han fikk sjansen i VM for England, og fortsatte det gode spillet med en flott soloprestasjon og scoring mot Burnley i ligacupen. Mannen er i kjempeform og vi kan forvente ytterligere produksjon mot bunnlaget Forest.

Miguel Almiron (5.8) Newcastle (Leicester B)

For en sesong denne mannen har hatt så langt. Er ikke til å kjenne igjen fra tidligere sesonger og har regelrett vært en trollmann på vingen for Eddie Howes mannskap. Åtte scoringer og to målgivende er ekstremt imponerende, og noen av målene har vært av ypperste klasse. 93 poeng så langt og flest av midtbanespillerne på spillet. Har gjort seg fortjent til fornyet tillit på rundens lag.

Wilfred Zaha (7.5) Crystal Palace (Fulham H)

Zaha er en vanskelig mann å forholde seg til i fantasy-sammenheng. Kan levere ekstremt sterke prestasjoner, men stabilitet er ikke denne mannens varemerke. Nå har engelskmannen hatt et langt avbrekk fra fotballen, og bør sammen med sine unge lagkamerater i Palace være fit for fight når Fulham kommer på besøk. Kan fort få spydspissplassen og er fortsatt på straffer.

En uthvilt Wilfried Zaha kan levere store ting denne runden. Foto: Shutterstock

Angrep

Erling Braut Haaland (12.2) Manchester City (Leeds B)

Oksen fra Jæren har hatt en svært lang fotballpause før ligacupseieren mot Liverpool torsdag kveld. Fikk seg en scoring og 73 minutter under beltet og virket å være i slag. Har nok ekstra lyst til å prestere mot gamleklubben til far. City er store favoritter mot et Leeds som slipper til mange sjanser og mål. Det lukter nye scoringer for Brauten. Rundens kaptein.

Callum Wilson (7.5) Newcastle (Leicester B)

Flere muligheter på topp til denne runden i denne prisklassen. Både Kai Havertz, Eddie Nketiah og Aleksandar Mitrovic kan også hente gode poengsummer. Valget falt imidlertid på Newcastles main man, Callum Wilson. Når denne mannen holder seg unna skader leverer han stort sett jevnt og trutt. Har seks scoringer på elleve ligakamper denne sesongen. Newcastle ser sterke ut i år og vi tror denne trenden fortsetter.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker