Order Tramadol Overnight Get Tramadol Online Legally Order Tramadol Order Tramadol Paypal Tramadol Order Online Overnight Order Tramadol Overnight Online

Eliteserien Fantasy: Rundens lag – GW 30

Da er det klart for siste runde av Eliteserien 2022! Det er kun 4 lag som har noe ordentlig igjen å spille for. Glimt ligger på andreplass, 1 poeng foran Rosenborg, mens Sandefjord ligger på kvalikplassen, 1 poeng foran Kristiansund. På dette laget har jeg tatt med hele 8 spillere fra disse lagene, men også funnet plass til noen få andre som kan levere denne runden.

Samtlige lagoppstillinger kommer på fotball.no klokken 15.45, 15 minutter før frist. Her er det altså bare å vente med byttene, og ha alternative planer klart.

Frist er søndag kl 16.00 – Lykke til med sesongens siste runde!

Keeper

Mads Hedenstad Christiansen (5,9) Lillestrøm (HamKam, H)

Keeperen med flest poeng denne sesongen får tillit også i siste runde. Har hatt en meget bra sesong, Christiansen, og står med 122 poeng takket være 9 clean sheets og 1 mål(!). Lillestrøm ender på 4.plass uansett hva de gjør, og har således ingen ting å spille for. De vil nok allikevel ønske å avslutte sesongen med en seier foran hjemmepublikum. Det tror jeg også de kommer til å gjøre, og de kan fort være et av få lag som holder nullen i siste runde.

Forsvar

Snorre Strand Nilsen (5,6) Kristiansund (Jerv, H)

Hadde en strålende fjorårssesong, med 6 mål, 2 assist og 119 poeng. I år har det vært tyngre, og han står med 2 mål, 2 assist og kun 61 poeng. Det henger selvfølgelig sammen med at Kristiansund har gjort det fryktelig dårlig i hele år, og lenge var så og si klare for nedrykk. Pga Sandefjord’s elendige høstform har de nå allikevel fått en sjanse til å berge plassen. Da må de vinne her, samtidig som Sandefjord ikke slår Haugesund. Jerv har ingen ting å spille for, men det kan slå ut begge veier. Kan ha lave skuldre og slippe seg løs her. Allikevel tror jeg Kristiansund vinner denne greit, og kanskje kan de også holde nullen. Vil ikke overraske om Strand Nilsen blir en av de bedre poengplukkerne denne runden.

Leo Cornic (6,1) Rosenborg (Sarpsborg, H)

Et annet lag som så absolutt har noe å spille for er Rosenborg. Skal de ha noen mulighet til å ta sølvet må de vinne her, samtidig som Glimt ikke slår Godset i Drammen. Sarpsborg ligger på 8.plass, kan ikke ende høyere, og dårligst 10.plass. Det er neppe noen veldig motivasjon i det, og Rosenborg bør kunne ha gode muligheter til å vinne her. Holder ikke nullen så ofte, samtidig som Sarpsborg scorer en del mål, men Cornic er med pga offensive bidrag. Har sett veldig bra ut etter at han kom i sommer, og har 2 mål og 2 assist. Kan fort komme mer her i en kamp jeg tror kan bli veldig underholdende.

Warren Kamanzi (5,2) Tromsø (Ålesund, H)

Så langt har det blitt 3 mål og 2 assist, men det har altså ikke kommet målpoeng siden de møtte Viking i runde 2, og Tromsø har heller ikke holdt nullen siden runde 20. Allikevel består Kamanzi øyetesten i omtrent hver kamp. Offensiv vingback-type som ofte er med oppover, og det kan komme målpoeng igjen når som helst her. En hjemmekamp mot et ferdigspilt Ålesund bør kunne være en perfekt anledning for en høy poengscore. Her skal Tromsø vinne, og de kan fort både holde nullen og score flere mål.

Kan det bli jubel i Tromsø en siste gang denne sesongen når Ålesund kommer på besøk? Foto: Shutterstock.com

Midtbane

Eric Kitolano (7,8) Tromsø (Ålesund, H)

Som nevnt tror jeg Tromsø kommer til å vinne denne kampen. Mikkelsen virker fortsatt å være den som blir snakket mest om, og det er også han som har vært best tidligere i sesongen. Nå er det derimot Kitolano som er formspilleren. På sine 5 siste kamper har han 5 mål, 1 assist, 9 bonus og hele 48 poeng. Ingen grunn til å tro at han ikke skal fortsette denne formen mot et Ålesund som ikke har mer å spille for. Kan faktisk være et kapteinsalternativ, om man ønsker å prøve en stor diff i siste runde.

Mohamed Ofkir (7,4) Sandefjord (Haugesund, H)

Sandefjord har vært i en helt forferdelig form i høst, og har nå endt opp i direkte nedrykk-strid. Ligger 1 poeng foran Kristiansund, og må sannsynligvis vinne denne. Haugesund har ikke mer å spille for, men det trenger på ingen måte bli en enkel kamp allikevel. Skal de vinne denne må nok ihvertfall Ofkir ha en god dag. 12 mål og 8 assist så langt, men kun 2 mål og 3 assist på sine siste 11, så det begynner å bli en stund siden storformen var der. Ser allikevel alltid farlig ut. Er main man i dette laget, og kommer alltid til sjanser. Pga motivasjon, og høyt tak, så er han selvskreven på dette laget. Kan kanskje også være et kapteinsalternativ.

Amahl Pellegrino (12,7) – Ola Solbakken (11,0) Glimt (Godset, B)

Glimt tapte altså toppkampen på Lerkendal i runde 28, og ligger nå kun 1 poeng foran Rosenborg. Holdt på å virkelig rote det bort på Aspmyra mot Viking sist, men kom tilbake og vant til slutt 5-4! Nå gjenstår kun en bortekamp mot et Godset i fryktelig form. De har allikevel tidvis sett bra ut på Marienlyst, og det er neppe vanskelig å finne motivasjon en siste gang når Glimt kommer på besøk, og det er fullsatt stadion. At Vetlesen er suspendert her er et stort tap for Glimt, i den formen han har vært i det siste. Uansett tror jeg Glimt klarer å dra i land seieren, og sikre sølvet.

Pellegrino ender som Eliteserien’s toppscorer denne sesongen. 24 mål og 11 assist har det blitt så langt, på tross av noen litt svake perioder. Kun 1 mål på sine 3 siste nå, og han ønsker nok en fin avslutning mot sitt gamle lag. Alltid et kapteinsalternativ, men på dette laget blir han kun visekaptein denne runden.

Solbakken har hatt en veldig varierende sesong, der han også har hatt lengre skadeavbrekk. Står med 4 mål og 6 assist, men har kun spilt 979 minutter. Har sett bra ut i de siste kampene, og ønsker nok også å avslutte Glimt-karrieren med en god kamp. Det vil ikke overraske om det kommer mange mål på Marienlyst, og Solbakken er da fort involvert.

Stefano Vecchia (10,5) Rosenborg (Sarpsborg, H)

En annen spiller som har vært skadet store deler av sesongen er Vecchia. Kun spilt 764 minutter i år, men står allikevel med 9 mål og 1 assist. Fått lengre og lengre innhopp i 6 kamper på rad. Nå er Sæter suspendert, og det er forventet at Stefano omsider får en start igjen. Forventer mange mål i denne kampen. Selv om det kanskje ikke vil være den mest optimale kampen for Vecchia, der Sarpsborg fort har mye ball, og Rosenborg vil kjøre kontringer, så vet vi hvor skyhøyt tak han har. Kun eid av 3,2%, fortsatt, og er en veldig spennende diff her. Kan nok bli tatt av relativt tidlig, og derfor vil jeg ikke vurdere han som kaptein.

Kan det bli sølv til Rosenborg? Isåfall må Sarpsborg slås på Lerkendal i siste runde. Foto: Shutterstock.com

Angrep

Casper Tengstedt (10,5) Rosenborg (Sarpsborg, B)

Den tilliten er det isteden Casper Tengstedt som får. 15 mål, 9 assist, 25 bonus og 136 poeng. På 13 kamper! Kun 2 blanks har det blitt etter at han kom i sommer, og de har begge kommet på bortebane. Dette er en kamp Rosenborg MÅ vinne. Det forventes en målrik kamp, og Sarpsborg skal være en fin motstander for Tengstedt. Ingen grunn til å tro noe annet enn han vil avslutte sesongen med scoring i samtlige hjemmekamper, og han peker seg også ut som det mest naturlige kapteinsvalget.

Faris Moumbagna (6,6) Kristiansund (Jerv, H)

Etter at han kom tilbake har han tidvis gjort det veldig bra. 5 mål på 4 kamper mellom runde 20 og 23, men etter det har det ikke blitt noen ting. Riktignok ikke spilt mer enn 4 kamper etter dette heller, men altså ikke fått så mye som en assist. Allikevel syns jeg han består øyetesten hver gang. Smått utrolig at det ikke har kommet flere mål. Sterk spiller, som ofte kommer til sjanser. Måtte gå av banen etter 45 minutter sist, men er nok tilbake igjen her. Andre spillere på midtbanen hos Kristiansund som har tatt flere poeng i det siste, og kan være verdt å vurdere. På dette laget velger jeg allikevel å satse på at det løsner for Faris her. Perfekt kamp og perfekt motstander.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker