Purchase Tramadol Uk Ordering Tramadol Online Uk Cheap Tramadol Overnight Delivery Tramadol Online Overnight

FPL: Rundens lag – GW 16

Da er det klart for siste runde før VM! Ubegrenset antall bytter venter etter denne runden, så her er det muligheter for noen spennende one-week-punts. På dette laget har jeg klemt inn hele 4 offensive premiums, noe som er mulig pga flere spennende formspillere til meget lav pris. Kjører igjen en 3-5-2 formasjon, der Haaland igjen blir kaptein, tross noe usikkerhet rundt start, og Salah blir visekaptein.

Det har de to siste rundene kommet troverdige lekkasjer ang Man City’s lagoppstilling litt før frist. Dette har ført til at FPL’s servere har krasjet den siste halvtimen før frist, og veldig mange har slitt med å få bekreftet byttene sine. Denne runden har City igjen tidlig kamp, og man bør nok være forberedt på at det samme vil skje igjen. Fordelen av å vite om spillere som Haaland, KDB, Foden spiller er såklart enorm. Med den risikoen det medfører, så vil jeg uansett anbefale å gjøre byttene i god tid før frist denne runden.

Frist er lørdag kl 12.00 – Lykke til med runden!

Keeper

Danny Ward (4,1) Leicester (West Ham, B)

Leicester startet sesongen veldig svakt, og Ward så ikke ut som han hadde noen clean sheets i seg. 8 poeng på de 7 første kampene. Så skjedde det noe, og Leicester begynte å tette igjen bakover. På de 7 siste kampene nå har de holdt nullen 5 ganger, og Ward har i denne perioden fått 41 poeng. West Ham er knappe favoritter her, men i den formen Ward er i, kombinert med den lave prisen, så får han igjen tillit på dette laget.

Forsvar

Ben White (4,6) – Gabriel (5,1) Arsenal (Wolves, B)

Arsenal leder altså PL foran City, og har vært strålende i år. Kun Newcastle har sluppet inn like få mål(11), og de har holdt nullen 6 ganger på sine 13 første kamper. Ingen lag har scoret færre mål enn helgens motstander, Wolves, med sine 8 mål på 14 kamper. Her tror jeg det kan bli en målfattig kamp, der Arsenal kanskje vinner 1-0, 2-0? En dobling bak føles riktig, og begge disse spillerne har også målpoeng i seg.

João Cancelo (7,4) Man City (Brentford, H)

I alt kaoset som oppsto før frist forrige runde, der det kom nyheter om at bl.a Haaland og Foden startet på benk, så var det mange som endte med Cancelo kaptein. Han takket for tilliten med å bli utvist etter 25 minutter, og endte med -2 poeng. Nærmere 300k har byttet han ut før denne runden, men etter å ha sonet for det røde kortet i midtukens ligacup-kamp, så er han nok veldig klar for å revansjere seg mot Brentford. 3 ganger tosifra poengscores på hjemmebane hittil i år, og det vil på ingen måte overraske om det kommer en ny her. Igjen et kapteinsalternativ for de som ønsker å diffe.

Midtbane

Miguel Almirón (5,8) Newcastle (Chelsea, H)

Formspilleren fra formlaget Newcastle må med. Almiron har nå én blank på sine siste 7, og har hele 65 poeng i denne perioden. Ingen enkel kamp denne runden, selv om Chelsea har vært veldig ustabile i år. Newcastle er helt oppe på 3.plass nå, og har kun 1 tap i år. Nesten 400k nye eiere før denne runden, og er nå eid av 32%. Det er fortsatt relativt lite, mtp den formen han har vist.

Crysencio Summerville (4,4) Leeds (Spurs, B)

En annen formspiller som får plass på laget er Leeds’ nederlender, Crysencio Summerville. Mål + assist og 13 poeng i den meget underholdende 4-3 seieren over Bournemouth sist. Spurs er store favoritter i den kampen her, men selv om de slipper til mye, så har Leeds også vist at de kan score mot alle. Sinisterra er ute til etter VM, og Summerville vil fortsette å spille i spissrekka til Leeds her. 26 poeng på sine 3 siste kamper nå, og eid av kun 0,6%. Med på laget også mye pga sin meget lave pris, men jeg tror Leeds kommer til å score her, og da er Summerville fort involvert igjen.

Marcus Tavernier (4,9) Bournemouth (Everton, H)

For å få plass til alle premiums jeg ville ha denne runden, så måtte det bli et par billige på midten. Med Mitrovic ute, og Andreas Pereira sannsynligvis på straffer, så er absolutt han også et fint alternativ her, men valget falt på Tavernier på dette laget. I den nevnte 4-3 kampen på Elland Road sist så han strålende ut, og endte der med mål, 2 assist og hele 16 poeng. Bournemouth har sett mye bedre ut i det siste enn hva som var tilfelle i starten av sesongen, og kan absolutt få med seg noe her, selv om Everton nok er knappe favoritter.

Kevin De Bruyne (12,6) Man City (Brentford, H)

Belgieren er i strålende form om dagen, og har 27 poeng på sine 3 siste. Med Arsenal foran på tabellen er det ingen grunn til å tro at Pep kommer til å spare sine beste menn her, selv om man såklart aldri har noen garanti. Vente på leaks ang lagoppstillingen til City kan man jo gjøre, men da bør man altså forvente utfordringer med serveren igjen. Store favoritter her såklart, og ingen lag har flere mål og store sjanser i hjemmekamper denne sesongen. Kun Newcastle og Liverpool har flere skudd. Samtidig har Brentford sluppet inn 17 mål på bortebane så langt, og kun Forest, Bournemout og Leicester har sluppet inn flere. Alt ligger med andre ord til rette for en ny høy poengscore for KDB, og selv om han evt kun skulle få 60-70 minutter her, så skal han være et godt valg. Kan også være et mulig kapteinsalternativ.

Salah viste sist at han så absolutt fortsatt har høye poengscores i seg, og kan være et meget godt kapteinsalternativ hjemme mot Soton. Foto: Shutterstock.com
Mo Salah (12,7) Liverpool (Southampton, H)

Den egyptiske kongen har vært meget varierende i år, men har hele tiden hatt underliggende tall som har vist at potensiale fortsatt er der. 2 mål og 15 poeng i 1-2 seieren over Spurs sist, og han står nå med 4 mål på sine 5 siste. Av midtbanespillere i spillet er det kun Almiron som har flere, med sine 5. På sine 6 siste kamper har Liverpool nå scoret 7 mål, og ingen lag har skapt like mange store sjanser som deres 18. Kun Brighton har flere skudd i denne perioden. Helgens motstander, Southampton, har sluppet inn 11 mål på sine siste 6, og kun holdt nullen én gang. Kun Forest, Bournemouth og Everton har sluppet til flere skudd i boks i samme periode. Salah er nå kun eid av 31%, noe som er uvanlig lavt til han å være. Er et godt valg denne runden, og et soleklart kapteinsalternativ. På dette laget blir han visekaptein.

Angrep

Harry Kane (11,6) Spurs (Leeds, H)

Har såklart kommet veldig i skyggen av Haaland i år, Kane, men står med 11 mål på sine 14 kamper, og har vært jevnt bra. De store toppene har dog manglet, og 2×10 poeng er de høyeste poengscores han har hatt i enkeltkamper hittil. Allikevel er det kun Haaland med sine 122, som har flere poeng i år enn Kane’s 91. Leeds har sett bedre ut de siste kampene, og står med 2 seire nå. Sist ble det altså 4-3 mot Bournemouth, og de har sluppet inn 22 mål på sine 13 kamper. Forventer en ny målrik kamp her, og Kane kan absolutt få årets første kamp med mer enn én scoring. Er også enda et kapteinsalternativ.

Erling Haaland (12,2) Man City (Brentford, H)

Ikke så lett å fastslå om han kommer til å starte denne kampen etter Pep’s pressekonferanse. Han sa der at Braut fortsatt ikke er helt bra i foten, og at ‘we will see’ om han starter. Det har tidligere vist seg å være en umulig øvelse å spå lagoppstillingen til City, men med en lang VM-pause etter denne kampen, der jo Braut som kjent dessverre ikke skal delta, så bør det være gode muligheter for at han får starte denne. Evt får han mest sannsynlig nok minutter til at han uansett vil være aktuell her. Det er ikke mer å si om den sesongstarten han har hatt enn det som allerede er sagt, og han er i en helt egen klasse i år. Ingen spisser har hatt flere store sjanser i hjemmekamper enn hans 12, og kun Mitrovic med sine 32 har flere skudd i boks enn Haaland’s 31. City er selvfølgelig kjempefavoritter her, og Haaland blir igjen kaptein på dette laget, selv med en viss risiko for at han starter på benk.