Tramadol To Buy Uk Buying Tramadol In Spain Tramadol Online Rx Tramadol Online By Cod Purchase Tramadol Cod Shipping

FPL: Rundens lag GW 15

Det nærmer seg VM, men det er fortsatt to runder til med Premier League før mesterskapet begynner. Under VM vil det være frie bytter så nå er tiden inne for å finne spillerne som kan sanke inn gode poengsummer de to neste rundene. Denne runden har vi tro på at Newcastle fortsetter den fine formen sin, samt Manchester City og West Ham hjemme mot henholdsvis Fulham og Crystal Palace. Runden begynner ikke før lørdag kl. 16.00, så fristen for å endre på laget blir da lørdag kl. 14.30. Lykke til!

Keeper

Roberto Sanchez (4.6) Brighton (Wolves B)

Brighton med en knallsterk 4-1-seier hjemme mot Chelsea og ex-manager Graham Potter forrige helg. Har levert en imponerende sesong så langt. Wolves sliter fortsatt stort, og det ble ikke bedre av at Diego Costa pådro seg et håpløst rødt kort i sluttminuttene borte mot Brentford. De lukter på ingen måte svidd av angrepet til Wolves og vi tror Sanchez sin mulighet for clean sheet i denne matchen er veldig god.

Forsvar

Kieran Trippier (5.9) Newcastle (Southampton B)

Newcastle virker knallsterke om dagen og ting går virkelig på skinner for gutta i svart og hvitt. En som alltid ser ut til å levere poeng er den gode høyrebacken Kieran Trippier som står med hele 77 poeng så langt. Flest av alle forsvarsspillere. Har en vidunderlig høyrefot som kan produsere både mål og assist. Enkelt valg til denne runden.

Aaron Cresswell (4.8) West Ham (Crystal Palace H)

West Ham virker på gang etter en noe rufsete start på sesongen. Tok seg greit av Bournemouth hjemme i forrige hjemmekamp med 2-0 og hadde fortjent mer i begge 0-1-tapene borte mot Liverpool og Manchester United. Laget virker mer solid nå, og mot bortesvake Crystal Palace lukter det en ny hjemmeseier. Fikk også hvilt de viktigste spillerne i europacupen torsdag kveld. Cresswells venstrefot kjenner de fleste godt og sjansene er gode for både smultring, assist og bonus.

Joao Cancelo (7.4) Manchester City (Brighton H)

Cancelo er en gjenganger på rundens lag. Ikke uten grunn da portugiseren har dratt inn sterke 71 poeng så langt. Henter de fleste av poengene sine hjemme mot antatt svake lag: 11 poeng hjemme mot Bournemouth, 12 poeng hjemme mot Forest og 18(!) poeng hjemme mot Southampton. Det ligger til rette for en ny tosifret sum når Fulham gjester Etihad på lørdag.

Midtbane

Marcus Rashford (6.7) Manchester United (Aston Villa B)

Rashford begynner virkelig å ligne sitt gamle jeg. Smilet er tilbake og han ser ut til å kose seg med fotballen igjen. Store kontraster til forrige sesong. Ble matchvinner mot West Ham forrige helg med en knallsterk heading. Har kommet til fryktelig mange sjanser den siste tiden og burde definitivt hatt flere mål. Har både operert helt på topp og i sin favorittposisjon til venstre. Hvis han fortsetter å komme til så mange gode sjanser så er det kun et tidsspørsmål før en 15-poenger sitter.

Marcus Rashford har fått smilet tilbake! Blir det mer å glede seg over borte mot Aston Villa? Foto: Shutterstock
Kevin de Bruyne (12.5) Manchester City (Fulham H)

Belgieren har vært toneangivende for City i lagets siste kamper. Matchvinner med et nydelig frispark sist, og scoret også i runden før. City er enorme favoritter hjemme mot Fulham, og det skal godt gjøres om KdB ikke drar med seg en god poengslump fra denne kampen. Sannsynligvis på straffer hvis ikke Erling Braut Haaland spiller. Solid kapteinskandidat.

Miguel Almiron (5.7) Newcastle (Southampton B)

Seks mål på de siste seks kampene for vingen fra Paraguay. Eddie Howe har totalt transformert Almiron denne sesongen. Fra å være en variabel ving uten særlig sluttprodukt, produserer gutten nå målpoeng på løpende bånd. Vi kan ikke gjøre annet enn å kaste oss på toget og håpe produksjonen fortsetter.

Jarrod Bowen (8.1) West Ham (Crystal Palace H)

Som nevnt har vi tro på The Hammers hjemme mot Crystal Palace. Har vært solide den siste tiden selv om poengfangsten stort sett kommer på hjemmebane. Har tre strake seiere her og vi tror det kommer en til mot Patrick Vieiras menn. Jarrod Bowen er fortsatt lagets “main man” og burde definitivt tegnet seg på scoringslista i forrige kamp mot Manchester United. Vi satser på at det løsner for Bowen denne runden.

Rodrigo (6.7) Leeds (Bournemouth H)

Leeds med en sjokkseier på Anfield forrige helg. Den smakte nok godt for manager Jesse March som er under stort press for tiden. Rodrigo har puttet i to kamper på rad, og viser glimt av den fantastiske serieåpningen sin der han herjet i flere runder. Nå kommer Bournemouth på besøk som har tapt tre på rappen. Vi tror Leeds og Rodrigo fikk en vitamininnsprøyting med seieren sist og tar seg av bortelaget hjemme på Elland Road.

Angrep

Erling Braut Haaland (12.1) Manchester City (Fulham H)

Er storscoreren tilbake fra skade til denne matchen? Rapportene har vist Brauten tilbake i trening og Pep Guardiola virket noe mer positiv på siste pressekonferanse. Er han tilbake er han rundens soleklare kaptein. Her gjelder det å lete frem nyheter i timene før fristen på lørdag. Hvis Haaland meldes ute er lagkamerat Kevin de Bruyne et godt andrevalg som kaptein.

Callum Wilson (7.5) Newcastle (Southampton B)

Vi kjører på med Newcastle-spillere som viser solid form. Storscorer Wilson er et sikkert kort i FPL så lenge han er skadefri, og denne sesongen er intet unntak. Tre mål og to målgivende på de to siste kampene vitner om form. Det var snakk om en mulig forkjølelse på engelskmannen, men Eddie Howe mente han ble klar. Kjemper en kamp om å få plass i Englands VM-tropp, og vil gjøre alt for å imponere Gareth Southgate i de to neste rundene. Da lar man neppe en forkjølelse sette deg ut av spill.

Callum Wilson kjemper for VM-plass. MDI / Shutterstock.com
Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker