Order Tramadol Online Mastercard Tramadol Online Europe Overnight Tramadol Mastercard Buy Arrow Tramadol Tramadol Purchase Uk Real Tramadol Online

FPL: Rundens lag – GW 14

Det nærmer seg VM, og det er nå kun 3 serierunder som gjenstår før pausen. Mange spennende kamper å se frem til denne runden, som starter med formlaget Leicester mot Man City. Stor spenning knyttet til om Haaland starter, etter å ha pådratt seg en liten skade. Han er uansett med som kaptein på dette laget. Ellers har jeg plukket med et par spennende differ, i tillegg til flere av the usual suspects.

Frist er lørdag kl 12.00 – Lykke til med runden!

Keeper

David Raya (4,6) Brentford (Wolves, H)

På sine 5 siste kamper har Brentford og Raya holdt nullen 3 ganger, og samtidig sluppet inn 9 mål. Veldig enten eller her altså. I de to neste kampene møter de nå to av ligaens svakeste offensive lag i Wolves og Forest. Her kan det fort komme 2 clean sheets på rad. Har også fått med seg 51 redninger og 7 bonus så langt denne sesongen, og er nr 5 på lista over keepere med flest poeng. Velger man å gå for Raya frem til VM kan det være greit å ha GW 16 i bakhodet, da de der møter City. Ser uansett ut som et veldig godt valg nå, og er også kun eid av 8%. 

Forsvar

Ben White (4,6) Arsenal (Forest, H)

2 clean sheets og 2 assist har gitt White 24 poeng på sine siste 5 kamper. Ser meget bra ut i backrollen hos ligalederen, og det kan fort bli flere målpoeng denne runden. Arsenal har kun sluppet inn 4 mål siste 5, og altså holdt nullen i 2 av disse. Samtidig har Forest kun scoret 2 mål i samme periode. På tross av at de har en litt tøff bortekamp i GW 15, mot Chelsea, så føles det riktig å ha en Arsenal-forsvarer fram til VM. Forest nå, og Wolves i GW 16 er nok de to fineste kampene man kan få, sett fra et defensivt perspektiv. 

Kieran Trippier (5,8) Newcastle (Villa, H)

Eierandelen hans har nå økt til hele 60,6%. Ikke uten grunn selvfølgelig, og han har altså kun 3 blanks på sine 12 kamper. Newcastle ser veldig bra ut i år, både offensivt og defensivt, og Trippier kan bidra i begge ender. Villa så ut som et helt nytt lag sist, og det skal bli spennende å se om de kan bygge videre på det. Newcastle vil uansett være favoritter her, og Trippier er fortsatt must-have. 

João Cancelo (7,4) Man City (Leicester, B)

Sistemann i forsvarsrekka er heller ingen overraskelse. Cancelo er eid av nesten like mange som Trippier, 55,7%. Pga denne eierandelen blir det selvfølgelig litt ‘kjedelige’ valg, men samtidig skal man være tøff for å velge å gå uten. Disse to er i en egen klasse poengmessig foreløpig, og må bare med. Som Trippier har også Cancelo mange målpoeng i seg. Møter et Leicester i god form denne runden. De har faktisk 4 seire på sine siste 5, og holdt nullen i 4 av disse. Her tror jeg allikevel at det blir for tøft, og City er naturligvis store favoritter. 

Midtbane

Eberechi Eze (5,7) Palace (Soton, H)

20 poeng på sine 2 siste hjemmekamper nå, takket være 2 mål og 6 bonus. Palace scorer ikke veldig mye mål, men møter her et Soton som ‘aldri’ holder nullen. Hjemmeformen til Eze er det altså ingenting å si på, og særlig mye bedre forutsetninger for nye målpoeng får man ikke i denne ligaen. Har 1 poeng mindre enn sin langt mer populære lagkamerat, Zaha, men er i bedre form. Er eid av kun 4,8%, mot Zaha’s 23%, og kan være en spennende diff frem til VM-pausen. Fint program. 

Miguel Almirón (5,4) Newcastle (Villa, H)

PL’s store formspiller må med på laget. 5 mål, 7 bonus og hele 45 poeng på sine 5 siste kamper nå. Flere skudd enn noen annen midtbanespiller på spillet i denne perioden. Newcastle har sett veldig bra ut hele sesongen, og på de siste 5 kampene er det kun City som har scoret flere mål. Rundens motstander, Villa, så meget sterke ut i 4-0 seieren over Brentford sist, men har sluppet inn 6 mål på de 3 siste før den. Det blir spennende å se om de kan bygge videre på seieren sist, men jeg tror uansett at Newcastle blir for sterke her, og at Almirón fortsetter storformen. 

Mo Salah (12,8) Liverpool (Leeds, H)

På sine 5 siste kamper har det kun blitt 1 mål og 1 assist på Salah. Allikevel har han flere skudd i boks og store sjanser enn noen annen midtbanespiller i spillet. Kun Maddison og Foden har flere skudd på mål. Det er altså mye som tyder på at det plutselig kan løsne ordentlig for den egyptiske kongen, og en hjemmekamp mot et Leeds i elendig form kan være en perfekt anledning. Sist ble det altså et veldig overraskende 1-0 tap mot Forest. Men nå er det hjemme på Anfield, og Leeds har sett enda verre ut enn Forest i det siste. Kan fort bli den siste kampen til Marsch for Leeds dette her, og det blir spennende å se hvilken tilnærming han har til denne. Igjen vil nok mange ha Salah kaptein, men den tilliten får han enn så lenge ikke her. 

Bruno Fernandes (9,8) Man United (West Ham, H)

Ten Hag har etter hvert fått ordentlig sving på dette United-laget. Kun ett tap siste 9, og det var mot byrival City. Med 3 fine kamper igjen før VM så vil jeg ha en United-spiller med, og valget falt til slutt på Bruno. Har ikke vært i nærheten av det nivået han var på når han først kom til United, men har sett bra ut i det siste. Skaper mange sjanser, og kommer til en del selv også. 11 poeng i forrige hjemmekamp, mot Spurs. Det er ingen tvil om at det fortsatt er et skyhøyt tak her, og med sin eierandel på 2,4% syns jeg han er en veldig spennende diff. 

Kan Bruno Fernandes under ten Hag vise seg som et spennende fantasyvalg igjen? Foto: Shutterstock.com
Bukayo Saka (8,0) Arsenal (Forest, H)

Arsenal møter altså Forest denne runden, og man bør absolutt ha med noe offensivt herfra. Saka er eid av 16,5%, og blir en slags diff i forhold til lagkamerat Martinelli, som har en eierandel på hele 48,8%. Martinelli koster 6,8, mot Saka’s 8, og det er nok en stor del av grunnen til forskjellen i eierandel. I tillegg var Martinelli bare bedre i starten av sesongen. I de siste kampene viser heatmaps at han oftere er langt ut på siden nå enn tidligere. Det har nok mye med fraværet til Zinchenko og Tierney å gjøre, da Tomiyasu nok ikke dekker bredden i samme grad. På den andre backplassen ser White bare bedre og bedre ut, og skaper muligheter for Saka til å gå mer inn mot/i boks, og komme til flere skuddmuligheter. Det er altså flere grunner til at jeg nå mener Saka er et bedre valg, men samtidig er Martinelli fortsatt et godt valg, om man trenger pengene. Saka blir også visekaptein på dette laget. En visekaptein det faktisk kan vise seg å bli behov for denne gangen. 

Angrep

Erling Haaland (12,2) Man City (Leicester, B)

Som nevnt over kan det godt være at det blir behov for visekaptein Saka denne runden, da Haaland er noe usikker. Guardiola sa på fredagens pressekonferanse at det fortsatt var usikkerhet knyttet til om han blir spilleklar i helgen. Allikevel lander bindet på Haaland igjen, da potensiale er for høyt til å la være, om han starter. I en helt egen klasse poengmessig, og ligger an til å knuse alle scoringsrekorder denne sesongen. Leicester har, etter en forferdelig sesongstart, sett veldig bra ut i det siste, og tetta veldig igjen bakover. Står nå med 4 clean sheets på sine siste 5 kamper. Det må nevnes at det har vært relativt enkel motstand i disse kampene, og at de tapte hele 6-2 borte mot Spurs kampen før denne rekken begynte. Når de nå skal på besøk til den blå siden av Manchester tror jeg rett og slett det blir for tøft. 

Gabriel Jesus (8,0) Arsenal (Forest, H)

To skuffende blanks på rad nå for Jesus, og etter 19poengeren i GW 2 har det ikke blitt det helt store. Kommer ofte til store sjanser, og har mange skudd og skudd på mål. Kun Haaland, Kane og Watkins som har flere. Etter 4-0 tapet mot Leicester i GW 9 har det Forest kun sluppet inn 2 mål på de 4 siste, og holdt nullen 2 ganger. Sist slo de altså Liverpool meget overraskende 1-0. Sitter uansett med en klar følelse på at Arsenal kommer til å vinne denne komfortabelt, og det bør være en god mulighet for Jesus til å plukke med seg flere målpoeng. 

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker