Tramadol Online Europe Tramadol Order Cod Tramadol For Sale Online Cod Tramadol Mexico Buy Tramadol For Sale Online Uk

Eliteserien fantasy: Rundens lag – GW 28

Det gjenstår nå kun tre runder av årets Eliteserie. Gullet er avgjort, men det er fortsatt stor spenning rundt medaljer/europacupplasser, og også om nedrykk og kvalik. På dette laget er det en god mix av spillere med høy eierandel som jeg føler man må ha, og noen differ som jeg tror vil gjøre det bra denne runden.

Frist er lørdag kl 17.00 – Lykke til med runden!

Keeper

Mads Christiansen (5,8) Lillestrøm (Odd, H)

Lillestrøm har ikke vært like tette bakover på Åråsen i det siste, og har nå 4 hjemmekamper på rad uten å holde nullen. To av disse kampene har riktignok vært mot Glimt og Molde. Denne helgen kommer Odd på besøk. De så tidvis veldig gode ut offensivt mot Vålerenga sist, men jeg tror de får det tøffere her. Christiansen har flest poeng av alle keepere i spillet, og jeg tror han kan få en ny clean sheet her. 

Forsvar

Vetle Dragsnes (6,2) Lillestrøm (Odd, H)

Som nevnt tror jeg det er gode muligheter for at Lillestrøm holder nullen her, og velger altså å doble defensivt. Dragsnes har blitt mindre farlig offensivt i det siste, da han har måttet flytte ned på stopperplass. Har 4 mål og 4 assist i år, og han kan fort få mer, tross den noe ugunstige posisjonsendringen. Lillestrøm møter også Ålesund og HamKam i de to siste kampene, og det er neppe feil å stå med dobbel defensiv ut sesongen. 

Gustav Valsvik (5,4) Godset (Haugesund, H)

På de siste fire kampene har ikke Valsvik og Godset fått til noe som helst. Tre av disse har dog vært bortekamper, og der er Godset utrolig svake i år. Før disse fire hadde Valsvik scoring i tre kamper på rad. En hjemmekamp mot Haugesund kan nok passe Godset fint, og her kan det fort bli både en clean sheet, og kanskje også en dødballscoring? 

Warren Kamanzi (5,1) Tromsø (Jerv, H)

Det har ikke blitt så voldsom uttelling for Kamanzi foreløpig, men han ser veldig bra ut. Offensiv type, og har da også fått med seg 3 mål og 2 assist så langt. Tromsø får her besøk av et Jerv-lag som må vinne, og det er på ingen måte sikkert at dette blir noen enkel kamp. De er allikevel så gode hjemme på Alfheim at de skal vinne her, og det kan fort bli mye rom for Kamanzi da Jerv kan bli desperate utover i kampen. Dersom Sandefjord vinner, så rykker Jerv ned uten seier. 

Midtbane

Tobias Heintz (8,2) Sarpsborg (Enga, B)

Etter 30 poeng på to kamper kom det en sjelden blank for Heintz sist. Det ble en tøff kamp mot et godt Tromsø. En bortekamp mot Vålerenga venter denne runden. De er virkelig ikke i form, og har vist at de kan slippe inn mange mål. Dette tror jeg fort kan bli et målrikt oppgjør, der begge lag scorer, men det blir kun plass til Heintz, som nok er sugen på flere mål etter den frustrerende kampen sist. 

Hugo Vetlesen (9,4) – Amahl Pellegrino (12,6) Glimt (Rosenborg, B)

Glimt tapte, og røk ut av Europaleague i midtuken. I serien har de et godt grep om sølvet, med 4 poeng ned til Rosenborg og Lillestrøm. De kommer selvfølgelig til å gi alt for å vinne denne kampen, og er avhengige av at de beste leverer så godt som vi vet de kan. Forventer to lag som spiller god offensiv fotball, og jeg tror ‘both teams to score’ er et bra bet i denne kampen. Dette er en kamp å glede seg til!  

11-15-12-15. Det er poengene til Vetlesen siste 4. 13 mål og 13 assist har det blitt denne sesongen, og han har vist seg å være en av de mest underprisede i spillet. Det blir en tøff kamp på Lerkendal, men Vetlesen er must-have i den formen han er i nå. 

Pelle var den mest populære kapteinen forrige runde, og skuffet veldig med kun 3 poeng, i en kamp der Glimt altså vinner 5-0. De tre siste før denne hadde han 4 mål, 4 assist og 43 poeng, så jeg tror nok ikke man skal være så altfor bekymret for formen. Et sideveis bytte til Solbakken f.eks tror jeg neppe er å anbefale. Vil nok bli kaptein hos mange igjen, men der syns jeg det er bedre alternativer denne runden. 

En ordentlig godbit av en 6-poengskamp venter på Lerkendal denne søndagen! Foto: Shutterstock.com
Eric Kitolano (7,5) – August Mikkelsen (7,9) Tromsø (Jerv, H)

Fyller altså Tromsø-kvoten denne runden. Det er også med tanke på de to siste kampene, som også er veldig fine. Man kan fint stå med disse ut sesongen. Det kan bli store rom utover i denne kampen, om Jerv må ha scoring. Det passer Kitolano veldig godt, og han er i veldig god form nå, med scoring i tre på rad. Måtte riktignok ut etter en smell mot slutten av forrige kamp, og er markert som usikker i spillet. Mest sannsynlig vil han nok starte her, og han får plass på laget.  

Den lille usikkerheten rundt Kitolano gjør allikevel at det er main man, August Mikkelsen, som får kapteinsbindet denne runden. Det føles som han har vært markert usikker hver runde denne sesongen, men denne runden er han klar! Tar frispark, straffer, og er en bonusmagnet. Denne kampen skal passe han fint, og her kan det komme målpoeng på mange måter. Er eid av kun 6,7%, og er en diff i seg selv. Som kaptein er han en kjempediff, men en veldig spennende en. 

Angrep

Thomas Lehne Olsen (10,9) Lillestrøm (Odd, H)

Det er nok mest tilfeldig, men TLO har faktisk nå målpoeng i samtlige bortekamper, og samtidig 0 målpoeng på Åråsen etter at han kom tilbake i sommer-vinduet. Har tidvis sett ut som seg selv igjen, og kunne fort stått med enda flere mål enn de 4 han har så langt. Har nok veldig lyst til å score på hjemmebane også, og det kan han fort gjøre her mot et Odd-lag som slipper til mange sjanser. Er kun eid av 4,7%, og mange vil nok ha en lang vei for å komme til han. Har man råd og plass så er han en veldig spennende diff ut sesongen. 

Casper Tengstedt (10,3) Rosenborg (Glimt)

Det ble en blank i bortekampen mot Molde sist, da Rosenborg tapte 2-1. Det har det kun blitt én gang tidligere, og det var også på bortebane. På de 11 kampene han har spilt så langt har det blitt 12 mål, 7 assist, 20 bonus og hele 109 poeng. Denne kampen må Rosenborg vinne om de skal ha mulighet til å ta fra Glimt sølvet i år. 4 poeng bak før denne kampen. Rosenborg er i veldig bra hjemmeform, og det er ikke umulig at de klarer å slå Glimt her. I så fall må nok Tengstedt fortsette å levere som han har gjort i hver kamp på Lerkendal.  

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker