Purchase Tramadol Uk Tramadol Buying Online Cheapest Tramadol Purchasing Tramadol Overnight Best Place To Get Tramadol Online Tramadol Order Cheap

Eliteserien Fantasy : Rundens lag – Runde 27

Det er klart for en ny spennende runde i Eliteserien. Kun 4 kamper gjenstår av årets sesong, og vi har spenning både rundt medaljer/E-cup plasser, og nedrykk. Mange fine kamper å glede seg til denne runden, som avsluttes med Molde-Rosenborg.

Her har jeg funnet frem til et lag som både har med flere populære, og gode valg, men også et par veldig spennende differ som jeg tror blir fine å ha ut sesongen.

Frist er lørdag klokken 17.00 – Lykke til med runden!

Keeper

Lars Jendal (4,0) HamKam (Godset, H)

Har nå startet de 3 siste kampene, og fått med seg 9 redninger, 1 bonus, 1 clean sheet og 10 poeng. Til denne prisen er det stor verdi om han fortsetter å starte. Denne runden trenger vi ikke tenke på det, da lagoppstillingen til HamKam kommer før frist. En hjemmekamp mot godset er noe av det fineste man kan få denne sesongen. De skaper stort sett ingen verdens ting på bortebane, og det bør være gode muligheter for en ny clean sheet på Jendal her.

Forsvar

Aleksander Melgalvis (5,3) HamKam (Godset, H)

Dobler opp bak hos HamKam denne runden. Godset har vært fryktelig svake på bortebane i år, og denne kampen tror jeg HamKam vinner. Melgalvis fikk 17 poeng i forrige hjemmekamp, mot Ålesund, og det var uten at de holdt nullen. 2 mål og 3 bonus ble det der. 4 mål og 5 assist så langt denne sesongen. Bortsett fra Lillestrøm borte i siste runde har HamKam også fine kamper nå, og Melgalvis er en fin mann å stå med.

Simen Rafn (4,6) Ålesund (Sandefjord, H)

Ålesund leverte defensivt i dobbelrunden sist, og holdt nullen i begge kampene. De har en klar defensiv inngang til kampene sine, og det vil ikke overraske om de klarer en ny clean sheet når Sandefjord kommer på besøk denne runden. Hopland og Fällman er nok også fine alternativer her, men jeg velger her å gå for Rafn. Ålesund er nok allerede sikret en ny sesong i Eliteserien neste år, men de bør vinne denne for å utelukke all tvil.

Brice Wembangomo (6,3) Glimt (Kristiansund, H)

3 målpoeng på sine 4 siste kamper nå. Har tidvis sett meget bra ut i år, og nå kan det virke som han har toppet formen mot innspurten. 2 mål og 5 assist har det blitt i år, hvorav altså 1 mål og 2 assist har kommet på de 4 siste. Denne runden kommer Kristiansund på besøk. De er på desperat poengjakt, og må nok vinne 3 av de 4 siste for å ha noen mulighet til å berge plassen i år. Det kan de faktisk også klare, da de tidvis har sett ganske bra ut i det siste. På Aspmyra, mot et Glimt som også må vinne for å beholde andreplassen, så blir det nok for tøft. Her kan det fort bli stygt, og jeg har god tro på både clean sheet og målpoeng til Brice.

Midtbane

Amahl Pellegrino (12,6) – Hugo Vetlesen (9,3) Glimt (Kristiansund, H)

Dette tror jeg som nevnt at kan bli stygt for Kristiansund. Glimt ønsker naturligvis å beholde andreplassen de ligger på, og skal vinne denne kampen. Kristiansund bør nok håpe på å vinne de 3 resterende etter denne Bodø-turen.

Pellegrino har 4 mål og 4 assist på sine 3 siste kamper. 43 poeng på disse 3. Til sammen i år har det blitt 23 mål og 8 assist, tross noen korte skadeavbrekk. Vil nok fortsette storformen mot gamle lagkamerater her, og jeg vil ikke bli overrasket om han ender på 30 til slutt, med 4 kamper igjen å spille. På mange måter litt kjedelig valg, men det er ingen tvil om at Pelle blir kaptein på denne rundens lag.

Vetlesen er ikke mye dårligere. 3 mål, 4 assist og 38 poeng på de siste 3 har det blitt på han. 11 mål og 13 assist hittil i år. Bortsett fra en tøff kamp på Lerkendal neste runde, så er det et nydelig program for Glimt ut sesongen, og disse to må man nok rett og slett bare ha.

Tobias Heintz (8,1) Sarpsborg (Tromsø, H)

Har vært i en vanvittig form en stund nå, Heintz. På sine 4 siste kamper har han, tross én blank, 6 mål + 1 assist, og blitt kåret til banens beste 3 ganger. Hjemmekamp mot et Tromsø i god form venter nå. Tromsø er dog best hjemme på Alfheim, og her skal Sarpsborg være favoritter. Forventer en artig kamp med mange mål. Ingen grunn til å tro at Heintz ikke skal fortsette scoringsformen sin her. Blir visekaptein på dette laget.

Eric Kitolano (7,4) Tromsø (Sarpsborg, B)

Som nevnt over forventer jeg en kamp med mange mål her. Sarpsborg er favoritter, men de har også vist at de kan slippe inn mange mål. Kitolano har kommet litt i skyggen av Mikkelsen, men er altså Tromsø’s toppscorer. 10 mål og 4 assist har det blitt, mot Mikkelsen’s 6+5. Mikkelsen har dog hele 26 bonus, mot Kitolano’s 13. Som så mange ganger før er Mikkelsen igjen markert gul(usikker) denne runden. Selv om han har startet flere ganger tross slik markering, så er det nok til å vippe valget over på Kitolano. Er også valgt av kun 6,6%, og er en spennende diff i et lag som ellers har mange spillere med høy eierandel.

Ola Brynhildsen (10,4) Molde (Rosenborg, H)

Veldig spent på hvordan denne kampen kommer til å bli. Vært mye diskusjon rundt dette med æresvakt i forkant av kampen. Her tror jeg vi får se to rivaler som virkelig ønsker å vinne, og det kan fort bli en artig og målrik kamp. Både Haugen og Linnes er ute med skader, og noe annet defensivt frister ikke fra noen av lagene, men minst én offensiv fra hvert lag er nok fint å ha. Brynhildsen blir altså mitt valg fra Molde. Ble en blank på Åråsen mot Lillestrøm sist, men før det hadde han scoring i 6 kamper på rad. Vil nok starte igjen her, og fremstår som det tryggeste og beste valget fra Molde nå.

Angrep

Casper Tengstedt (10,3) Rosenborg (Molde, B)

Umulig å komme utenom Tengstedt. Har nå spilt 10 kamper etter at han kom til Trondheim, og har én blank. På de resterende 9 kampene har det blitt 12 mål, 7 assist, 20 bonus og hele 105 poeng. Spinnville tall. Det spørs nok om vi får se han i Eliteserien også neste år, men det er bare å nyte det så lenge man kan. Ingen tvil om plassen i dette laget enn så lenge ihvertfall. Tengstedt skal med, uansett motstand, og kan såklart også alltid være et kapteinsalternativ for de som ønsker å prøve noe annet.

Thomas Lehne Olsen (10,8) Lillestrøm (Haugesund, B)

Avslutter med en skikkelig diff. Pga billig forsvar er det godt med kr igjen til offensive spillere. Det føles ikke som det har løsnet helt for Lehne enda, men han fikk altså med seg 2 mål og 3 bonus i forrige bortekamp. 3 mål og 1 assist på de 6 kampene han har startet så langt. Lillestrøm har fortsatt mulighet til å kapre en medalje i år, og de har også et fint program mot slutten nå. Bortekamp mot et Haugesund som ikke har mer å spille for venter denne runden. Blir alt annet enn overrasket om TLO får en ny fin bortekamp her. Kun eid av 3,3%, og kan fort være et veldig godt valg for de som vil prøve å klatre litt de siste rundene.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker