Tramadol Online Prescription Can You Order Tramadol Online Legally Tramadol Mastercard Fedex Tramadol Online Overnight 180 Online Prescriptions Tramadol Tramadol Online Cheapest

FPL: Rundens lag GW 13

For en flott uke for Premier League-fans! Midtukerunden er akkurat ferdig og lørdag starter nok en runde. Med et tett kampprogram frem mot VM kan vi forvente at de fleste managere vil rotere noe på laget. Flere er på Wildcard denne runden og har muligheten til å laste på med Arsenal og Manchester City-spillere som ikke spilte PL i midtuka. Vi kjører denne varianten, i tillegg til et par andre tilskudd fra West Ham, Spurs og Fulham.

Keeper

Aaron Ramsdale (4.9) Arsenal (Leeds B)

Arsenal og Ramsdale leverte nok en smultring på bortebane forrige helg. Den var riktignok av det heldige slaget, da Leeds leverte en god kamp. Fortsatt kun på Old Trafford at det har blitt baklengs denne sesongen for Arsenal i Premier League. Ligalederen fortsetter å dra med seg seiere og vi tror trenden fortsetter mot Southampton. Det lukter en ny 0-1/0-2.

Forsvar

Aaron Cresswell (4.8) West Ham (Bournemouth H)

Bournemouth klarte ikke score hjemme mot Southampton i forrige kamp og nå venter en tøff bortekamp mot West Ham. “The Hammers” tapte knepent på Anfield, men spilte en god kamp og burde fått med seg poeng. Tror de raskt finner tilbake til vinnersporet. Dette lukter hjemmeseier og clean sheet på Cresswell og forsvarsgutta til West Ham. Fin pris for en forsvarsspiller som også kan levere på dødball.

Ryan Sessegnon (4.5) Tottenham (Newcastle H)

Vi begynner med å understreke at det å velge vingbacker hos Spurs er som å spille “Pep Roulette”. Med andre ord er det svært vanskelig å vite hvem som starter i disse to posisjonene. Den siste tiden har Matt Doherty og Ivan Perisic bekledd backene, men tiden er nok inne for at friske Ryan Sessegnon skal få en start igjen. Når den mannen spiller er definitivt hans fokus på å angripe. Med en offensiv Trippier mot seg kan det bli fine rom for raske Sessegnon å utnytte. En sjanse å ta, men en sjanse som kan betale seg stort tilbake

Joao Cancelo (7.3) Manchester City (Brighton H)

City med en uvanlig hvilepause i midtuka og bør være proppfulle av energi til helgens hjemmekamp mot Brighton. Cancelo er som vanlig bankers i førsteelleveren, spesielt når City er så tynt dekket på backplassene. Leverte en svak prestasjon og var årsaken til baklengsmålet som sørget for tap mot Liverpool forrige helg. Runden før det ble det dog hele 18 poeng på portugiseren, og vi vet alle at han kan gjenta den bedriften. Er nok sulten på å vise seg frem fra sin beste side igjen.

Joao Cancelo er nok revansjesugen etter tapet mot Liverpool forrige helg. Foto: Shutterstock.com

Midtbane

Bukayo Saka (8.4) Arsenal (Southampton B)

Saka i fryktinngytende form den siste tiden med tre mål på de to siste kampene. Herjer fra sin høyreving, og har virkelig tatt store steg i år. Fikk en liten smell mot PSV torsdag kveld, men ut fra Artetas pressekonferanse i dag virker det som han blir klar til kamp til helga. Da er det skummelt å gå uten.

Phil Foden (8.4) Manchester City (Brighton H)

Den unge engelskmannen har vært i kalasform de siste ukene. 40 poeng på de siste fire kampene sier sitt. Ingen grunn til at City ikke skal stille sin sterkeste ellever til denne kampen, og da er Foden inne på laget fra start. Kapteinsalternativ for den som våger å gi det til noen andre enn lagkamerat Haaland.

Gabriel Martinelli (6.7) Arsenal (Southampton B)

En litt pjusk Martinelli spilte kun et kvarter i europacupkampen mot PSV torsdag kveld. Bør være kvitt sykdommen til helga. 15 poeng på brasilianeren på de to siste seriekampene sterkt. Har virkelig blomstret denne sesongen, og Arsenal-maskineriet maler på videre. Vi satser på at Martinelli er tilbake fra start i en fin bortekamp mot Southampton.

Jarrod Bowen (8.2) West Ham (Bournemouth H)

Bowen litt ned på jorda i de to siste kampene, men dro inn hele 21 poeng i de to kampene før det. Han har nok ristet av seg straffebommen på Anfield før han starter kampen hjemme mot Bournemouth. West Ham skal være bedre enn gutta fra sørlandsbyen selv om tabellen sier det motsatte akkurat nå. Vi har tro på at hjemmelaget reiser seg til denne kampen, og at Bowen er involvert på noe vis.

Angrep

Erling Braut Haaland (12.1) Manchester City (Brighton H)

Vår landsmann fikk ikke ting til å stemme på Anfield og viste dermed at han også er menneskelig. Vil nok raskest mulig tilbake på scoringslista og alt ligger til rette for det hjemme mot et Brighton som har stoppet litt opp etter en god start. Det blir neppe lettere når de skal opp mot en uthvilt Haaland. Får selvsagt kapteinsbindet også.

Erling Braut Haaland bør være uthvilt og klar for å score nye mål hjemme mot Brighton. Foto: Mikolaj Barbanell / Shutterstock.com
Aleksandar Mitrovic (6.8) Fulham (Leeds B)

Det var noe usikkerhet om serberen var tilbake fra skade til kampen mot Bournemouth forrige helg. Den kampen rakk han, og noterte seg for en scoring. Det ble også en scoring i gårsdagens overbevisende 3-0-seier over Aston Villa. Målene renner inn for Mitrovic i år, og vi tror det fint kan fortsette slik mot Leeds som har tre strake tap.

Harry Kane (12.5) Tottenham (Newcastle H)

Kane gikk målløs av banen i bortetapet mot United i midtuka, men leverte scoringer i fem strake kamper i ligaen før det. Har virkelig imponert i sesonginnledningen, og vi ser ingen grunn til å dumpe han fra laget nå. Newcastle blir nok en tøff nøtt å knekke, men Spurs har vært uhyre sterke på hjemmebane denne sesongen. Kommer ligascoring nummer 10 for Kane i kveldskampen på søndag?

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker