Tramadol Order Online Tramadol 50Mg Order Tramadol Cod Overnight Purchase Tramadol Discount Online Rx Tramadol

FPL: Rundens lag – GW 12

Nå er det tett mellom rundene, og vi er klare for en spennende midtukerunde. Det er en blank gameweek for Arsenal og Manchester City, som jo er de to beste lagene så langt i år. Med suspensjon på Maddison i forrige runde, og skade på Reece James, to veldig populære spillere, så får nok mange et problem med å stille en 11er her uten å ta hits. Det kan nok være mulig å stå med 9-10 spillere her uten at det er krise, men det er også mange spennende kamper denne runden, og jeg har funnet frem til en 11er med både populære valg, og noen store differ. Liverpool er også plutselig aktuelle igjen, og det blir plass til både Alexander-Arnold og Salah på dette laget.

Frist er tirsdag kl 19.00 – Lykke til med runden!

Keeper

Vicente Guaita (4,5) Palace (Wolves, H)

Kun 2 clean sheets har det blitt på Guaita denne sesongen, men Palace har også hatt et ganske tøft program i starten. Sist ble det hele 11 poeng mot Leicester, takket være 6 redninger, clean sheet og 3 bonus. Denne runden kommer ligaen svakeste offensive lag, Wolves, på besøk. De har kun scoret 4 mål på sine første 10 kamper. Her lukter det litt 0-0 og en ny clean sheet for Guaita.

Forsvar

Joel Ward (4,5) Palace (Wolves, H)

Hjemmekamp mot Wolves er det fineste man kan få mtp å holde nullen, og jeg velger altså å doble opp bak hos Palace denne runden. Noe særlig med målpoeng kan man kanskje ikke forvente fra Ward, men clean sheet-potensiale her er høyt, og Palace har også et veldig fint program helt frem til VM-pausen. Guéhi og Andersen er også fine alternativer, men jeg syns Ward ser mest spennende ut av disse, på tross av at Andersen er den eneste av de tre med målpoeng i år. Er også kun eid av 0,6%.

Kieran Trippier (5,7) Newcastle (Everton, H)

Kun blanket i 2 av sine første 10 kamper i år. Newcastle har kun sluppet inn 3 mål på sine siste 6 kamper, og holdt nullen i 2 av disse. Kun West Ham som har sluppet til færre store sjanser. Trippier har 33 poeng i denne perioden, og har flere assists, sjanser og store sjanser skapt, og innlegg enn noen annen forsvarer i spillet. Møter her Everton. De har 4 mål siste 6, og kun Wolves har færre skudd på mål. Eid av hele 58,6% nå. Må med på laget.

Trent Alexander-Arnold (7,2) Liverpool (West Ham, H)

Kun én bra kamp hittil i år for TAA, da Liverpool knuste Bournemouth 9-0 i GW 4, og TAA endte med mål+assist og 17 poeng. Bortsett fra den kampen har det altså ikke blitt noe som helst, og Liverpool har tidvis sett forferdelige ut. At det en gang skal snu er det uansett ingen tvil om, og kanskje var 1-0 seieren over Man City sist vendepunktet. TAA kom inn helt på slutten i den kampen, selv om det var forventet at han skulle være ute lengre med skade. Her vil han nok sannsynligvis starte igjen. Rundens motstander, West Ham, har scoret veldig lite mål i år, og holder også sjelden nullen. Gode forutsetninger for en ny fin poengscore her altså. Har sunket endel i pris, og er nå eid av kun 19,7%.

Midtbane

Mason Mount (7,7) Chelsea (Brentford, B)

27 poeng på sine to siste kamper nå, og er i kjempeform. 4 seire på rad nå for Chelsea, og de ser bedre og bedre ut under Potter. Møter Brentford denne runden. De slo Brighton 2-0 sist, men det skal sies at Brighton var veldig svake i den kampen. Nest sist ble det 5-1 tap mot Newcastle, så de har absolutt vist at de kan slippe til mye. Sluppet inn 17 mål på de første 10, mens Chelsea har scoret 15 på sine 9. Mount er main man, og starter nok igjen her. Fått over en halv million nye eiere før denne runden, men er fortsatt eid av kun 12,9%, og kan nesten regnes som en diff.

Luis Sinisterra (6,5) Leeds (Leicester, B)

En som virkelig er en diff denne runden er Leeds’ Colombianer, Sinisterra. Eid av kun 0,6%. Leeds så veldig bra ut sist mot Arsenal, og hadde fortjent å få med seg mer derfra. Denne runden møter de ligaens svakeste defensive lag, Leicester. Sluppet inn hele 24 mål på sine første 10. Harrison, Rodrigo og Aaronson kan nok være like gode valg, og det er ikke lett å velge riktig spiller her. Ender her på Sinisterra mest pga øyetesten. Syns han ser så bra ut. Fikk hele 88 minutter mot Arsenal, noe som såklart kan være litt skummelt mtp kort tid mellom kampene, men jeg tror han starter igjen her. Spennende valg.

Mo Salah (12,7) Liverpool (West Ham, H)

Den egyptiske kongen er tilbake! Eller er han det? Jeg er fortsatt litt skeptisk, men det er vanskelig å ikke bli grepet av FOMO når det kommer til Salah denne runden. Avgjorde mot Man City sist. Før det scoret han altså CL’s raskeste hattrick noensinne mot Rangers. 6 minutter og 12 sekunder tok det. Rundens motstander, West Ham, har sluppet inn 5 mål på sine siste 6, og kun holdt nullen én gang. Liverpool har scoret 6 mål på sine siste 6, og er på ingen måte friskmeldt helt enda. Har riktignok hele 45 skudd i boks i denne perioden. Salah er i denne perioden den spilleren i Liverpool med høyest xG, og nr 2 på listen over skudd på mål. Ingen bør bli overrasket om det nå kommer en høy poengscore til Salah igjen, og de har også et fint program videre. Fått nesten 600000 nye eiere før denne runden, men til Salah å være har han fortsatt en veldig lav eierandel, 35,5%. De fleste som nå tar han inn vil nok også ha han som kaptein, så det kan nok være det trygge valget. På dette laget blir han allikevel kun visekaptein.

Avskrevet for et par runder siden, men nå ser han plutselig veldig aktuell ut igjen. Skal Salah bli blank GW 12’s store spiller? Foto: Shutterstock.com
Leandro Trossard (6,9) Brighton (Forest, H)

Så egentlig veldig svak ut sist, da Brighton tapte 2-0 borte mot Brentford. Har allikevel 4 mål på sine siste 6 kamper. Av midtbanespillere er det kun Foden som har flere, med sine 5. Har også 9 skudd i boks, og hatt 5 store sjanser. Brighton har scoret 8 mål på sine siste 6, og det er kun Man City og Newcastle som har skapt flere store sjanser. Rundens motstander, Forest, har sluppet inn 12 mål i samme periode, og ikke holdt nullen i noen kamp. Slipper også til veldig mange skudd, og det er altså gode forutsetninger for at Trossard kan finne tilbake til storformen her. Kan være et kapteinsalternativ.

Angrep

Harry Kane (11,5) Spurs (Man United, B)

Blanket i GW 1, og etter det har det altså blitt returns i 9 kamper på rad. Om det ikke hadde vært for Haaland’s vanvittige tall, så ville nok ‘alle’ hatt Kane. På de siste 6 kampene er det kun nevnte Haaland, og Toney som har flere mål (6) enn Kane’s 5. Kun Haaland har flere skudd i boks, mens han har flere store sjanser, og skapt flere sjanser, enn noen annen spiss. I denne perioden har Spurs scoret 12 mål, og det er kun City som har flere. Ingen lag har flere skudd på mål enn Spurs’ 34. Man United har vært veldig opp og ned denne sesongen, og har tidvis vist at de kan være gode. De har dog sluppet inn 8 mål på de siste 6, og holdt nullen kun én gang. Kane er et trygt og godt valg denne runden, og er selvfølgelig også et kapteinsalternativ.

Callum Wilson (7,3) Newcastle (Everton, H)

Med Isak fortsatt ute med skade, så kommer Wilson til å starte igjen her. På de siste 4 kampene har han 8 skudd i boks, og har hatt 3 store sjanser. Har et snitt på 5,7 poeng per kamp på hjemmebane i år, og ser veldig bra ut. Ikke blitt de helt store poengsummene, men det kan absolutt komme her. Newcastle har scoret 10 mål på sine siste 6, og har hele 65 skudd i boks, og 16 store sjanser. Everton har faktisk sett ganske bra ut defensivt i det siste, og har i samme periode sluppet inn 5 mål, og holdt nullen i 2. Det er allikevel ingen lag som har sluppet til flere skudd og skudd i boks, og det bør kunne være en fin kamp for Wilson. Kun eid av 3,2%, noe som bare gjør han mer spennende.

Dominic Solanke (5,8) Bournemouth (Soton, H)

Prøver altså en sylfrekk kaptein denne runden. 20 poeng på sine siste 2 nå, og han viser igjen at han kan levere høye poengscores mot svake lag. 12 poeng mot Forest, 8 mot Leicester og 12 mot Fulham sist. Denne runden venter en ny fin kamp, da Soton kommer på besøk. Bournemouth har egentlig sett veldig bra ut, og har kun tapt mot Arsenal, Man City og Liverpool denne sesongen. 2 mål og 4 assist har det blitt så langt på Solanke, men er i veldig god form nå. Skal nok starte på topp igjen her, og jeg tror det blir flere målpoeng mot et Soton som allerede har sluppet inn 18 mål. 150000 nye eiere denne runden, men fortsatt kun eid av 4,6%. Skulle han slå til så vil det være en deilig capdiff. Kjør da Dominic!