FPL: Rundens lag GW 11

Det er klart for ny runde i verdens beste liga denne uka, og det begynner allerede i kveld med Brentford – Brighton. Runden avsluttes med storoppgjøret Liverpool – Manchester City søndag kveld. Husk den tidlige fristen i kveld kl. 19.30. Under følger våre elleve utvalgte i FPL der vi går tungt inn på formlaget Tottenham som tar i mot Everton på hjemmebane.

Keeper

Aaron Ramsdale (4.9) Arsenal (Leeds B)

Ikke enkelt å spå hvilke lag som holder nullen denne runden, men Arsenal har faktisk klart å stenge igjen buret i tre bortekamper denne sesongen. Kun borte mot United har det blitt baklengs for unge Ramsdale. Ligalederen er i fin flyt om dagen og vi gir engelskmannen tillit i mål denne runden.

Forsvar

Matt Doherty (4.6) Tottenham (Everton H)

Plutselig var FPL-legenden Matt Doherty tilbake i startoppstillingen til Tottenham i 1-0-seieren borte mot Brighton. Vingbackene til Spurs kommer i ekstremt gunstige posisjoner i angrep, noe vi ser gang på gang. Problemet er at det er vanskelig å vite hvem som skal bekle backene til enhver tid. Akkurat nå er høyreback Emerson Royal utestengt, så sjansene for at Doherty starter til helga er meget stor. Og da er backen et supert valg til en billig penge.

Reece James (6.1) Chelsea (Aston Villa B)

Reece James ble i likhet med flere andre Chelseaprofiler hvilt i forrige seriekamp mot Wolves på Stamford Bridge. Dette kom noe overraskende, men Graham Potter har under tiden sin i Brighton også hatt perioder der han har rotert mye på laget. James er såpass viktig, og ikke minst god, at det neppe blir en ny hvil allerede til helga, med mindre skaden han fikk i CL mot Milan er alvorlig. Følg med på pressekonferansen til Potter fredag ettermiddag!

Diogo Dalot (4.5) Manchester United (Newcastle H)

Den unge portugiseren har sementert plassen på høyrebacken til United og har så langt hatt en god sesong. Er av natur en svært offensiv backtype som ofte befinner seg i gode skudd- og innleggsposisjoner. Så langt har det kun blitt en assist i serien, men det ligger mer i luften her. Har også 3 bonus i to kamper denne sesongen. Fin pris.

Midtbane

Heung-Min Son (11.7) Tottenham (Everton H)

Sør-koreaneren er tilbake! Leverte to flotte scoringer mot Frankfurt i CL denne uka, og hadde også assisten til Kane i kampen mot Brighton. Selvtilliten har fått en boost etter hattricket mot Leicester for noen runder siden, og Son ser god ut igjen. Vi tror formen sørger for nye målpoeng lørdag kveld.

Leandro Trossard (6.8) Brighton (Brentford B)

Alltid gøy å ha en spiller til fredagskampen, men det er ikke den eneste grunnen til at Trossard har fått en plass på rundens lag. Er inne i en veldig god periode med 4 mål og 1 assist på de tre siste kampene. Et hattrick på Anfield lar seg høre. Belgieren har et vanvittig toppnivå og bør kunne få til store ting mot et Brentford i motgang.

James Maddison (8.3) Leicester (Crystal Palace H)

Maddison var forventet å fortsette sin gode målpoengproduksjon borte mot Bournemouth, men det ble kun ett skuffende poeng på midtbanespilleren. Vi legger likevel ikke for mye i den kampen, da Maddison har vært strålende i hele 2022. Palace er ingen enkel nøtt å knekke, men Maddison kan levere målpoeng uavhengig av hva Leicester som lag får til. Mannen jakter også en plass på det engelske VM-laget.

Gabriel Martinelli (6.6) Arsenal (Leeds B)

En fantastisk sesong så langt av den unge brasilianeren Gabriel Martinelli. Det ble ny scoring og målgivende i 3-2-seieren over Liverpool. Er uredd og direkte i spillestilen, og har vært et fyrverkeri på vingen til de rødkledde denne sesongen. 4 mål og 3 assist er tallene så langt, og mot Leeds kan det bli flere målpoeng.

Jarrod Bowen (8.2) West Ham (Southampton B)

West Ham har endelig begynt å få opp dampen, og mot et rådvilt Southampton i elendig form ligger det an til borteseier på St. Mary’s. Bowen har i likhet med laget kommet treigt i gang, men har nå scoret i to på rappen og fikk også med seg en målgivende hjemme mot Wolves. Tok straffen sist, og så lenge Lanzini ikke er på banen vil han nok fortsette med det.

Angrep

Harry Kane (12.4) Tottenham (Everton H)

Stjernespissen har hatt en usedvanlig god start på sesongen med 8 scoringer og 2 assist. Har faktisk score i de fire siste ligakampene. Som regel pleier Kane å bruke litt tid på å komme i gang på høsten, men denne gangen har han begynt med et brak. Vi antar at engelskmannen rister av seg den smellen han fikk på slutten av kampen mot Brighton som han ble matchvinner i. Everton var inne i en god periode, men det ble tap hjemme mot United sist. Skal få det tøft borte mot Spurs og en målkåt Harry Kane.

Harry Kane har hatt en svært god start på sesongen. Fortsetter målkongen trenden mot Everton, eller blir det lagkompis Heung-Min Son som stjeler overskriftene? Foto: Shutterstock
Erling Braut Haaland (12.2) Manchester City (Liverpool B)

Det som før sesongen ble ansett for å være Citys tøffeste kamp virker ikke lenger å være særlig vanskelig. To lag som har levert natt og dag i serien så langt, og City må finne seg i å være store favoritter, selv på bortebane. Vår landsmann fortsetter å bøtte inn mål på bestilling og det ble en ny scoring i forrige seriekamp mot Southampton. Fikk hvile i CL i midtuka og er nok svært sugen på å score mot rivalen. Med frafall i begge lags backrekker lukter det målrikt i denne storkampen, og vi vet alle hvem som pleier å spille hovedrollen da.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker