Tramadol Online Germany Order Tramadol Next Day Delivery Tramadol Ordering Online Buying Tramadol Online Cod

Eliteserien Fantasy: Rundens lag – GW 26

Da er det igjen klart for en ny runde med Eliteserien fantasy. Det er nå kun 5 runder igjen, og det er både spenning rundt medaljer og nedrykkskvalik.

Denne runden ble en dobbelrunde, etter at Jerv-Ålesund ble utsatt sist. Jerv møter Sandefjord borte i tillegg til Ålesund hjemme, mens Ålesund i tilleg til Jerv har en hjemmekamp mot HamKam. På dette laget har jeg fylt kvoten fra Ålesund, men droppet Jerv-spillere. Noen formspillere som må med, pluss et par fine differ er det også plass til.

Til de som fortsatt sitter med spissrush ville jeg vurdert å bruke det denne runden. Rbk har en veldig fin hjemmekamp mot Godset, mens da Ålesund har en dobbelrunde. I tillegg kan nok både Kristiansund og Sarpsborg ha spissalternativer som kan være verdt å vurdere denne runden.

Frist er lørdag kl 15.00 – Lykke til med runden!

Keeper

Sten Grytebust (5,1) Ålesund (HamKam, H – Jerv, B)

Spilleren i Ålesund med flest poeng er keeper Grytebust. Kun blitt 4 clean sheets i år, men han har også fått med seg 89 redninger og 14 bonus. Er uten tvil en veldig god keeper, og i en dobbelrunde hvor de møter HamKam hjemme og Jerv borte, to lag som scorer lite mål, så peker han seg ut som det beste valget i mål denne runden. Et helt ok program ut sesongen har de også, så det er ingen krise å stå med Grytebust i innspurten.

Forsvar

Simen Rafn (4,6) Ålesund (HamKam, H – Jerv, B)

Syns han har sett bra ut i en del kamper denne sesongen, og i forrige kamp ble det også offensiv uttelling igjen, med sesongens første mål. Har 2 assist fra tidligere i sesongen. Har kun 3 bonus, som kom i forrige kamp, der han altså ble kåret til banens beste. Ikke så mye å skryte av ellers denne sesongen mao, men fotball er som kjent ferskvare, og han så strålende ut mot Viking sist.

Martin Linnes (7,6) Molde (Lillestrøm, B)

Har 1 mål, 1 assist og 5 clean sheets på sine siste 5 kamper. Molde er i strålende form, og har avgjort serien. Til sammen i år har det blitt 4 mål, 5 assist, 11 clean sheets og 14 bonus på Linnes, og han har vært en av de tryggeste fra Molde mtp spilletid. En viss rotasjonsfare er det selvfølgelig uansett, da serien er avgjort, og Molde fortsatt spiller i Europa. I tillegg er det også nå en tøff bortekamp på Åråsen som venter. Linnes har uansett tilnærmet fast plass på dette laget, og får tillit også denne runden.

Leo Cornic (5,9) Rosenborg (Godset, H)

Oslo-gutten som kom fra Djurgården på sensommeren har sett veldig bra ut i de 5 kampene han har startet. Hittil har det blitt 1 mål, 2 assist, 2 clean sheet, 2 bonus og 31 poeng. Over 5 poeng i snitt på kampene han har startet. Denne runden kommer godset på besøk. De er skrekkelig svake på bortebane, og her tror jeg Rosenborg kommer til å score flere mål, og fort få med seg en CS i tillegg. Cornic er veldig spennende, og en eierandel på 1,1% gjør han ikke mindre attraktiv.

Midtbane

Mohamed Ofkir (7,4) Sandefjord (Jerv, H)

Har fått tosifra rundepoeng hele 9 ganger i år, og sett bra ut hele sesongen. De siste 4 har det riktignok kun blitt 1 mål, men det har også vært tøffe kamper. Denne runden kommer Jerv på besøk, og det må vel kunne sies å være årets ‘enkleste’ kamp på papiret. 11 mål, 7 assist og 22 bonus er strålende tall for et lag som ligger nær nedrykksplass. Har bevist mer enn nok i år til at han er spikra på dette laget når de møter Jerv. Med unntak av Molde borte i runde 29 er også resten av kampene fine. Ofkir er en mann man bør ha ut sesongen.

August Mikkelsen (7,9) Tromsø (Odd, H)

Markert gul(usikker) igjen denne runden, men det har han vært stort sett hver runde, og jeg tipper han kommer til å starte igjen. Dette vil vi uansett få bekreftet, da lagoppstillingene fra Tromsø-Odd kommer før frist. Tromsø har tidvis sett virkelig bra ut i år, særlig på hjemmebane der de har slått både Rosenborg og Glimt. 6 mål, 5 assist og hele 26 bonus så langt på Mikkelsen. Spiller mer spiss enn midtbane, har fin kamp nå og ut sesongen, og om han starter kampen mot Odd så skal han være med. Skulle det vise seg at han ikke er med allikevel, så kan Kitolano være et godt alternativ.

Amahl Pellegrino (12,4) Glimt (Enga, B)

Ligaens toppscorer skal selvfølgelig med igjen. 28 poeng på sine to siste kamper nå. 21 mål, 8 assist og 25 bonus har det blitt i år. Ingen enkel kamp for Glimt her, da de skal til Oslo øst og møte Enga. Om Enga skulle klare å vinne denne har de alle muligheter til medalje, mens det nok vil være kjørt med Glimt-seier. Nå er det en liten pause i Europa, og det er nok neppe noen fare for at de mest sentrale spillerne blir hvilt her. Pga dobbelrunde, og den fine kampen til Rosenborg, så blir han ikke et kapteinsalternativ for meg denne runden, men han er så spikra på laget som man kan få blitt.

Tobias Heintz (8,0) Sarpsborg (Viking, B)

Eliteseriens store formspiller nå, Heintz. 8 mål og 2 assist på sine siste 8 kamper. Hadde også en strålende periode tidligere i sesongen, og står til sammen med 13 mål, 6 assist og 16 bonus. Skal sies at han har vært best hjemme, og denne runden er det en bortekamp mot Viking som venter. Det er da også et Viking-lag som er veldig svake om dagen. I starten av sesongen så de ut som en klar medaljekandidat, men har nå kun 1 seier på de siste 9 kampene, og har havnet i ingenmannsland på 8.plass med 33 poeng. Viking hadde også en midtukekamp mot Kristiansund i cupen, der de måtte ut i ekstraomganger. Slitne Viking-spillere helt ute av form bør være en perfekt motstander for en Heintz i storform. På tross av dobbelrunde kan han nok også være et godt kapteinsalternativ.

Angrep

Ole Sæter (6,9) – Casper Tengstedt (10,2) Rosenborg (Godset, H)

Hjemmekamp mot Godset er noe av det fineste man kan ha i Eliteserien om dagen. Gode på Marienlyst, elendige borte. Rosenborg er i tillegg veldig sterke på Lerkendal om dagen, og står med 8 hjemmeseire på rad.

Sæter har det vært enorm verdi i helt siden han begynte å spille fast. 13 mål, 6 assist og 13 bonus på 1200 minutter er sterkt. Kun Pellegrino som har flere mål i år. Det har vært litt usikkerhet rundt spilletiden til Sæter når Vecchia kom tilbake fra skade, men det tror jeg man skal se bort ifra. Vecchia så ikke spesielt god ut sist, og selv om han nok blir bedre og bedre, så tror jeg han er langt unna å skulle ta plassen til Sæter. Skal med på laget.

Tengstedt da. For et funn denne dansken har vært. 11 mål, 6 assist, 17 bonus(inkludert 5 ganger kåret til banens beste). På 9 kamper! Kun 1 blank på disse 9, og hele 96 poeng. Spinnville tall. Det skal vel noe til at Rosenborg får beholde han noe særlig lenger enn ut sesongen, men det kunne vært veldig spennende å sett hva han hadde fått til på en hel sesong. Skal selvfølgelig med på alle seriøse lag, og hjemme mot Godset er det tøft å ikke velge han som kaptein. Allikevel blir han kun visekaptein på dette laget, da jeg synes det er litt for spennende med den evt oppsiden med 2 kamper.

Moses Ebiye (7,3) Ålesund (HamKam, H – Jerv, B)

Har egentlig sett ganske bra ut etter at han kom til Ålesund, og står med 4 mål og 5 bonus på sine siste 5, til tross for at det har blitt to blanks på de to siste. Nå venter altså en dobbel mot HamKam og Jerv, og det skal vanskelig gjøres å finne bedre forutsetninger for å kunne slå tilbake etter to litt svakere kamper. Må også nevnes at han kun har spilt 90 i én av de siste 5, og blir som regel tatt av et sted mellom 60 og 75 min. Når han nå får to kamper, som begge er mot veldig overkommelig motstand, så tror jeg allikevel det kommer til å bli en strålende runde for Moses, og han blir rundens kaptein.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker