Order Tramadol Online Australia Buy Cheapest Tramadol Online Tramadol Canada Online Tramadol To Buy Cheap

FPL : Rundens lag – GW 10

Da er det duket for GW 10 av årets FPL-sesong. Det blir en runde uten spillere fra Liverpool, noe som ikke har skjedd mange ganger på alle de årene jeg har spilt dette spillet. De forsvarer på ingen måte noen plass på laget sånn som de ser ut nå. Så får vi se om det kan snu med et enklere program fra GW12. Noen spillere med veldig høy eierandel som bare må være med her, men jeg har også funnet plass til et par spennende differ denne runden. 3-4-3 formasjon, selvfølgelig med Haaland cap, mens Maddison blir visekaptein.

Frist er lørdag klokken 14.30 – Lykke til med runden!

Keeper

Emiliano Martínez (4,9) Aston Villa (Forest, B)

Villa og Martínez har nå holdt nullen i to kamper på rad, og begynner å se bra ut defensivt. Ikke blitt noen CS tidligere i sesongen, men han fikk også med seg en strafferedning og en 10-poenger i GW3. Møter ligaens svakeste lag, Forest, denne runden. De har kun scoret 6 mål på sine første 8, og gått målløse av banen i 4 av de. Her tror jeg det kommer en ny CS til Martínez, og han skal være et godt valg til denne prisen. Har også et ok kampprogram frem til VM.

Forsvar

Reece James (6,1) Chelsea (Wolves, H)

Potter har begynt å få orden på dette Chelsea-laget nå. Står med to strake seire i serien, og overbeviste også i CL i midtuken mot Milan. Vant 3-0 der, og James hadde både mål og assist. Kun blitt 1 mål og 1 assist i serien så langt, men under Tuchel ble han satt til å spille midtstopper, og det ser ut som det er slutt på det nå. Denne runden kommer Wolves på besøk. De har vært skrekkelige hittil i år, og har kun scoret 3 mål. Bedre defensivt med 9 innslupne riktignok, men her er det gode muligheter for både CS og målpoeng til James.

Joäo Cancelo (7,2) Man City (Soton, H)

Ingen overraskelser i denne rundens forsvarsrekke, og Cancelo får plass igjen. Har kun blitt 1 mål og 1 assist så langt i serien, mens det har blitt 4 assist på de 3 første kampene i CL. Soton kommer på besøk denne runden, og de har det med å kunne rakne totalt i enkelte kamper. Det tror jeg fort kan skje her, og jeg forventer at City kjører over de. Blir alt annet enn overrasket hvis Cancelo står igjen med både CS og målpoeng her. Må med.

Kieran Trippier (5,5) Newcastle (Brentford, H)

Enda en fra the usual suspects inn i denne rundens forsvarsrekke. Som Cancelo har også Trippier 1 mål og 1 assist, i tillegg til 4 CS, og har nå kun blanket i 2 av sine 8 første kamper. Har også omtrent lik eierandel som Cancelo, med sine 50,2%. Newcastle får besøk av Brentford denne runden. De har scoret 15 mål så langt, noe som kun er slått av 4 lag. Det skal sies at 9 av disse kom i kampene mot Leeds og Man United, og de har nå gått målløse av banen i sine to siste kamper. Trippier ser ut som en fin mann å ha med her.

Midtbane

James Maddison (8,1) Leicester (Bournemouth, B)

Etter to kamper hvor han ikke gjorde noen ting har det nå blitt 3 mål, 1 assist og hele 25 poeng på de siste to. Hadde også 2 mål og 1 assist på sine 3 første kamper i år, og det begynner å se ut som det kan bli en veldig fin sesong for Leicester’s main man. I sine 6 siste kamper mot nyopprykka lag har Maddison følgende poengrekke : 8-16-10-8-15-18. Denne runden møter de altså Bournemouth. Visekaptein på dette laget.

Leandro Trossard (6,7) Brighton (Spurs, H)

4 mål, 1 assist og 32 poeng på sine siste to kamper nå, Trossard. Har sett veldig bra ut tidligere i år også, og har kun blanket i 3 kamper i år. På ingen måte noen lett kamp denne runden, når Spurs kommer på besøk. Allikevel kan jeg se for meg en kamp der et spill på ‘both teams to score’ neppe er feil. Med seier her vil Brighton ta igjen Spurs på tabellen, med èn kamp mindre spilt. Det kan de fort klare om Trossard fortsetter den strålende formen han er i nå.

Jarrod Bowen (8,1) West Ham (Fulham, H)

I fjor var han en av få spillere som endte på over 200 poeng. Var voldsom verdi i han da, til 6,5m. I år kostet han 8, og har nå gått opp til 8,1. I år har West Ham slitt veldig offensivt, og hadde kun scoret 3 mål på sine første 7 kamper. Bowen hadde 0 målpoeng. I forrige runde løsnet det endelig litt mer. Det var riktignok mot svake Wolves, men det er mest offensivt de har slitt i år, og egentlig vært ganske tette bakover. Mål, assist og 3 bonus ble det på Bowen i den 2-0 seieren, og jeg blir ikke overrasket om det nå fortsetter å komme målpoeng herfra, og det igjen blir god verdi i Bowen på tross av prisøkningen.

Wilfried Zaha (7,3) Crystal Palace (Leeds, H)

Gått målløs av banen i sine to siste kamper nå, men hadde 4 mål på 3 kamper før det. Det er kun Trossard, Foden og Maddison som har flere mål av midtbanespillerne i år med sine 5. Har kommet til 5 store sjanser, og har også 9 skudd på mål. Det er også helt i toppsjiktet blandt midtbanespillere. Palace har kun scoret 8 mål i år, så Zaha har altså scoret 50% av de. Det er da også verdt å nevne at Palace kun har spilt 7 kamper i år. Denne runden kommer Leeds på besøk. Selv om Leeds har sett mye bedre ut defensivt i det siste under Marsch, så har de sluppet inn 10 mål, og kun holdt nullen i to kamper. Programmet til Palace er også helgrønt helt frem til VM, så Zaha virker å være et veldig godt valg nå.

Phil Foden (8,1) Man City (Soton, H)

Akkurat som sin lagkompis, Haaland, fikk også Foden hattrick i forrige runde, i den spinnville 6-3 seieren over byrival Man United. Ble tatt av etter 74 minutter der, fikk hvile i CL i midtuka, og kommer til å starte igjen mot Soton denne runden. Ingen tvil om at det kan bli en ny kamp der City kjører over de og scorer mange mål.

For mange vil det nok være et spørsmål om KDB eller Foden nå, så vi kan jo sammenligne noen av tallene deres. KDB har 53 poeng, mot Foden’s 51. De har spilt henholdsvis 616 og 605 minutter. 6 mot 2 bonus. Foden har faktisk startet samtlige kamper, noe som er sjelden i Pep’s City. KDB’s heatmap viser at han er mest sentralt i banen, og noen ganger trekker litt mot høyre. Har dog ikke så mange touch i motstanders 16-meter. Foden spiller både høyre og venstre ving, og har mange touch i 16-meteren. KDB står med kun 1 mål, mot Foden’s 5. Foden har også høyere XG, mens KDB har flest skudd. KDB har 8 assists, og skaper veldig mange store sjanser.

Alt i alt kan det nok se ut som KDB isolert sett er det beste valget i FPL, men med en prisforskjell på over 4m, og alt man kan få gjort ellers i laget med de ekstra pengene, så mener jeg Foden er et mer riktig valg, ihvertfall for dette laget. Om penger ikke er et problem, så er KDB på ingen måte feil.

Angrep

Pierre-Emerick Aubameyang (9,0) Chelsea (Wolves, H)

Kjører en kjempediff i angrep denne runden. Auba er tilbake i PL, og har sett bra ut. Spilte 74 minutter mot Palace sist, og fikk med seg scoring og 3 bonus. Startet igjen i midtukas CL-kamp, scoret igjen, og ble tatt av på 3-0 etter 65 minutter. Skal altså være klar til start igjen her, og er med sin, tross 135000 nye eiere denne runden, meget beskjedne eierandel på 1,9%, en veldig spennende diff. Prøves.

Erling Braut Haaland (12,2) Man City (Soton, H)

Er snart ikke mer å si om maskinen fra Jæren. Ingen andre i dette spillet som er i nærheten. 14 mål, 33 skudd, hvorav 20 på mål, og 20 store sjanser. Ble tatt av til pause i CL-kampen i midtuka, og kommer til å starte igjen her. Mange har prøvd å spekulere i at han må bli hvilt en eller annen gang, men han fortsetter å starte gang på gang. Man City har best offensive tall i serien. 140 skudd, hvorav 53 er på mål, og 32 store sjanser. Helgens motstander, Soton, har sluppet inn 13 mål så langt, og er det eneste laget i serien som fortsatt ikke har holdt nullen. Haaland kommer til å starte, score enda flere mål, og blir igjen kaptein på dette laget.