Tramadol Buy Cod Tramadol Cod Online Cheapest Place To Order Tramadol Online Tramadol Online Overnight Mastercard

FPL: Rundens lag GW 9

Landslagspausen er over og Premier League er endelig tilbake. Det blir en hektisk periode med mange kamper før VM i november. Runden sparkes i gang med Londonderbyet mellom Arsenal og Tottenham. Det blir også byderby når Manchester City tar i mot Manchester United på søndag. Helgen er med andre ord fylt opp med godbiter. Vi har spikret sammen et lag vi tror vi heve seg godt i gameweek 9. Husk fristen lørdag kl. 12.00. Lykke til!

Keeper

Illan Meslier (4.5) Leeds (Aston Villa H)

Leeds har åpnet sesongen fint og så langt gjort spådommene om nedrykksstrid til skamme. Dog er sesongen lang, og mye kan enda gå galt for de hvite. Likevel ser ting bra ut per dags dato, og hjemme mot et tamt Aston Villa som kun har scoret seks mål er det gode sjanser for at unggutten i Leeds-buret holder unna for baklengsmål. Vi velger en billig variant i mål og bruker pengene høyere i banen.

Forsvar

Reece James (6.0) og Ben Chilwell (5.8) Chelsea (Crystal Palace B)

Begge vingbackene til Chelsea får plass på rundens lag. Med Marc Cucurella ute bør Ben Chilwell være sikret spilletid, og Reece James er som vanlig bankers i førsteelleveren. Taket til begge disse gutta er skyhøyt, og vi tar sjansen på at minst en av disse leverer noe stort denne runden. Palace har ikke skremt noen så langt denne sesongen, med kun en seier på de første seks kampene. Vi tror Chelsea tar innersvingen på Palace denne runden.

Vladimir Coufal (4.4) West Ham (Wolves H)

West Ham – Wolves er en kamp det stinker 0-0 av. To lag som kun har scoret tre mål hver så langt i sesongen. The Hammers hadde man store forventninger til før sesongstart etter et par spennende kjøp og en god fjorårssesong. Laget til Moyes har på ingen måter innfridd, men mot tamme ulver kan det kanskje snu? Uansett tror vi Coufal har gode sjanser til å holde buret rent, og tradisjonelt sett har det kommet noen offensive bidrag fra backen. Billig alternativ som trengs i et ellers kostbart lag.

Midtbane

James Maddison (8.0) Leicester (Nottingham Forest H)

Midtbaneeleganten har levert tre scoringer og en målgivende så langt denne sesongen. Dunket inn et mål i forrige kamp mot Spurs i en ellevill 6-2-match. Nottingham Forest ser fryktelig svake ut bakover i banen, noe for så vidt Leicester også gjør. Revene har likevel vært skarpe fremover, og denne bunnkampen oser det mange mål av. Kapteinskandidat for de som vil ta litt sjanser.

Mohamed Salah (12.9) Liverpool (Brighton H)

Liverpool med en skuffende start på sesongen. En avlyst kamp mot Chelsea grunnet dronning Elisabeths bortgang samt en landslagspause kom virkelig på rett tidspunkt. De røde fra Merseyside har fått ladet batteriene, og man kan anta at de stiller fulle av energi mot et Brighton med ny trener. Salah er nok som alltid sulten på målpoeng og med en lavere eierandel enn vanlig kan han være en liten diff.

Luis Sinisterra (6.5) Leeds (Aston Villa H)

Sinisterra med utrolige seks mål på sine seks siste kamper for Colombia og Leeds. Nysigneringen er i toppform og hjemme mot et rufsete Aston Villa kan den fine rekken til vingen fint forlenges. Mannen har levert såpass solid at savnet etter Raphinha er minimalt. Fortjener helt klar en plass på rundens lag.

Raheem Sterling (10.0) Chelsea (Crystal Palace B)

Nok en Chelseaspiller lurer seg inn på laget. Det er ingen ringere enn nyervervelse Raheem Sterling, som har åpnet sesongen fint for sin nye klubb. Så veldig god ut i CL-kampen mot Salzburg i en ny rolle og noterte seg også for en scoring. Forhåpenligvis vil Graham Potter flytte Sterling høyere i banen mot Palace, og vi vet hvor farlig Sterling er foran motstanders mål.

Angrep

Aleksandar Mitrovic (6.9) Fulham (Newcastle H)

Serberen ser ut som en million denne sesongen, og spissen oser av selvtillit. Målene bare renner inn, og han senket både Sverige og Norge i landslagspausen med hele fire scoringer. Alt Mitrovic tar i blir til gull om dagen, så her er det bare å bli med på reisen.

Erling Braut Haaland (12.1) Manchester City (Manchester United H)

For en start på sesongen for nordmannen. Hele 11 scoringer på syv kamper i Premier League så langt er bare helt hinsides. En målmaskin av de sjeldne. City ser gode ut, men helgas motstander United har virkelig fått opp dampen etter en grusom start. Byderbyet kan bli jevnere enn oddsen tilsier, men ingen blir overrasket om Brauten fortsetter å score mål. Vi gir stjerna kapteinsbindet.

Erling Braut Haaland leverte ikke for landslaget denne gangen, men i Manchester City renner målene inn. Foto: Mikolaj Barbanell / Shutterstock.com
Ivan Toney (7.3) Brentford (Bournemouth B)

Den nye landslagsspilleren til England har levert gode tall denne sesongen. Fikk ikke debuten sin for Three Lions, men sterkt å komme med i troppen. Mot Bournemouth som har sluppet inn nest flest mål denne sesongen med hele 19 baklengs, ligger alle forutsetninger til rette for at Toney fortsetter å finne veien til nettmaskene.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker