Tramadol Online Fast Shipping Tramadol Online Tramadol Purchase Canada Tramadol Cheapest Online Tramadol Mastercard

Eliteserien Fantasy: Rundens lag – Runde 23

Da er det duket for runde 23 av Eliteserien Fantasy. Molde har så godt som sikret seg gullet, og vi vil nok få se mye rotasjon av Moe i serieavslutningen. Her har jeg allikevel valgt å ta med to som jeg tror vil starte. Bak de er det tett kamp om de andre medaljene, og europacup-plasser. Det er også mange lag som kan rykke ned enda, ihvertfall via kvalik, så det blir en veldig spennende høst!

Denne runden blir det en 3-4-3 formasjon på mitt lag, der en Pellegrino tilbake fra skade får kapteinsbindet, og Sahraoui blir visekaptein.

Frist er lørdag klokken 17.00 – Lykke til med runden!

Keeper

Magnus Smelhus Sjøeng (4,6) Enga (Sandefjord, H)

Det ble et veldig overraskende tap borte mot Kristiansund sist for Enga. Vært i god form lenge, og faktisk ikke tapt siden runde 11 før da dette tapet kom. Kristiansund har riktignok sett bedre ut de siste kampene, og kjemper desperat for å unngå nedrykk, så noen enkel kamp var det ikke. Smelhus har uansett vært god, og det er ingen fare for at han skal miste plassen. Denne runden kommer Sandefjord på besøk. De har hatt Ofkir ute med skade, men det meldes at han er tilbake på trening, og muligens spiller. Det vil såklart hjelpe Sandefjord, men her tror jeg Enga slår tilbake, og Sjøeng er fortsatt et veldig godt valg til denne prisen.

Forsvar

Gustav Valsvik (5,2) Godset (Kristiansund, H)

Har gått og venta på scoring fra Valsvik hele sesongen, og nå har han altså scoret i to kamper på rad. 1 assist og 7 clean sheets har han også. Godset er gode på Marienlyst, og jeg tror de skal kunne kjøre over Kristiansund her, selv om de har sett bedre ut i det siste, og imponerte med å slå Enga sist. Clean sheet og dødball-mål?

Martin Linnes (7,2) Molde (Ålesund, H)

Molde har så godt som sikret seriegullet nå. Det vil nok også bety litt mer rotasjon mot slutten av sesongen, men Linnes skal nok være trygg. Var tilbake mot Jerv sist etter å ha vært ute med skade i to runder. 4 mål, 5 assist, 8 clean sheets og 12 bonus har det blitt så langt. Ålesund kommer på besøk denne runden, og her blir Molde store favoritter. Har veldig troen på både clean sheet og målpoeng til Linnes, og med Haugen usikker så blir valget enda enklere.

Dennis Gjengaar (4,0) Odd (HamKam, H)

For en startdebut for 18-åringen! Herjet med Sandefjord i Diomandes skadefravær. Har altså kun spilt 35 minutter tidligere, da han kom inn i 7-0 tapet borte mot Glimt i runde 17. Nå fikk han altså muligheten fra start, og takket for tilliten med 2 strålende scoringer. Denne gutten er superrask, og skal bli veldig spennende å følge fremover. I tillegg til dette er han altså forsvarspiller i spillet, og koster 4,0! Fortsetter han å starte, noe jeg vil anta, så er det voldsom verdi her, og han må bare med. Odd har også et fint kampprogram fremover, og denne runden får vi lagoppstilling før frist.

Midtbane

Hugo Vetlesen (9,2) – Amahl Pellegrino (12,2) Glimt (Haugesund, H)

Glimt har nok gitt opp håpet om gullet i år nå, etter to sure tap på rad. Først det ydmykende 1-4 tapet på hjemmebane mot Molde, før det ble enda verre sist, med 3-2 borte mot rivalen Tromsø. Har levert to sterke resultater i gruppespillet i Europa League, med 1-1 borte mot PSV og 2-1 hjemme mot Zürich, men har altså fått merke at det er tøft å prestere på topp på to arenaer over tid. Sølvet er nok det det skal kjempes om her, og Glimt møter alle konkurrentene(Lillestrøm, Rosenborg, Enga) i serieavslutningen.

Vetlesen har vært i kanonform lenge, og har kun to blanks på sine siste ti kamper. 8 mål, 9 assist og 13 bonus og spiller alt. Skal med på laget.

Pellegrino måtte ut med noe som så ut som en strekk i låret etter kun få minutter mot Molde, og det var frykta at han skulle være ute en god stund. Men Pelle er ikke som andre når det kommer til skader, og han var tilbake som innbytter allerede mot Zürich i midtuka. Vil nok starte igjen her, og da er han selvskreven, og blir også rundens kaptein.

Osame Sahraoui (8,9) Enga (Sandefjord, H)

Har sett vanvittig bra ut hele sesongen, og har i det siste også begynt å score flere mål. 6 mål, 5 assist og hele 26 bonuspoeng har det blitt så langt. Etter 4 mål på 2 kamper kom det en blank sist i det sure 3-2 tapet borte mot Kristiansund. Denne runden er det Sandefjord som kommer på besøk. De slipper til mange skudd, sjanser og mål, og det bør kunne være en perfekt motstander for Enga og Sahraoui. Her tror jeg det kommer flere målpoeng på teknikeren, og han er virkelig en bonusmagnet i tillegg. Kapteinsalternativ, men blir visekaptein på dette laget.

Tobias Heintz (7,6) Sarpsborg (Jerv, H)

Kun én blank siste fem nå på Heintz, på tross av at Sarpsborg har tapt tre av de. Nå har det riktignok blitt to seire på rad, og det kan se ut som Sarpsborg er i ferd med å finne den formen de trenger for å unngå kamp om nedrykk. Det tror jeg ganske sikkert at de kommer til å klare greit. De har heller ikke så verst kampprogram i avslutningen, kanskje med unntak av to tøffe bortekamper i 28 og 30. 8 mål og 5 assist så langt på Heintz, og når ligaens svakeste lag kommer på besøk kan det fort bli mer.

Angrep

Gustav Engvall (8,0) Sarpsborg (Jerv, H)

Spilt 90 minutter i sine to siste kamper nå, og det har blitt to assist på disse. Kunne fort fått med seg en scoring også sist mot Ålesund. Denne runden kommer altså Jerv på besøk, og jeg blir alt annet enn overraska om Sarpsborg scorer mange mål her. En dobling offensivt føles ikke feil nå, fra et lag som må prestere og som også har vist at formen er der. Et ålreit kampprogram fremover har de altså også. Eid av 0,4% og blir en kjempediff.

Casper Tengstedt (10,0) Rosenborg (Lillestrøm, H)

Det kom til slutt en kamp uten målpoeng for Tengstedt sist, da Rosenborg gikk på et 2-1 tap borte mot Haugesund. Hadde alle muligheter til å virkelig komme i posisjon for å ta sølvet, men missa. Har et veldig variert kampprogram i avslutningen, og må levere noen gode prestasjoner om det skal ende med medalje. Tengstedt hadde 61 poeng på sine første fem kamper, før det altså ble en 2-poenger sist. Uansett er dette spinnville tall. 7 mål, 4 assist og 11 bonus på de fem første. Ingen lett kamp når Lillestrøm kommer på besøk, men samtidig er Lillestrøm to forskjellige lag hjemme og borte. Her kommer Rosenborg til å score, og sannsynligheten er stor for at Tengstedt igjen er involvert. 

David Fofana (11,0) Molde (Ålesund, H)

Scora, og sørga for å gi seg selv litt ekstra hvile, etter å ha blitt utvist i det 57.minutt. Det var to billige gule kort som førte til utvisningen, så han og Molde vil nok føle seg litt snytt her. Det endte med 3-2 tap for Molde, etter at Djurgården scora på overtid. I forrige serierunde, mot Jerv, valgte Moe å spare Fofana, og han fikk kun 4 minutter. Det var allikevel nok til å få med seg 2 mål, så ingen tvil om at formen er der. Et godt kapteinsalternativ er han også denne runden.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker