Ultram Tramadol Online Tramadol Next Day Visa Tramadol Cheap Buy Generic Tramadol Online Purchase Tramadol Online Cod

FPL: Rundens lag – GW 8

Da er det endelig klart for en ny runde med PL-fotball, etter at forrige runde gikk ut pga dronningens bortgang. En helt vanlig runde får vi heller ikke nå, da det er 6 lag med blank runde. Man United, Leeds, Brighton, Palace, Chelsea og Liverpool står alle uten kamp. Dette har ført til at veldig mange wildcards er i spill. Så lenge man kan klare seg med -4 for å stille fullt lag kan det nok være greit å vente, men dette vil være forskjellig fra lag til lag.

Her har jeg ihvertfall funnet fram til 11 spillere som har kamp, og som forhåpentligvis vil plukke mange poeng denne runden. 3-4-3 formasjon der Kane får kapteinsbindet, mens KDB blir visekaptein.

Husk frist FREDAG denne runden. Kl 19.30. – Lykke til med runden!

Keeper

Nick Pope (5,2) Newcastle (Bournemouth, H)

Er nå den keeperen med flest poeng i spillet med sine 36. 12 poeng forrige runde, etter å ha fått clean sheet, 9 redninger og 3 bonus. Denne runden får Newcastle besøk av Bournemouth. De har 5 mål så langt, men 3 av de kom mot Forest i forrige runde. Bournemouth har de svakeste offensive tallene i ligaen. Nederst på statistikken over skudd i boks, skudd på mål og store sjanser. Pope skal være et veldig godt valg denne runden.

Forsvar

Kieran Trippier (5,3) Newcastle (Bournemouth, H)

Kjører en dobling bak hos Newcastle. Trippier har vært blant de beste forsvarerne så langt denne sesongen. Kun Alexander-Arnold har skapt flere sjanser, og har flere innlegg enn engelskmannen. Newcastle har kun sluppet inn 6 mål så langt, og har hele 3 clean sheets på sine 6 første kamper. Fått nesten en halv million nye eiere før denne runden, og det er med god grunn. Det bør kunne bli både clean sheet og målpoeng på Trippier her.

Nathan Patterson (4,1) Everton (West Ham, B)

Er med mye pga pris selvfølgelig, men Patterson har tidvis sett veldig bra ut. Stadig med fremover, og en hjemmekamp mot et West Ham som har startet sesongen fryktelig svakt kan fort gi både clean sheet og målpoeng. 3-8 er målforskjellen til West Ham på sine 6 første kamper. Everton har også et ok kampprogram fremover, og Patterson er en fin mann og ha til den prisen.

João Cancelo (7,2) Man City (Wolves, B)

Har tidvis ikke sett like offensivt farlig ut som vi har vært vant til i år, men så har han virkelig også vist at han fortsatt er en mann å ha. 12 poeng mot Forest nest sist, og hadde også 11 poeng i GW 2 mot Bournemouth. I CL i midtuka hadde han en strålende assist, og var veldig god. Wolves har kun scora 3 mål på sine første 6, men har også kun sluppet inn 4. City kan score mange mål på alle lag uansett, og Cancelo er en av de tryggeste mtp å unngå pep-roulette.

Midtbane

Leon Bailey (4,7) Aston Villa (Southampton, H)

Var en veldig hype rundt Jamaicaneren før sesongen, etter at han så strålende ut i pre-season. Etter kun 2 starter, og 1 assist på sine 4 første, så har de fleste solgt han, og er nå kun eid av 6,6%. Nå har han 90 minutter i de siste to kampene, og fikk også med seg en scoring sist, da Villa klarte 1-1 mot Man City. Så meget god ut der. Det er selvfølgelig alltid en risiko for benking her, men han har nå synket til 4,7m, og det er ingen tvil om at det er mye potensiell verdi her. Prøves mot et Soton som ofte slipper inn mål.

Dejan Kulusevski (8,1) Spurs (Leicester, H)

Fikk sin første start på benk mot Fulham i forrige runde, og endte med kun 12 minutter der. Ble også benket i CL i midtuken, og fikk 18 minutter der. Har vært veldig god etter at han kom til Spurs, men Richarlison, som nok er hovedkonkurrent, har også sett bra ut etter skade, og det er vanskelig å spå hvordan fordelingen av spilletid vil bli fremover. Her velger jeg altså allikevel å ta sjansen på at Kulusevski får en start igjen, og Da skal det være gode muligheter for målpoeng mot et Leicester som har sluppet inn hele 16 mål så langt. Kun slått av Bournemouth’s 18.

Gabriel Martinelli (6,5) Arsenal (Brentford, B)

Martinelli har 3 mål på sine 6 første. Ingen annen midtbanespiller har flere skudd med sine 20, mens kun Gordon(13) har flere skudd på mål enn Martinelli’s 8. Har også skapt 3 store sjanser, og sett fantastisk ut. Kun Liverpool, Man City og helgens motstander, Brentford, har flere mål enn Arsenal’s 14. Selv om Brentford har vært gode, og scora mye, så har de også sluppet inn 9 mål, og har kun 1 clean sheet. De slipper også til veldig mange skudd på mål. Faktisk er det kun Forest som har sluppet til flere. Her bør det absolutt være gode muligheter for flere målpoeng til Brasilianeren.

Med Salah ute, og Son ikke helt på topp, så seiler KDB opp som det klart beste premiumalternativet på midtbanen. Foto: Shutterstock.com
Kevin De Bruyne (12,2) Man City (Wolves, B)

KDB har 1 mål og 4 assist på sine første 6 kamper, men de underliggende tallene hans viser at det nok er mer i vente. Kun Gordon, Rodrigo og Martinelli som har flere skudd enn hans 17. Kun Salah har flere assistforsøk enn KDB’s 20, og han har også skapt flere store sjanser (7) enn noen annen spiller. Man City har scora flest mål, og har også flest store sjanser i ligaen. Kun Liverpool, med sine 38 har flere skudd på mål enn Liverpool’s 37. Helgens motstander, Wolves, har kun sluppet inn 4 mål, men slipper til mange skudd. Det kan bli skjebnesvangert mot Man City, og KDB ser ut til å være et veldig bra premium-valg denne runden. Blir også visekaptein denne runden.

Angrep

Erling Braut Haaland (12,0) Man City (Wolves, B)

Det er ikke mye mer å si her. 10 mål og 1 assist på sine første 6. Har også 3 mål på sine første 2 i CL, og scora et Zlatan-lignende karatemål i midtukekampen mot sin gamle arbeidsgiver, Dortmund. Selv om Wolves har vært veldig bra defensivt, så slipper de som nevnt også til mange skudd. Gjør de det i denne kampen kan det fort bli stygt, og selv om det alltid er en rotasjonsfare med Pep-roulette, så er Haaland spikra i dette laget. Prøver dog en runde uten å cappe han, med visshet om hvor skummelt det kan være.

Aleksandar Mitrović (6,9) Fulham (Forest, B)

Mitrovic har startet sesongen strålende, og har kun én blank så langt. Står med 6 mål, og det er kun Haaland som har flere, med sine 10. Har også flest skudd og skudd på mål av spissene i spillet. Møter Forest denne runden. De har sluppet inn 14 mål så langt, og det er kun Leicester og Bournemouth som har sluppet inn flere. Ingen lag slipper til flere skudd på mål. Her bør det altså være fine forutsetninger for flere målpoeng til Mitro, og Fulham har også et fint kampprogram de neste rundene.

Harry Kane (11,4) Spurs (Leicester, H)

Står med 5 mål så langt, og ligger kun bak Mitrovic og Haaland. Er også kun bak disse når det kommer til skudd i boks, med sine 16. Ingen av spissene i spillet har skapt flere store sjanser enn Kane’s 13. Spurs har scora 12 mål på de første 6 kampene, og det er kun Man City og Liverpool (37 og 38) som har flere skudd på mål enn deres 36. Helgens motstander, Leicester, har sett fryktelig svake ut defensivt i år. Sluppet inn 16 mål de første 6, og har enda ingen clean sheet. Kun Bournemouth har sluppet inn flere. De har også sluppet til veldig mange store sjanser (18), og det er kun Palace med sine 20 som er verre. Kane blir denne rundens kaptein.