Order Tramadol Overnight Online Tramadol Online Cod Overnight Tramadol Visa Tramadol Cheap Overnight Fedex

FPL: Rundens lag – GW6

Nå kommer rundene fort, og etter kun én dag uten Premier League-fotball er det igjen klart for en ny runde. Noen overraskelser på denne rundens lag. For første gang på veldig lenge velger jeg å droppe Mo Salah, og velger også å gå helt uten Arsenal-offensiv mot et Man United som plutselig ser veldig bra ut defensivt. Det har gjort at det har blitt plass til noen spennende differ. Maskinen Haaland får bindet, i håp om at han får 30 minutter+. Det bør jo holde til et nytt hattrick.

Frist er lørdag klokken 12 – Lykke til med runden!

Keeper

Dean Henderson (4,6) Nottingham Forest (Bournemouth, H)

Henderson er den keeperen i spillet med flest poeng så langt. 25 redninger, 2 strafferedninger, 1 clean sheet og 5 bonus har det blitt på sesongens 5 første kamper. Strafferedninger kan man nok ikke forvente at det skal bli altfor mange av, men redninger ellers vil han nok få ofte. Forest har kun 4 poeng så langt, men har tidvis sett gode ut allikevel. Nå har de også et fint kampprogram fremover, som starter med Bournemouth hjemme.

Forsvar

Neco Williams (4,1) Nottingham Forest (Bournemouth, H)

Kjører altså en dobling bak hos Forest, mot et Bournemouth som ser fryktelig svake ut. Neco Williams har sett veldig bra ut, og har også gode underliggende tall. 11 skudd, 6 skudd i boks og 3 skudd på mål. Det er faktisk flere enn noen annen forsvarer i spillet. I tillegg har han skapt 9 sjanser, og det er kun Trent Alexander-Arnold som har skapt flere, med sine 12. Forest fikk ordentlig juling av City i midtuka, men en helt annen motstand venter i helgen. Ingen lag har færre mål, skudd, skudd på mål og store sjanser enn Bournemouth så langt.

Trent Alexander-Arnold (7,5) Liverpool (Everton, B)

Fikk virkelig vist at han fortsatt har målpoeng i seg nest sist, mot Bournemouth. Mål, assist, clean sheet, 2 bonus og hele 17 poeng ble det der. Det skal sies at Bournemouth ser helt forferdelige ut, og det ble da også kun 2 poeng igjen sist, mot Newcastle, der Liverpool til slutt fikk med seg en noe heldig 2-1 seier. Denne runden venter en bortekamp mot Everton. Slike derby kan såklart være tøffe, men så svake Everton ser ut nå, så skal Liverpool vinne denne. Det må de også, for å holde liv i gullhåpet denne sesongen. Ingen annen forsvarer i spillet har skapt flere sjanser enn TAA, og jeg blir alt annet enn overrasket om han får en ny clean sheet kombinert med et målpoeng eller to her.

João Cancelo (7,1) Man City (Aston Villa, B)

Har ikke vært like offensiv denne sesongen som vi har vært vant til å se han. Allikevel har det altså blitt 1 mål, 1 assist og 3 clean sheets så langt. Sist, mot Forest, så det ut som han bare bestemte seg for å ta med seg en scoring. To små touch, før han limte ballen i krysset. En bortekamp mot Aston Villa venter denne helgen. Her bør det kunne bli en ny clean sheet på City og Cancelo, og det er alltid muligheter for målpoeng her.

Max Kilman (4,5) Wolves (Southampton, H)

Det blir også plass til en ordentlig diff i forsvarsrekka denne runden. Kilman er kun eid av 1,2%, men har fått med seg 21 poeng på sine 5 første kamper. Det er takket være 2 clean sheets og 4 bonus. Lite mål i Wolves-kampene i år, og de står med 2-4 i målforskjell på sine 5 første. En fin kamp venter denne helgen, da Southampton kommer på besøk. Kan nok ikke forvente så mange målpoeng her, men muligheten er absolutt til stede, og oddsen for clean sheet er lav. Spennende diff denne runden, selv om de to neste kampene er Liverpool og City.

Midtbane

Pascal Groß (5,9) Brighton (Leicester, H)

Groß er blitt veldig populær, og er nå eid av 23,1%. Prisen har økt til 5,9, men det er fortsatt mye verdi her. 3 mål og 1 assist på sine 5 første kamper denne sesongen. Har også skapt hele 9 sjanser, og ser veldig bra ut. Motstander denne runden er Leicester. De har sluppet inn hele 11 mål på sine 5 første kamper, og har enda ingen clean sheet. Uavgjort, og 1 poeng mot Brentford i sesongåpningen, og etter det har det blitt 4 tap på rad. 

Luis Diaz (8,2) Liverpool (Everton, B)

Dropper altså Mo Salah på rundens lag, for første gang på veldig lenge, og velger heller hans lagkamerat Luis Diaz.  Det er selvfølgelig med en viss risiko, og Salah er nok fortsatt den spilleren i Liverpool med høyest tak. Han har allikevel ikke forsvart sin høye pris på hele 13m hittil i år, og det virker nå å være mer verdi i Diaz. 3 mål og 4 bonus har det blitt så langt, og jeg synes han ser veldig bra ut. Det trenger ikke nødvendigvis å bli en målrik kamp i by-derbyet mot Everton denne helgen, men man bør uansett ha noe offensivt fra Liverpool, og Diaz blir mitt valg her.

Bernardo Silva (6,9) Man City (Aston Villa, B)

Det har vært noen rykter om at Bernardo kunne forsvinne til spansk fotball i sommer, men det ble aldri noe av. Etter to korte innhopp i de to første kampene i år, har det nå blitt 3 90-minuttere på rad. Det har resultert i 2 mål, 2 assist og 5 bonus. Kommer nok til å starte igjen denne runden, og motstander Aston Villa har enda ikke holdt nullen i år, sluppet inn 9 mål, og har også tillatt motstander hele 26 skudd på mål. Har fått over 330000 nye eiere før denne runden, men er fortsatt en liten diff, med sin eierandel på 11,3%.

Raheem Sterling (10,0) Chelsea (West Ham, H)

En annen som fortsatt er en liten diff, med sin eierandel på 9,5%, er Raheem Sterling. 3 mål, 4 bonus og 23 poeng på sine 2 siste kamper nå. Ser bra ut i spissrollen her, og med unntak av Liverpool i GW8, så har Chelsea et veldig fint program fremover. De har riktignok tapt mot både Southampton og Leeds i år, og kun slått svake Everton og Leicester. Denne helgen møter de et West Ham som har startet enda dårligere, og kun fått 4 poeng på de 5 første. Her skal det være gode muligheter for nye målpoeng til Sterling.

Sterling har sett bra ut i spissrollen hos sin nye klubb, Chelsea, de siste kampene. Foto: Shutterstock.com

Angrep

Erling Braut Haaland (11,9) Man City (Aston Villa, B)

Ja, hva skal man si? Mange hadde trodd at det skulle bli tøffere for Haaland i Premier League, men denne gutten leker seg like mye her. 2 hattrick på rad nå, og står med latterlige 9 mål på sine 5 første kamper. Har startet alle 5 kampene, og hatt målpoeng i samtlige. Nå begynner riktignok Champions League, og det er ingen tvil om at vi vil få oppleve mye av den velkjente Pep-roulette igjen. Haaland kommer heller ikke til å være immun mot denne, det har også Pep bekreftet. Å skulle spå hvilke spillere som blir hvilt, i hvilken kamp, har vist seg å være en umulig oppgave. Han ble tatt ut etter 68 minutter sist, og har jo da fått litt ekstra hvile. Det KAN jo kanskje bety at han får en ny start i helgen. På dette laget velger jeg å ta sjansen på det, og dessuten kan et 30 minutters innhopp også gi nær sagt hva som helst fra denne maskinen. Rundens kaptein.

Harry Kane (11,4) Spurs (Fulham, H)

Måten Haaland har herjet i sesongstarten har ført til at Kane nesten har blitt en diff, med sin eierandel på 16,7%. Har også sunket i pris. Etter å ha blanket i GW1, så har det nå blitt målpoeng i 4 kamper på rad. 4 mål og 1 assist. Kun Haaland og Mitrovic har med sine 22 flere enn Kane’s 20 skudd. Blir en spennende kamp denne runden mot et Fulham som tidvis har sett ok ut i år. De har allikevel kun 1 clean sheet, og har sluppet inn 7 mål. Det er også kun Crystal Palace og Nottingham Forest(15) som har tillatt motstander flere store sjanser enn Fulham’s 14. Kane fremstår som et kapteinsalternativ denne runden, og han blir visekaptein på dette laget.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker