Order Tramadol Order Tramadol Overnight Delivery Tramadol 100Mg Online Overnight Cheapest Tramadol Next Day Delivery

FPL: Rundens lag GW 5

Sesongens første midtukerunde står for tur! Få ting er bedre enn å få servert fotball på øverste nivå på kveldstid tirsdag, onsdag og torsdag. Vi har rasket sammen et lag vi tror kan hente inn fine poengsummer denne runden. Husk fristen tirsdag kveld kl. 19.00. Kjøret går!

Keeper

Edouard Mendy (5.0) Chelsea (Southampton B)

Chelsea med en viktig seier mot Leicester selv med en mann mindre i over en omgang. Nå venter en bortekamp mot Southampton som slet stort foran motstanderens mål i 0-1 tapet for Manchester United. Solide Koulibaly er tilbake fra suspensjon og det bør sørge for at forsvaret holder tett mot et tamt Southampton. Det lukter clean sheet av Chelsea denne runden, og dermed velger vi Mendy i mål.

Forsvar

Trent Alexander-Arnold (7.5) Liverpool (Newcastle H)

Trent Alexander-Arnold leverte i likhet med resten av Liverpool en kjempekamp mot Bournemouth og noterte seg for både scoring, assist og clean sheet. Slikt blir det poeng av, og disse 17 poengene smakte nok godt for de som ikke lot seg friste til å dumpe vingbacken etter en poengfattig start på sesongen. Vi tror Liverpool har fått fart på maskineriet, og mot et skadeskutt Newcastle bør poengfangsten fortsette. Et Newcastle uten storscorer Callum Wilson og muligens uten driblefanten Allan Saint-Maximin skal nok også få vanskeligheter med å score på Anfield.

Reece James (6.1) Chelsea (Southampton B)

Som nevnt tror vi Chelsea har gode sjanser for å holde nullen borte mot Southampton denne runden. Da er det greit å kjøre en dobbel bak hos de blå. Reece James noterte seg for sin første assist for sesongen i forrige kamp, og han har allerede satt sesongens første scoring. Det kan fort være at den offensive høyrebacken pynter på tallene sine tirsdag kveld.

John Stones (5.4) Manchester City (Nottingham Forest H)

Med skade på både Nathan Ake og Aymeric Laporte skal det igjen være duket for John Stones i midtforsvaret til City. Det ble noe overraskende to baklengs mot Palace i forrige match, men hjemme mot Nottingham Forest bør det være gode sjanser for å holde nullen. For de som har råd bør man prøve å komme seg opp på den noe dyrere, men også giftigere, Joao Cancelo. Vi må stramme pengesekken og går for et billigere alternativ. Det skal dog nevnes at Stones er en farlig trussel på dødball, og engelskmannen har notert seg for fem scoringer på de to siste sesongene.

John Stones er klar for å møte nyopprykkede Nottingham Forest Foto: Dmytro Larin / Shutterstock.com

Midtbane

Mohamed Salah (13.0) og Luis Diaz (8.1) Liverpool (Newcastle H)

Liverpool slo som nevnt grusomt tilbake mot Bournemouth etter en tung start på sesongen. Hele 9-0 ble det, men utrolig nok noterte ikke Salah seg for et eneste målpoeng selv om han spilte hele kampen. Hadde flere feite sjanser, men ballen ville ikke i mål for egypteren. Salah er nok ekstremt klar for å finne tilbake til nettmaskene denne runden, og vi tror ikke han går tomhendt hjem to i to kamper på rad. En som derimot bemerket seg i målprotokollen var Luis Diaz som scoret to ganger. Vi anbefaler begge vingene hjemme mot et svekket Newcastle.

Pascal Gross (5.8) Brighton (Fulham B)

Pascal Gross! For en start på sesongen denne mannen har hatt. Han har blitt flyttet høyere i banen av manager Graham Potter, og det har resultert i tre scoringer og en målgivende så langt. Her er det bare å smi mens jernet er varmt. Brighton ser knallgode ut i år og prisen på formspilleren Gross er slettes ikke verst.

Rodrigo (6.5) Leeds (Everton H)

Rodrigo har starten sesongen forrykende, og står med hele 4 mål og 1 assist. Det ble riktignok kun 2 poeng i forrige runde, men det var mot et solid Brighton. Nå står Everton på motsatt banehalvdel og det er en betydelig svakere motstander. Er også på straffer hvis ikke Bamford er tilbake. Vi tror Rodrigo straffer Everton denne uka.

Rodrigo har hatt en imponerende start på sesongen i Leeds. Her avbildet i sin tidligere klubb Valencia. Foto: EFECREATA.COM / Shutterstuck.com
Gabriel Martinelli (6.4) Arsenal (Aston Villa H)

Martinelli og Arsenal slet seg til en knepen 2-1-seier hjemme over Fulham sist, en kamp man forventet overkjøring fra hjemmelagets side. Slik ble det ikke, og det ble heller ingen målpoeng på den livlige brasilianeren. Nå får Arsenal en ny sjanse på hjemmebane, denne gangen mot formsvake Aston Villa. Vi tror Artetas menn fortsetter seiersrekken sin, og en billig Martinelli på topp frister også denne runden.

Angrep

Erling Braut Haaland (11.8) Manchester City (Nottingham Forest H)

Brauten med et imponerende hattrick da City snudde 0-2 til 4-2 hjemme mot Crystal Palace. Viser igjen hvilke kvaliteter han besitter. Den åpenbare kapteinskandidaten hvis han får starte. Og akkurat om han får starte er det store spørsmålet. Pep Guardiola har allerede sagt at Haaland ikke kommer til å spille tre kamper i uka, og det betyr at hvilen kommer snart. Vi tror at han starter denne og heller får en hvil i neste runde før CL begynner. Rundens kaptein.

Gabriel Jesus (8.2) Arsenal (Aston Villa H)

Det ble en skikkelig nedtur fantasymessig for Gabriel Jesus og hans eiere forrige runde mot Fulham. Fikk ett stusselig poeng i en kamp der de fleste forventet store ting av brasilianeren. Som nevnt tror vi Arsenal tar seg greit av et Aston Villa ute av form. Jesus er nok mer en klar for å tegne seg på scoringslista igjen, og vi gir nysigneringen en ny sjanse på topp.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker