Prescription Tramadol Online Purchase Tramadol Discount Where Can I Buy Cheap Tramadol Online Can I Order Tramadol Online Legally

Eliteserien Fantasy: Rundens lag – GW 20

Da er det klart for det som mest sannsynlig blir årets siste dobbelrunde. Viking, Tromsø, Godset og Kristiansund har to kamper denne runden. Her har jeg valgt å styre unna Kristiansund, men har med representanter fra de tre andre lagene. To kamper trumfer ofte det meste, men spesielt Lillestrøm og Glimt har så fine kamper at jeg må ha med noen spillere derfra også. Til slutt kommer jeg ikke utenom den nye superspissen til Rosenborg.

Frist er lørdag klokken 17.00 – Lykke til med runden!

Keeper

Mads Hedenstad Christiansen (5,8) Lillestrøm (Kristiansund, H)

Lillestrøm så igjen bunnsolide ut på Åråsen sist, mot Sandefjord. Med Lehne Olsen tilbake, så kan det ende med gullkamp helt inn allikevel, selv om det begynte å se tøft ut. Det er altså 4 lag som har dobbel denne runden, men jeg tror ingen av de lagene holder nullen, og går igjen tungt inn på Lillestrøm defensivt, mot et Kristiansund-lag som snart er klare for Obos.

Forsvar

Tom Pettersson (5,2) – Vetle Dragsnes (5,8) Lillestrøm (Kristiansund, H)

Som nevnt velger jeg altså å gå all in på Lillestrøm-defensiv. Pettersson står med 3 mål og 1 assist så langt, mens Dragsnes har 3 mål og 3 assist. Forrige runde ble Dragsnes poengkonge, med clean sheet, mål, assist og max bonus. Burde kanskje også fått en assist til, men endte uansett på nydelige 18 poeng. Denne runden venter et utrolig svakt Kristiansund-lag, og ved siden av Jerv, så er nok dette den fineste kampen man kan ha i Eliteserien 2022. Det er mulig Lehne Olsen får sin debut allerede her. Han kan fort bli et veldig spennende alternativ på fantasy, tross sin stive pris på hele 11m. På dette laget velger jeg å avvente litt med det, kjører full kvote defensivt, og satser på ny CS og målpoeng til Pettersson/Dragsnes.

Gustav Valsvik (5,1) Godset (Sandefjord, B – Tromsø, B)

Det blir også plass til en forsvarer med dobbelrunde, selv om jeg altså ikke har veldig tro på clean sheets fra dobbelrunde-lagene. Vilsvik var egentlig mitt førstevalg pga offensive bidrag, men der er det så usikkert med spilletid generelt, og nå er han mest sannsynlig uansett ute med en skade. Valsvik har enda ikke fått scoring i år, og står med kun 1 assist av målpoeng så langt. Er dog stadig frampå ved dødballer, og har vært nære scoring ved flere anledninger. Godset så fantastiske ut sist. Det var riktignok mot Jerv, og Godset er to forskjellige lag hjemme og borte. Allikevel er det mye potensiale i Valsvik, og i en dobbel må han prøves.

Midtbane

August Mikkelsen (7,8) Tromsø (Rosenborg, H – Godset, H)

Er igjen markert gul i spillet, men det er han omtrent hver uke, så det velger jeg å ikke forholde meg til. Mikkelsen er midtbanespiller som spiller spiss, og jeg er stor fan av out-of-position spillere. 2 mål og 2 assist siste 5, og også blitt kåret til banens beste i 2 av disse. Høyeste poengscore hittil i år er 11 poeng borte mot Kristiansund i runde 16, men det er ingen tvil om at han besitter et høyere tak enn dette. Den kampen var også en del av en dobbelrunde, hvor Mikkelsen endte på hele 19 poeng. Tromsø møter to formsterke lag nå, Rosenborg og Godset. Begge kampene er på hjemmebane, og Mikkelsen er selvskreven i en sånn runde. Blir visekaptein på dette laget.

Herman Stengel (5,8) Godset (Sandefjord, B – Tromsø, B)

Fikk hele 16 poeng nest sist, hjemme mot Sarpsborg. Sist vant godset hele 6-0 hjemme mot Jerv, men der endte Stengel uten målpoeng, selv om han var veldig nære en assist. Er på det meste av dødballer, muligens også straffer. Sandefjord og Tromsø er lag det skal være mulig å score på i slike situasjoner, og selv om det var andre midtbanespillere som skinte mer i forrige runde, så får Stengel sjansen her.

Zlatko Tripic (9,5) Viking (Enga, H – Kristiansund, B)

Hadde 34 poeng på sine første 4 kamper i år, men etter det har det blitt lite grunnet skadeproblemer. Nå fremstår han allikevel som det mest spennende valget fra Viking. Så bra ut i ECL-kvaliken i midtuka, der Viking dessverre tapte på overtid. Det føles riktig å ha med en fra Viking i en dobbel, siden de tross alt møter Kristiansund i den ene kampen. Det er vanskelig å finne noen andre som ser spennende ut mtp fantasy i dette laget om dagen, og Tripic prøves.

Hugo Vetlesen (8,9) – Amahl Pellegrino (12,3) Glimt (Jerv, B)

Glimt møter Jerv denne runden. Flere grunner enn det trenger man vel egentlig ikke for å ta med denne duoen, på tross av at flere lag har dobbel. Det er riktignok borte, men Glimt blir uansett veldig store favoritter her. Vetlesen har 4 mål, 3 assist, 6 bonus og 42 poeng på sine siste 3, mens Pellegrino har 6 mål, 1 assist, 5 bonus og 45 poeng i samme periode. 19 mål på 17 kamper for Pelle nå, og det blir spennende å se hva det ender på til slutt. Pellegrino blir denne rundens kaptein.

Angrep

Casper Tengstedt (9,7) Rosenborg (Tromsø, B)

Mange tok inn Tengstedt før forrige runde, etter det nydelige hattricket han lagde mot Sandefjord i runde 18. De fikk til slutt betalt, da han banket inn 2-1 målet mot Ålesund og ble matchvinner der. Fikk også med seg 2 bonus her, og står nå med 5 mål, 1 assist, 8 bonus og 37 poeng på sine 3 kamper. En bortekamp mot Tromsø kan absolutt bli tøft, men Casper Tengstedt har vist mer enn nok til at han får plass på dette laget nok en gang.

Fred Friday (7,7) Godset (Sandefjord, B – Tromsø, B)

Det må nevnes at Braut Brunes kan være et spennende valg her, hvis det skulle vise seg at han starter. Lagoppstillingen til den første kampen til Godset er en av to kamper vi får før frist. Med 0,3% eierandel er det noe for de som virkelig vil diffe. En som nok uansett kommer til å starte igjen er Fred Friday. Var virkelig on fire i forrige runde. Scoret 2 mål, og ble kåret til banens beste. Det skal sies at Friday har det med å se kjempebra ut i enkelte kamper, for så å virke totalt uinteressert den neste. Nå har han sett bra ut i to kamper på rad, fikk med seg en assist fra Sarpsborg-kampen i runde 17, og spilt 90 i begge disse, så det kan jo se ut som formen er der.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker