Tramadol To Buy Uk Order Tramadol Fedex Overnight Lowest Priced Tramadol Online Order Tramadol 180 Tabs

FPL: Rundens lag Gameweek 4

Premier League-starten begynner å ta form og nå kommer kampene på løpende bånd. Noen lag har tatt seriestarten med storm, mens andre sliter med å få ting til å sitte. Denne runden møter flere av storlagene en antatt enkel motstander, og rundens lag blir dermed dominert av spillere fra disse lagene. Ellers har vi tro på Brentford som tar i mot Everton på hjemmebane. Fristen er lørdag kl. 12.00. Lykke til!

Keeper

David Raya (4.5) Brentford (Everton H)

Brentford har åpent sesongen fint med 4 poeng på tre kamper. De imponerte stort hjemme mot Manchester United, og da ble det også smultring på Raya. Nå kommer svake Everton på besøk som i tillegg mangler førstevalget på topp, Dominic Calvert-Lewin. Vi tror de leverer en ny solid hjemmekamp, og da lukter det nok en gang smultring for den gode spanjolen i buret.

Forsvar

Ivan Perisic (5.5) Tottenham (Nottingham Forest B)

Kroaten fikk endelig sjansen fra start i forrige kamp mot Wolves og leverte imponerende 12 poeng. Vi vet alle hva vingbackene i et Conte-lag kan få til og Perisic i den rollen er en gudegave til FPL. Som forsvarsspiller på spillet har han mulighet til å dra med seg clean sheet i tillegg til den store trusselen han er foran motstanderens mål. Nottingham Forest etterlater store rom på sin høyre forsvarsside, der den offensive Neco Williams spiller. Vi tror Tottenham og Perisic utnytter dette til helga.

Reece James (6.1) Chelsea (Leicester H)

Chelsea med kjempesmell borte mot Leeds og røk 0-3 mot de hvitkledde. Nå får de besøk av Leicester som har gjort alt annet enn å imponere i august. Når man i tillegg har en ny keeper i Ward som underpresterer til de grader, så frister det å gi Reece James en ny sjanse på rundes lag. Er bankers i startelleveren selv om han muligens må operere noe i den bakre treer. Dog får han alltid anledning til å ta løp fremover i banen, og vi vet alle hvor presis den høyrefoten er.

Kyle Walker (5.1) og João Cancelo (7.1) Manchester City (Crystal Palace H)

City og Newcastle delte poengene i en thriller av en kamp forrige helg. Det ble dårlig med uttelling for både Walker og Cancelo da laget slapp inn tre mål og de selv ikke fikk noen offensive returns eller bonus. Cancelo har likevel vært solid denne sesongstarten med totalt 18 poeng. Walker har 13. Nå venter Crystal Palace på hjemmebane, og City er som vanlig store favoritter. Spilletiden skal ikke være truet for noen av disse gutta, og selv om Palace har gjort noen gode prestasjoner på Etihad de siste sesongene så tror vi backene leverer i denne hjemmekampen. En annen fordel ved å velge to defensive fra City er at man slipper ruletten på midtbanen.

Joao Cancelo er klar for nye offensive bidrag fra sin backposisjon Foto: cristiano barni / Shutterstock.com

Midtbane

Dejan Kulusevski (8.2) Tottenham (Nottingham Forest B)

Den unge svensken har tatt Premier League med storm siden sin ankomst fra Juventus forrige sesong. Startet denne sesongen med scoring og assist i første kamp, men så har det blitt stopp i de to siste. Har likevel vært god i disse kampene og det går neppe lang tid før målpoengene er tilbake. Forest har begynt greit, men var heldige som ikke slapp inn i forrige hjemmekamp mot West Ham. Vi tror det kan bli vanskelig å stoppe Kulusevski og Tottenham denne gang og gir svensken tillit på rundens lag.

Gabriel Martinelli (6.4) Arsenal (Fulham H)

Martinelli har allerede steget 0,4 i pris og har i likhet med resten av Arsenal imponert stort i de første rundene. Virker å trives i lag med landsmann Gabriel Jesus på topp og fikk seg nok et målpoeng i forrige kamp. 2 mål og 1 assist så langt er en pangåpning, og vi ser ingen grunn til at det skal stoppe når de møter Fulham som aldri har slått Arsenal på bortebane.

Mohamed Salah (13.0) Liverpool (Bournemouth H)

Liverpool har kommet bakpå fra start og gikk på nok en smell med tap for erkerivalen Manchester United. Det begynner å haste for Klopps gutter og da finnes det knapt en bedre motstander å få på besøk enn nyopprykkede Bournemouth. Laget fra sørkysten har blitt filleristet av både Manchester City og Arsenal, og selv om Liverpool ikke er i form kan man ikke se for seg noe annet enn av Salah og Liverpool slår tilbake her.

Angrep

Ivan Toney (7.2) Brentford (Everton H)

Toney fortsetter å levere jevnt og trutt på topp hos Brentford. 8, 9 og 8 poeng på de tre første kampene er bunnsolid. Et tafatt Everton kommer på besøk, og Brentford er nok fortsatt fulle av selvtillit etter forrige hjemmekamp mot Manchester United. Selv om det endte med tap mot Fulham sist tror vi Thomas Franks gutter slår tilbake og at tryggheten Toney som vanlig leverer varene.

Erling Braut Haaland (11.7) Manchester City (Crystal Palace H)

Det ble nok en scoring for Haaland i 3-3-oppgjøret mot Newcastle. Virker å være på hugget som vanlig, og fikk hvile fra start i treningskampen mot Barcelona onsdag kveld. Det tyder på at det blir en ny start på topp for Manchester City, og da forventes det intet mindre en nye målpoeng når Palace kommer på besøk. Sterk kapteinskandidat.

Gabriel Jesus (8.2) Arsenal (Fulham H)

Brasilianeren ser ut som en million i Arsenaltrøya, og selv om det kun ble en assist i borteseieren over Bournemouth sist så imponerte han i banespillet. Kommer til ekstremt mange sjanser og det er kun et tidsspørsmål før man ser lignende tall som i hans forrige hjemmekamp. Da ble det to mål og to assist. Kan vi få en reprise nå? Vi setter kapteinsbindet på Jesus og folder hendene!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker