Tramadol Purchase Online Tramadol Online Nz Order Tramadol Online Us Tramadol Cheapest Online Buy Cheap Tramadol

FPL: Rundens lag – Gameweek 3

Da er det klart for GW 3! Noen spennende kamper å se frem til denne runden. Liverpool og Man United møtes etter at begge lag har hatt en skuffende start på sesongen. Arsenal ser like gode ut som i preseason, og møter et Bournemouth som kommer fra 4-0 tap mot City. Haaland og City møter Newcastle, som i likhet med City har holdt nullen i begge sine kamper så langt.

På denne rundens lag blir det plass til noen spennende differ, samtidig som det er flere populære valg man ikke kommer utenom. Prøver en 3-4-3 formasjon, der Jesus får kapteinsbindet.

Frist er lørdag klokken 12.00! Lykke til med runden!

Keeper

Aaron Ramsdale (5,0) Arsenal (Bournemouth, B)

Arsenal har sett veldig solide ut både offensivt og defensivt. Startet sesongen med en clean sheet, før det ble 4-2 seier over Leicester sist. Ramsdale har vært god i begge disse kampene. Bournemouth er det laget som har kommet til færrest avslutninger på de første to rundene, med kun 10, og her skal Arsenal være store favoritter.

Forsvar

Reece James (6,1) Chelsea (Leeds, B)

I fjor scoret han 5 mål, flere enn noen annen forsvarer. Har startet sesongen med en clean sheet og scoring på sine to første kamper. Motstander denne runden, Leeds, har åpnet sesongen bra offensivt, og scoret 4 mål. Chelsea er allikevel store favoritter her, og James er ikke avhengig av CS for å få en høy poengscore.

João Cancelo (7,1) Man City (Newcastle, B)

18 poeng på sine to første kamper, takket være 2 CS, 1 assist og 4 bonus. En av de sikreste mtp spilletid i dette City-laget, som ser bunnsolide ut. Newcastle har også sett solide ut defensivt i starten, og har heller ikke sluppet inn mål. De har dog kun scoret to mål, og her tror jeg det blir enda en CS på City og Cancelo.

Timothy Castagne (4,5) Leicester (Southampton, H)

Scoring og bonus i sesongåpningen mot Brentford, før det ble en tøff kamp borte mot et Arsenal i superform sist, med 4-2 tap. Veldig offensiv type som ofte kommer i spennende posisjoner. Southampton åpnet med 4-1 tap mot Spurs, før det ble 2-2 sist mot Leeds. Her skal Leicester være favoritter, og det vil ikke overraske om det blir både CS og målpoeng på Castagne her. Eid av kun 2%, og er en veldig spennende diff.

Midtbane

James Maddison (8,0) Leicester (Southampton, H)

Prøver en dobling fra Leicester mot et svakt Soton. Maddison har åpnet sesongen bra, og har 1 mål og 1 assist så langt. Har flere skudd enn noen annen midtbanespiller på de første to rundene med sine 8, og har også skapt 6 sjanser. På tross av sine fine tall, og fin kamp i vente, så er han kun eid av 5,8%, og er fortsatt en god diff.

Pascal Groß (5,6) Brighton (West Ham, B)

Åpnet med 1-2 seier over Man United, der Groß scoret begge målene, fikk 3 bonus, og endte med 15 poeng. 0-0 sist mot et defensivt sterkt Newcastle, men så bra ut også der. Ingen midtbanespiller har høyere XG på de første to rundene. Helgens motstander, West Ham, har åpnet sesongen med to tap. 0-2 mot City i sesongåpningen, mens det ble 1-0 mot Forest sist. Fått over 300000 nye eiere før denne runden, men er fortsatt en diff med sin eierandel på 7,2%.

Gabriel Martinelli (6,3) Arsenal (Bournemouth, B)

Startet sesongen med scoring i begge kampene, og har virkelig gitt verdi. Kjøpt av over 1 million før denne runden, og har så langt gått opp 0,3 i pris, men 6,3m er fortsatt en veldig rimelig pris for Martinelli. Arsenal har sett fantastiske ut både i preseason, og i sine to første kamper denne sesongen. Blir veldig spennende å se hvor høyt på tabellen de kan ende i år.

Mohamed Salah (13,0) Liverpool (Man United, B)

Liverpool har hatt en skuffende start på sesongen, med 2 poeng etter å ha møtt Fulham og Palace. Har kun scoret 3 mål på disse kampene, men har flere skudd i boks og store sjanser skapt enn noe annet lag. Alt tyder mao på at det når som helst kan løsne skikkelig. Salah har 1 mål og 1 assist så langt, men det er kun Harrison(Leeds) som har skapt flere sjanser enn Salah’s 9, og det vil komme flere målpoeng her. Man United ser rett og slett forferdelig svake ut, og har sluppet inn 6 mål på sine første to kamper. I fjor ble det 5 mål for Salah mot Man United, og det vil ikke overraske om det blir flere målpoeng her også. Vil nok også bli det mest populære kapteinsvalget. På dette laget blir han visekaptein.

Liverpool har startet sesongen svakere enn forventet, men Salah ser bra ut som alltid, og blir nok igjen det mest populære kapteinsvalget denne runden. Foto: Shutterstock.com

Angrep

Erling Braut Haaland (11,7) Man City (Newcastle, B)

Ble en perfekt start på sesongen for Haaland, med 2 mål og 3 bonus i 0-2 seieren over West Ham. Sist ble det hele 4-0 mot Bournemouth, men der ble det kun 1 assist, og ikke mer enn 8 ballberøringer hele kampen. Kan nok fort bli mange tøffe kamper denne sesongen, der han vil bli passet veldig godt på. Denne runden venter også en enda tøffere kamp, borte mot et Newcastle som heller ikke har sluppet inn mål så langt i år. Brauten får uansett plass på dette laget. Han kan score hattrick mot alle lag på en god dag.

Ivan Toney (7,1) Brentford (Fulham, B)

På sine første to kamper har det blitt 1 mål og 2 assist på Toney. Har også skapt 6 sjanser, og 2 store sjanser. Blitt 6 mål så langt på Brentford, etter 2-2 mot Leicester og hele 4-0 sist mot Man United. Helgens motstander, Fulham, har kun sluppet inn 2 mål så langt, men har sluppet til 6 store sjanser, og de har nok vært noe heldige. Brentford har et nydelig kampprogram fremover, og Toney virker å være et veldig godt valg.

Gabriel Jesus (8,1) Arsenal (Bournemouth, B)

Tidenes mest eide spiller på fantasy før sesongen. Åpnet med 2 poeng i GW 1, noe som førte til at veldig mange solgte han allerede da. Han så riktignok frisk ut i den kampen, og straffet da også alle som valgte å selge han, da han var involvert i alle målene til Arsenal i 4-2 seieren over Leicester sist. 2 mål, 2 assist, 3 bonus og altså hele 19 poeng. Er nå eid av nærmere 80%, og kan kanskje utfordre Salah om å bli den mest populære kapteinen denne runden. Bournemouth slo Villa 2-0 i sesongåpningen, før det ble 4-0 tap mot City sist. Her tror jeg det kan bli et nytt stortap, og Jesus blir kaptein på denne rundens lag.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker