Cheap Tramadol Cod Overnight Purchase Tramadol Cod Fedex Online Tramadol Mastercard Purchase Tramadol Online Cheap Order Tramadol Online Cash On Delivery Order Tramadol Cod Overnight Delivery

FPL: Rundens lag – Gameweek 2

GW 1 er unnagjort, og noen svar har vi da allerede fått. Haaland beviste at han så absolutt har noe i denne ligaen å gjøre, med sine 2 mål i PL-debuten. City ser meget solide ut, og Arsenal ser like gode ut som i pre-season. Kulusevski(spurs), Toney(Brentford), Bamford(Leeds), Chilwell(Chelsea), Zinchenko(Arsenal) og Newcastle-forsvarerne er noen eksempler på spillere som ikke fikk plass på dette laget, men som leverte bra i GW 1, og er verdt å følge litt ekstra med på. 

Frist er lørdag klokken 12.00! Lykke til med runden!

Keeper

Aaron Ramsdale (5,0) Arsenal (Leicester, H)

Arsenal var veldig gode mot Palace i GW1, og Ramsdale reddet det som kom i denne 0-2 seieren. 12 clean sheets i fjor, og det vil bli enda flere i år hvis de fortsetter sånn. Denne runden kommer Leicester på besøk, og Arsenal blir igjen store favoritter. Zinchenko ser veldig spennende ut, men prisøkningen hans gjør at Ramsdale blir det defensive valget fra Arsenal på dette laget.

Forsvar

Trent Alexander-Arnold (7,5) Liverpool (Crystal Palace, H)

Fulham og Mitrovic sjokkerte Liverpool i GW1, og så best ut i starten av kampen. Tok da også ledelsen ved Mitrovic. Spillet til Liverpool tok seg opp etter det, og de skapte mer og mer utover i kampen. Endte til slutt 2-2. Mange gikk for en dobbel bak, og det ble ingen suksess her. Mot Palace holder Liverpool ofte nullen, og det er gode muligheter for både clean sheet og målpoeng her. Det vil nok uansett bli mange poeng på både TAA og Robertson framover, og 7,5 for TAA fremstår fortsatt som en rimelig pris.

Kyle Walker (5,0) / João Cancelo (7,0) Man City (Bournemouth, H)

City ser bunnsolide ut defensivt, og selv om West Ham kom til noen sjanser i GW1, så hadde City full kontroll det meste av kampen. Nærmere 80% ballbesittelse, og de seiler igjen opp som store gullfavoritter. Både Cancelo og Walker tar også litt dødballer, og er generelt offensive, så her vil det nok komme målpoeng utover sesongen i tillegg. Bournemouth vant noe overraskende 2-0 over Villa i GW1, men var nok noe heldige her, og det er en helt annen oppgave når de skal til Manchester denne runden. Mange spennende valg i City såklart, men med den velkjente faren for PepRoulette, så virker en dobling bak som et godt valg.

Midtbane

Leon Bailey (5,0) Aston Villa (Everton, H)

Bailey har sett strålende ut i pre-season, og har en relativt høy eierandel grunnet dette. Det ble altså et 2-0 tap borte mot Bournemouth sist, men jeg syns allikevel Bailey så god ut, og han fikk også 90 minutter. En hjemmekamp mot Everton venter denne runden, og her bør det være muligheter for å revansjere tapet sist. Bailey starter nok igjen, og han får en ny sjanse på dette laget.

Gabriel Martinelli (6,1) Arsenal (Leicester, H)

Martinelli har det vært mye hype om før sesongen, og han leverte også en scoring i GW1 borte mot Palace. Arsenal vant til slutt 0-2 her, og så veldig bra ut. Martinelli kunne fort fått en scoring til her, og han får tillit i GW2, mot et Leicester-lag som ser svake ut defensivt.

Rodrigo Moreno (6,0) Leeds (Southampton, B)

Rodrigo var min diff i GW1, og han fikk også med seg en scoring, da Leeds slo Wolves 2-1. Det skal sies at Leeds var noe heldige, kombinert med en god Meslier i mål, som fikk denne seieren, men det er mye optimisme rundt laget nå. Rodrigo har scoret gjennom hele pre-season, og er en som Marsch ønsker å bygge laget rundt. Ligger i en slags 10er-rolle bak Bamford, og det samarbeidet vil nok kunne gi en god del mål i år hvis begge holder seg skadefri. Har fått noen nye eiere frem mot GW2, men er fortsatt kun eid av 1,6%, og er en fin diff mot et Soton som ser svake ut.

Mohamed Salah (13,0) Liverpool (Crystal Palace, H)

Som alltid i GW1, så leverte Salah igjen med både scoring og assist. Det er et par motstridende stats vedrørende Salah og GW2 som er verdt å nevne. Han har aldri scoret i GW2, men har målpoeng i sine 7 siste møter mot Palace. Det er nok her skummelt å lene seg for mye på førstnevnte, og jeg tror det blir målpoeng her. Vil nok også fort bli den mest populære kapteinen igjen, men på dette laget nøyer jeg meg med å sette han som visekaptein.

Salah ser igjen ut som en spiller man bare må ha, tross sin høye prislapp. Foto: Shutterstock.com

Angrep

Darwin Núñes (9,1) Liverpool (Crystal Palace, H)

Klopp valgte, som forventet, å starte med Firmino i GW1. 5 minutter ut i andre omgang kom Darwin inn, og Liverpool så med en gang mye farligere ut. Direkte involvert i begge målene til Liverpool, med 1 mål og 1 assist. Får han starte fast fremover, og det gjør han nok, så vil det komme mange målpoeng her. Samarbeidet med Salah ser veldig spennende ut, og jeg velger altså å prøve de begge på dette laget.

Gabriel Jesus (8,0) Arsenal (Leicester, H)

Darwin og Jesus på samme lag her altså. Tidenes mest populære FPL-spiller før GW1. Etter 0 målpoeng der, så har allerede mange byttet han ut. Fortsatt den mest populære spilleren med sin eierandel på 71%. Selv om det altså ble en blank i GW1 så han veldig bra ut. Har bøtta inn mål i pre-season, og det vil nok komme mer av det utover. Hjemmekampen mot Leicester denne runden kan fort bli målrik, og jeg tror ikke Jesus går av banen to kamper på rad uten målpoeng.

Erling Braut Haaland (11,6) Man City (Bournemouth, H)

Et av de store spørsmålene foran GW1 var om man skulle gå for Kane eller Haaland. Der Kane gikk målløs av banen, så fikk Haaland den drømmedebuten man håpet på med 2 mål, hvorav 1 var på straffe. Måten han tok straffen på kan kanskje gjøre at han får den oppgaven fast når han er på banen. Det vil isåfall gjøre han, om mulig, enda mer attraktiv. Utrolig gøy at vi har en nordmann i PL som er så vanvittig god! Når Bournemouth kommer på besøk denne helgen er oddsen ekstremt lav på flere scoringer til Brauten, og han blir også min kaptein i GW2.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker