Cheap Tramadol Online Overnight Tramadol Mastercard Purchasing Tramadol Online Tramadol With Paypal

Eliteserien Fantasy: Rundens lag GW 18

Da er det klart for runde 18 i Eliteserien fantasy, og det er en blank-runde for Odd, Molde, godset og Viking. Allikevel er det noen spennende kamper å angripe her, og jeg har kommet fram til et lag jeg tror vil gi bra med poeng denne runden. 

Noen lag og spillere er i kjempeform, og det har også kommet noen nysigneringer. En av disse får allerede plass på dette laget. 

Det er flere spennende signeringer dette vinduet, bl.a i et par av lagene med blank denne runden, og enda flere ryktes det om. Her er det bare å følge med, og hvis man kan, vente med wildcard til etter runde 20, da overgangsvinduet stenger.

Frist er allerede fredag kveld, klokken 18.00! Lykke til med runden!

Keeper

Mads Hedenstad Christiansen (5,7) Lillestrøm (Jerv, B)

Er nå den keeperen med flest poeng i spillet. Holdt nullen borte mot Sarpsborg i runde 16, redda poeng mot Tromsø sist med scoring(!), og har nå 18 poeng på sine siste to. Lillestrøm er nå 5 poeng bak Molde, med én kamp mindre spilt. Skal de henge med i gullkampen er Jerv et lag som skal slås. Det tror jeg også de gjør, og velger å gå all in på at de holder nullen her. 

Forsvar

Vetle Dragsnes (5,7) / Tom Pettersson (5,2) Lillestrøm (Jerv, B)

Går altså for en trippel bak hos Lillestrøm denne runden. Både Dragsnes og Pettersson er trygge i dette laget, og har også vist at de har flere veier til poeng. 2 mål, 2 assist, 6 clean sheets og 3 bonus har det blitt på Dragsnes, mens Pettersson har 3 mål, 1 assist, 4 clean sheets og 11 bonus. Lillestrøm har vært best hjemme på Åråsen, men viste mot Sarpsborg nest sist at de også kan holde nullen på bortebane. Vil være store favoritter mot Jerv, og skal vinne denne.

Vegar Eggen Hedenstad (5,9) Vålerenga (HamKam, B)

Etter en forferdelig rekke med hele 7 kamper uten seier, så er Enga nå inne i en vanvittig god periode, og står med 5 strake seire. Har også holdt nullen i 3 av de siste 5, og ser i det hele tatt meget solide ut nå. Blitt kun 3 assist på Hedenstad så langt, men han tar litt dødballer, og kan fort få flere målpoeng. Her tror jeg også Enga kommer til å holde nullen, og Hedenstad ser ut som et godt valg. Har man et trangt budsjett kan absolutt Tollås Nation til 4,8m være et fint alternativ.

Niklas Vesterlund (5,5) Tromsø (Kristiansund, H)

Tromsø står med 3 kamper uten tap nå, og på hjemmebane har de kun 1 tap i år (runde 2). Forrige hjemmekamp endte 3-0 mot et Sandefjord som stort sett scorer. Vesterlund spiller alt, og har også 2 mål og 2 assist så langt. En hjemmekamp mot Kristiansund venter denne runden. Ingen ting som tyder på at Kristiansund skal klare seg i år, og de har fortsatt kun 6 poeng på sine 17 kamper. Scorer litt mål, men her skal det uansett være gode muligheter for både clean sheet og målpoeng til Vesterlund. I tillegg er han en fin mann å få inn nå, da det også venter en dobbel for Tromsø i runde 20, med to hjemmekamper.

Midtbane

August Mikkelsen (7,8) Tromsø (Kristiansund, H)

Blir en dobling hos Tromsø mot Eliteseriens svakeste lag i år. Målpoeng i tre kamper på rad nå, og har 24 poeng på disse tre. Spiller også out of position, og er i realiteten spiss. Som nevnt over er det også en ny dobbel for Tromsø i runde 20, og med sine 19 poeng i forrige dobbel, så vil Mikkelsen være nærmest et must der. Kitolano er en annen Tromsø-spiller i kjempeform, og det er ikke så lett å velge mellom disse. Valgt av omtrent like mange (5,3 og 5,6%), og har omtrent like mange poeng (62 og 66). Kitolano har 6 mål, mot Mikkelsens 2+3, og også mindre minutter. Man kan såklart gå for begge, men det føles som litt mye. Her lander jeg altså på Mikkelsen, mye pga at han spiller out of position, og det er noe jeg liker veldig godt.

Alioune Ndour (8,7) Haugesund (Ålesund, B)

Badou er tilbake igjen etter sykdom, og fikk med seg 2 assist i 3-1 seieren hjemme mot Jerv sist. Har vært i en vanvittig god form det meste av sesongen, selv om det var 3 kamper uten målpoeng før han måtte stå over mot Sarpsborg i runde 15. I runde 16 hadde Haugesund blank, så det ble en lang pause. Det så det ut som han kan ha godt av, og han var meget god mot Jerv sist. Som Mikkelsen spiller også Badou out of position, og er spiss. En bortekamp mot Ålesund, som står uten seier på sine 3 siste, venter denne runden. Selv om Ålesund har vært gode defensivt på hjemmebane i år, så tror jeg Haugesund vinner denne, og da er fort Badou involvert igjen.

Henrik Bjørdal (7,7) Vålerenga (HamKam, B)

Enga har virkelig kommet seg ut av den tunge perioden, og har snudd det om til nå å være inne i sin beste periode på mange år. Står nå med 5 strake seire. Målpoengene kommer litt spredt i Enga, og det er ikke lett å velge hvem man skal gå for. Bjørdal måtte stå over sist grunnet suspensjon, men på de to siste kampene sine har han 3 mål, 1 assist, 5 bonus og hele 25 poeng. Fått seg en liten hvil nå, og selv om HamKam borte har vist seg å kunne være en tøff kamp, så bør man nok ha noe offensivt fra Enga sånn som de ser ut nå. Bjørdal prøves denne runden.

Amahl Pellegrino (12,2) / Hugo Vetlesen (8,7) Glimt (Sarpsborg, B)

Glimt har virkelig funnet storformen nå, og kan fort blande seg inn i gullkampen igjen om de fortsetter sånn. 8 poeng bak Molde, men med én kamp til gode. Pellegrino er i en helt egen klasse i år, og står med 15 mål, 3 assist og 19 bonus så langt. Vi får igjen lagoppstillingen til Glimt før frist, så man trenger ikke lure på om han starter eller ikke her. Starter han, så er det ingen tvil, Pelle er igjen rundens kaptein.

Vetlesen har vært noe varierende i år, men har levert målpoeng i 4 av sine 5 siste kamper nå, der Glimt også har vunnet alle disse. Sist ble det altså 3 mål, 1 assist, 3 bonus og hele 24 poeng! Hans andre tosifra i år, der den andre kom i runde 3, med 18 poeng. Har altså bevist at han har et skyhøyt tak, og i den formen Glimt er i nå, så er det absolutt ikke for mye å ha to offensive herfra. Sarpsborg borte denne runden. Tidligere i sesongen kunne det virka tøffere, men de står nå med 5 strake tap. Her kommer Glimt til å vinne igjen, og det kan fort bli målrikt. Godt kapteinsalternativ om man ønsker å diffe litt, da de fleste nok vil gå for Pelle.

Angrep

Casper Tengstedt (9,5) Rosenborg (Sandefjord, B)

Her virker det som om Rekdal har truffet godt. Var i fyr og flamme i debuten mot HamKam sist. Endte med 1 mål og 3 bonus der, men det kunne fort blitt mye mer. Veldig nære både flere mål og assists, og kjempet i tillegg veldig godt gjennom hele kampen. Her kan Rosenborg virkelig ha funnet seg en juvel. Er kjøpt av en del allerede, men har fortsatt en beskjeden eierandel på 3,5%. Fortsetter han som sist vil denne øke fort, og her er det bare å komme seg på mens han fortsatt er en diff. Sandefjord slipper som regel inn mål på hjemmebane, og det tror jeg også de gjør denne runden. Et kapteinsalternativ for de som virkelig ønsker en diff. På dette laget blir han visekaptein.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker