Cheap Tramadol Online Cod Buying Tramadol Online Doctor Prescription Tramadol Tramadol Europe Buy Tramadol Online Cod Fedex Tramadol Online Usa

FPL: Rundens lag gameweek 1

Endelig er verdens mest underholdende liga tilbake! Startskuddet for Premier League-sesongen 2022/2023 går allerede fredag kveld kl. 21.00 med godbiten Crystal Palace – Arsenal. Den siste tiden har nok de fleste klødd seg i hodet over hvem som må inn på laget og hvor mange premiumspillere man skal rydde plass til. Det er alltid vanskelig å ta ut troppen til gameweek 1, men vi har gjort et hederlig forsøk under. Lykke til!

Keeper

Danny Ward (4.0) Leicester (Brentford H)

En keeper hos Leicester til kun 4 millioner hjemme mot Brentford er et lett valg på rundens lag. Kasper Schmeichel er bekreftet solgt til Nice, og uttalelsene til manager Brendan Rodgers tyder på at Danny Ward er mannen som skal overta keeperplassen. En fin budsjettspiller til runde 1.

Forsvar

Joao Cancelo (7.0) Manchester City (West Ham B)

Den ekstremt skuddglade City-backen har blitt en populær mann i FPL. Endte kun med ett mål i fjor, men det stod ikke på forsøkene. Vi tror at flere av skuddene går inn i år. Bortekamp mot West Ham er en tøff start, men det er tross alt den regjerende seriemesteren som skal i aksjon. Hele 11 assist på Cancelo forrige sesong, og mannen er også en bonusmagnet.

Trent Alexander-Arnold (7.5) og Andy Robertson (7.0) Liverpool (Fulham B)

Liverpool-backene er ikke skremmende dyre i år, og spesielt Trent Alexander-Arnold er nok priset litt for lavt. Tradisjonelt har både Trent og Robertson levert enorme poengsummer de siste sesongene, og med sine offensive bidrag forventes intet mindre i år. Gode muligheter for både smultring og målpoeng i sesongåpningen mot Fulham.

Reece James (6.0) Chelsea (Everton B)

Chelsea har hatt en vaklende og rotete sesongoppkjøring. Likevel er det vanskelig å droppe Reece James når vi vet hva høyrebacken kan levere på en god dag. 5 mål og 9 assist i fjor er sterke tall. Everton får nok en ny vanskelig sesong, og med Calwert-Lewin på skadelisten øker sjansen for clean sheet for James. Med sin flotte høyrefot vil det heller ikke overraske om det blir målpoeng i denne matchen.

Joao Cancelo er klar for nye offensive bidrag fra sin backposisjon Foto: cristiano barni / Shutterstock.com

Midtbane

Mohamed Salah (13.0) Liverpool (Fulham B)

Fjorårets største poengplukker er som vanlig nær umulig å utelate fra rundens lag. Salah pleier å starte sesongene med et brak, og mot nyopprykkede Fulham kan det fint bli en høy poengsum denne gangen også. Det er lite som tyder på at Liverpool skal få trøbbel på Craven Cottage, og sjansen er stor for at man leser Salahs navn i målprotokollen.

Gabriel Martinelli (6.0) Arsenal (Crystal Palace B)

Veldig innbydende pris på den unge Arsenal-vingen. Bortsett fra en tøff åpningskamp er programmet til Arsenal de neste rundene ganske så fint. I perioder er brasilianeren en fantastisk spiller, og det er heller ikke umulig at han tar straffer. Spilletiden bør være trygg med Emile Smith-Rowe usikker med skade.

Leon Bailey (5.0) Aston Villa (Bournemouth B)

Mange har kastet seg på den billige vingen til Aston Villa etter hans gode pre-season. I Villa har ikke Bailey vist mye av det høye toppnivået vi så i Bayer Leverkusen, men det virker som noe er på gang nå. Til den fine prisen og med et godt kampprogram gir vi han sjansen fra start.

Angrep

Harry Kane (11.5) Tottenham (Southampton H)

Det går rykter om at Harry Kane er i bedre fysisk form enn noen gang. Har fått en rolig og solid oppkjøring i sommer, og Kane under Conte har virkelig levert varene. Virker dedikert til Tottenham nå, og fjorårets flørt med Manchester City er glemt. Koster skjorta, men hjemme mot Southampton bør det bli målpoeng på stjernespissen. Vi gir Kane kapteinsbindet.

Gabriel Jesus (8.0) Arsenal (Crystal Palace B)

Tidenes mest populære fantasyspiller før en sesongstart med et eierskap på utrolige 74%! Nysigneringen har imponert stort i pre-season der han bøttet inn mål. Fortsetter festen når kampene blir tellende? Arsenal ser sterke ut, og med den høye eierandelen er det ikke moro å gå uten.

Callum Wilson (7.5) Newcastle (Nottingham Forest H)

En skadefri Callum Wilson er blant de sikreste poengplukkerne på topp i fantasy. En målmaskin i et Newcastle som mange har høye forventninger til denne sesongen. The Magpies er sterke på hjemmebane, og mot nyopprykkede Nottingham Forest kan det bli åpningsfest på St. James Park. Det lukter Wilson-scoringer på lørdag.

Wilson er skadefri og klar for å sette nye scoringer. MDI / Shutterstock.com
Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker