Cheap Tramadol Overnight Delivery How To Get Tramadol Online Uk Tramadol Online Prescription Uk Cheap Tramadol Cod Overnight

Eliteserien fantasy : Rundens lag GW 15

Da er det klart for en dobbel igjen, og det er Sandefjord og Kristiansund som har to kamper denne runden. Defensivt har jeg liten tro på noen av disse, men jeg har tatt med noe offensivt fra begge lag. Har også funnet frem til noen spennende differ denne runden. Noe usikkerhet rundt enkelte spillere, og det er som vanlig lurt å følge med på nyheter, og vente med bytter så lenge man kan. 

Heldigvis er flystreiken over, og kampene bør gå som planlagt igjen!

Husk frist, lørdag kl 15.00, og lykke til med runden!

Keeper

Nikita Khaykin (5,9) Glimt (Jerv, H)

Glimt har vært veldig solide defensivt i det siste, og har nå 3 clean sheets på sine 5 siste kamper. Jerv har kun scoret 10 mål på sine 14 første kamper, men de har tidvis sett bedre ut i det siste, og 6 av målene har kommet på de 5 siste. Jeg tror uansett Glimt kommer til å vinne denne kampen greit, og det er gode muligheter for en ny clean sheet. 

Forsvar

Brice Wembangomo (6,1) Glimt (Jerv, H)

Glimt tapte bortekampen mot Linfield i midtukas CL-kvalik 1-0, og det er nok mulig at de vil spare noen spillere her. Vi får uansett lagoppstillingen før frist, så her gjelder det å vente med byttene så lenge som mulig. Brice vil nok uansett starte denne. Har ikke blitt mer enn 1 mål og 2 assist så langt, men det bør kunne være mulig å få med seg både flere målpoeng og en clean sheet her.

Sam Rogers (6,1) Rosenborg (Tromsø, H)

Det ble altså hattrick og 22 poeng nest sist i 3-2 seieren over Jerv på Rogers. Sist ble det en kjedelig 0-0 kamp mot Ålesund, men han så tidvis bra ut der også. Tromsø har faktisk ikke gått målløse av banen siden første runde, men det kommer kanskje igjen nå? Med den selvtilliten Rogers har nå kan det fort bli nye målpoeng også. Fått endel nye eiere etter hattricket, men det er fortsatt ikke mer enn 5,9% som har han på laget sitt, og han er en spennende diff.

Kristoffer Haugen (7,7) Molde (Sandefjord, B)

En bortekamp mot Sandefjord er ikke nødvendigvis det enkleste mtp clean sheet, men Haugen har man like mye for målpoeng. Har vel blitt noe mindre enn forventa foreløpig, med 3+3, men det er ingen tvil om at det er et skyhøyt tak her. Har økt med 0,3 i verdi de siste to rundene, og er nå eid av 38,8%. Må med.

Midtbane

Amahl Pellegrino (11,8) Glimt (Jerv, H)

Pelle straffa alle som hadde bytta han ut hardt i forrige runde. Spilte de siste 13 minuttene i 0-2 seieren mot HamKam. Scora begge målene, ble kåret til banens beste, og ble rundens poengkonge med 14 poeng. Noe usikkert om han starter denne, med det viktige returoppgjøret mot Linfield i vente, men det får vi vite før frist. Så spørs det om man kan tørre å utelate han selv om han skulle starte på benk. Om man har han så ville jeg nok ihvertfall hatt han i 11er foran de fleste uansett om han bare får en halv omgang her. Starter han er han også et kapteinsalternativ, men jeg velger å la han stå som visekaptein.

Amor Layouni (8,3) Vålerenga (Viking, H)

Prøver på en kjempediff her. Fått noen nye eiere nå, men kun eid av 1,2%. Layouni er tilbake i fin form, og har nå 2 mål og 21 poeng på sine siste to kamper. Vålerenga har også sett mye bedre ut de siste to kampene. Selv om man kanskje ikke skal legge altfor mye i en seier over Kristiansund om dagen, så var det en sterk borteseier mot Sarpsborg sist. Viking er jo normalt en tøff kamp, men de er nå uten Sebulonsen, Tripic og Berisha. De har i noen kamper vist at de kan slippe inn endel mål, og det bør være mulig for Layouni og Vålerenga å fortsette den fine formen her.

Bendik Bye (6,8) Kristiansund (Odd, H – Sandefjord, B)

Sånn som Kristiansund ser ut om dagen frister det ikke mye med spillere derfra, selv med en dobbelrunde. Bendik Bye er nok muligens det eneste unntaket. Spiller spiss, og out of position-spillere er alltid spennende. Har 3 mål og 1 assist så langt, noe som ikke er altfor mye såklart, men det gjør han allikevel faktisk direkte involvert i 50% av målene til Kristiansund i år. Med to muligheter, først hjemme mot Odd, så borte mot Sandefjord, så bør det kunne være mulig for Bye å få med seg et målpoeng eller to. Eid av kun 5,3%, så en liten diff blir han også.

Mohamed Ofkir (7,1) Sandefjord (Molde, H – Kristiansund, H)

Det ble en blank i 1-2 seieren over Jerv sist. De 4 kampene før det ble det 4 mål, 2 assist og 44 poeng. 7 mål og 3 assist har det blitt i år. Sandefjord er i fin form offensivt, og har scora minst 2 mål i 5 kamper på rad. To hjemmekamper venter denne runden. Akkurat det trenger kanskje ikke være så positivt, da de har til gode å vinne hjemme i år. Den første blir nok tøff, da Molde kommer på besøk, men de kan selvfølgelig score. Den andre kampen er den fineste man kan ha i Eliteserien i år, hjemme mot Kristiansund. Det kan fort bli en målrik kamp. Ofkir er en av de mest kjøpte spillerne de siste rundene, og er nå eid av 20,3%. Markert gul i spillet, men er forventa å starte. Blir også rundens kaptein.

Angrep

Alexander Ruud Tveter (6,8) Sandefjord (Molde, H – Kristiansund, H)

Den mest populære spilleren med dobberunde med sin eierandel på 37,3%. Scora hattrick i første runde, men etter det har det kun blitt 3 mål og 3 assist på de neste 12. Er i fin form nå, og hadde målpoeng i 4 kamper på rad før det ble en blank sist. Faktisk nummer 2 på lista over angrepspillere med flest poeng, kun slått av Adams. Som nevnt over tror jeg at Kbk-kampen kan bli målrik, og det kan nok være fint å sitte med Tveter her.

Ole Sæter (6,2) Rosenborg (Tromsø, H)

Måtte stå over sist etter å ha pådratt seg en hjernerystelse, men er meldt klar igjen her. Tromsø har kun 1 clean sheet så langt, og viste sist at de kan levere virkelig stygge bortetap. Endte til slutt 5-1 til Molde i den kampen. Rekdal var lite fornøyd med det offensive i 0-0 kampen mot Ålesund sist, og vil nok gjerne starte med Sæter her. Er eid av 20,7% nå, og har økt med 0,8 de siste 5 rundene. Fortsatt er det veldig fin verdi i han. Skal med her.

David Fofana (11,1) Molde (Sandefjord, B)

Blitt en av de sikreste starterne i dette laget nå, og en av de beste. 6 mål og 3 assist siste 7 kamper, og har også blitt kåret til banens beste i 3 av disse. En bortetur til Sandefjord kan fort bety flere målpoeng. Sandefjord har sluppet inn minst 2 mål i samtlige hjemmekamper i år, og har enda til gode å vinne på hjemmebane. Fofana er must-have.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker