Order Tramadol Overnight Shipping Online Doctor Prescription Tramadol Order Tramadol Overnight Cod Cheap Tramadol From India

Eliteserien Fantasy : Rundens lag GW 13

Etter et par svake runder var det deilig med en rundescore på 95 poeng, og rundeplassering topp 50 igjen sist! Dette på tross av at Molde svikta, og Kristiansund mista sin dobbel.

Nå er det klart for en runde med mange spennende kamper, og flere gode kapteinsalternativer. Jeg velger å droppe spillere fra Godset, selv om det kan være skummelt. Moldespillerne får en ny sjanse, og jeg tar også sjansen på å gå mot Jerv igjen.

Frist er igjen lørdag klokken 15.00. Lykke til med runden!

Keeper

André Hansen (5,5) Rosenborg (Jerv, H)

Jerv overrasket stort i dobbelrunden sist, med seier hjemme over Haugesud, og uavgjort borte mot Molde. Øvretveit ble poengkongen den runden med hele 18 poeng. Allikevel velger jeg altså å gå imot de igjen, og fyller kvoten med Rosenborg-spillere. Ikke blitt mer enn 4 clean sheets på Hansen og RBK så langt, men jeg tror det kommer en ny her. Jerv imponerte som nevnt veldig i dobbelrunden sist, men de scorer fortsatt veldig lite mål, og her blir RBK store favoritter. Schröter hos Jerv har kommet inn, og står nå med scoring i 3 kamper på rad. Hvis han fortsetter å spille vil han være et veldig spennende valg fremover. Her tror jeg uansett det blir tøft for Jerv, og Hansen får tillit på dette laget.

Forsvar

Tom Pettersson (4,9) – Igoh Ogbu (5,7) Lillestrøm (Viking, H)

Lillestrøm står fortsatt med kun 1 tap, og på hjemmebane er de ubeseiret, med kun 1 baklengs så langt. Denne runden kommer Viking på besøk. De mangler både Tripic og Berisha, og det er uten tvil de to viktigste offensive spillerne. Etter å ha sett strålende ut i starten av sesongen har det vært tungt for Viking i det siste, og de står nå med 6 strake uten seier.

Etter å ha vært ute med skade i 2 kamper var Pettersson tilbake sist. Så veldig bra ut, og fikk med seg 1 assist og 2 bonus. 2 mål og 1 assist har det blitt i år. Ogbu så best ut tidligere i sesongen, men hadde ihvertfall 1 assist mot RBK for 2 runder siden, og er fortsatt den forsvarspilleren med flest poeng i spillet (sammen med Sebulonsen). 3 mål og 1 assist har det blitt på han så langt. Begge har 8 bonus. Flere mulige veier til poeng for disse gutta altså, og jeg prøver meg på en dobling mot et skadeplaget Viking.

Martin Linnes (7,2) Molde (Tromsø, H)

Molde skuffet stort mot Jerv sist. Øvretveit var i det umulige hjørnet, og kampen endte 1-1. Denne uken kommer Tromsø på besøk, og Molde er igjen store favoritter. Umulig å si hvem som gjør det best av Linnes og Haugen, men en noe lavere pris på Linnes ble utslagsgivende på dette laget. Er nummer 3 på lista over forsvarspillere med flest poeng i spillet så langt. Jeg tror Molde vinner denne kampen komfortabelt, og det kan bli både clean sheet og målpoeng på Linnes her.

Vegar Eggen Hedenstad (5,9) Vålerenga (Kristiansund)

Det kan absolutt være galskap å gå for en Vålerenga-forsvarer nå, i den formen de er i. Det er allikevel ingen lag som er bedre å møte enn Kristiansund om dagen. 1 poeng har det blitt så langt for Christian Michelsen’s gutter. Dette blir nok en skjebnekamp for Fagermo, og jeg tror også Vålerenga kommer til å vinne denne. Kun 1 clean sheet og 2 assist så langt på Hedenstad, men han har vist tidligere at han har et veldig høyt tak. Kun eid av 1,4%, naturlig nok, og jeg syns han ser spennende ut denne runden. Prøves!

Midtbane

Amahl Pellegrino (11,8) Glimt (Sarpsborg, H)

Glimt er på ingen måte friskmeldt, og varierer fortsatt veldig i prestasjonene sine. Uavhengig av det fortsetter Pelle å levere målpoeng. 7 mål og 1 assist siste 6 kamper, og er delt toppscorer i serien med 8 mål. Glimt får besøk av Sarpsborg denne runden. De er ofte involvert i målrike kamper, og selv om de har vunnet mye i det siste, har de også sluppet inn 6 mål på sine siste 2. Vi får også lagoppstillingene fra denne kampen før frist, og Pelle må med så lenge han starter. Jeg tror på en ny målrik kamp, og på tross av at både Molde og Rosenborg nok har enklere kamper på papiret, så blir Pelle min kaptein denne runden.

Alioune Ndour (8,9) Haugesund (HamKam, H)

Kun 1 poeng mot Jerv sist, da Haugesund tapte 1-0. 1 gult kort ble det eneste Badou fikk med seg herfra. Før dette var det 5 mål på 4 kamper, og bl.a 15 poeng mot Viking i runde 11. Er delt toppscorer i serien sammen med Pellegrino og Berisha, og står med 8 mål og 4 assist. Denne runden kommer et HamKam i veldig god form på besøk. Kan absolutt bli en tøff kamp igjen for Haugesund, men de skal være favoritter, og jeg tror det vil komme nye målpoeng på det som har vært en av de beste spillerne i eliteserien så langt i år her.

Mohamed Ofkir (6,8) Sandefjord (Ålesund, H)

Sandefjord har vært involvert i målrike kamper i det siste, og har 7-7 i målforskjell siste 3. Ofkir er i kjempeform, og har vært involvert i 5 av disse målene. 3 mål og 2 assist siste 3 altså. 34 poeng på disse. Hadde i tillegg hattrick og hele 21 poeng mot godset i runde 4, så her er det liten tvil om at det er et skyhøyt tak. En hjemmekamp mot Ålesund venter denne runden. De har overrasket positivt i år, og det er absolutt en fare for at dette kan bli en målfattig kamp. Ofkir er allikevel i en sånn form at han bare må med her. Sandefjord har også en dobbel allerede i runde 15, og der blir han nok en must-have. Økende eierandel, og vil nok gå opp noe i pris fram til den dobbelen. Her er det bare å komme seg på så fort man kan.

Stefano Vecchia (10,7) Rosenborg (Jerv, H)

Vært veldig god i det siste, Vecchia, og står med kun 1 blank siste 6. 7 mål og 1 assist så langt. Jerv kommer til Lerkendal denne runden, etter en overraskende sterk dobbel runde sist. Rosenborg blir uansett store favoritter her, og hvis Vecchia starter, noe han mest sannsynlig gjør, så er sjansen stor for nye målpoeng. Vil være et veldig populært kapteinsvalg denne runden. Pelle får som nevnt bindet på dette laget, men Vecchia blir min visekaptein. Fortsatt eid av under 10%, og kan fort være rundens poengkonge her.

Angrep

Ole Sæter (6,0) Rosenborg (Jerv, H)

Etter 4 kamper på rad med målpoeng, bl.a 2 mål borte mot Vålerenga, og hattrick hjemme mot Kristiansund, så ble det en blank borte mot Viking sist. 5 mål og 2 assist i denne perioden, og har sett strålende ut. Økt 0,6 i denne perioden, og koster nå 6,0. Fortsatt veldig billig for en fast spiss på Rosenborg. Variert veldig i prestasjonene sine i år, men har nå 12 mål på sine siste 5, og jeg tror det kommer flere her. Et av flere gode kapteinsalternativer denne runden.

David Fofana (10,8) Molde (Tromsø, H)

Veldig mange tok inn Fofana før dobbelen i forrige runde. Noe skuffende at han endte med kun 1 mål der selvfølgelig, men kampprogrammet til Molde er fint også de neste kampene, og denne runden kommer Tromsø på besøk. Står med 4 mål og 1 assist siste 5, virker å være sikker i laget, og det vil komme flere målpoeng framover. Kan absolutt være et kapteinsalternativ også denne runden. Plass på dette laget får han ihvertfall.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker