Can You Order Tramadol Online Tramadol American Express Can U Get Tramadol Online Tramadol Paypal Online Tramadol Cod Overnight Purchase Tramadol No Visa

Eliteserien Fantasy: Rundens lag GW 11

Enda ikke bestemt deg for hvilke bytter som skal gjøres denne runden? Jeg har prøvd å finne fram til noen fine differ her denne runden, i tillegg til at noen av de mer populære formspillerne må med. Det har også dukket opp skader på veldig sentrale spillere denne runden. Eikrem er sistemann på den lange skadelista til Molde, formspilleren Vecchia er mest sannsynlig ute og Berisha er også usikker foran rogalandsderbyet mot Haugesund. Sistnevnte kamp får man lagoppstillinger fra før frist, så her er det bare å følge med. Jeg velger uansett å droppe han på denne rundens lag, for første gang i år, og tar inn en annen spiss som er i form, og har en nydelig hjemmekamp i vente.

Frist er kl 15.00, lykke til med runden!

Keeper

André Hansen (5,5) Rosenborg (Kristiansund, H)

Krisen fortsetter for Kristiansund, og de står fortsatt kun med 1 poeng etter 8 kamper. Har også kun scoret 5 mål så langt, og det bør være gode muligheter for en clean sheet til Hansen. Rosenborg er på ingen måte friskmeldt, og har også sluppet inn 6 mål siste 3. Kristiansund bør de uansett kunne klare å slå greit. En av vingbackene er absolutt aktuelt, men på dette laget har jeg ikke råd til det, og går for Hansen i mål.

Forsvar

Martin Linnes (7,3) / Kristoffer Haugen (7,4) Molde (Jerv, H)

Molde får besøk av Jerv denne runden. De har i likhet med Kristiansund kun scoret 5 mål så langt denne sesongen. 5 tap på rad nå, og ser rett og slett fryktelig dårlige ut om dagen. Molde har 6 seire på rad nå, og er vel, på tross av at Lillestrøm fortsatt er ubeseiret, den største gullfavoritten nå. Fikk Eikrem skadet i cupen i midtuka. Selvfølgelig en kraftig svekkelse det, i tillegg til den lange skadelista de allerede hadde. Denne kampen kommer de uansett til å vinne, og sannsynligvis får de med seg en clean sheet i tillegg. Dobling bak med de offensive vingbackene ser veldig spennende ut.

Joachim Soltvedt (5,1) Sarpsborg (HamKam, B)

Kun 2 clean sheets så langt, men Soltvedt har også 2 mål og 1 assist siste 3. En bortekamp mot HamKam venter denne runden. HamKam har tidvis sett bra ut, men jeg tror uansett et Sarpsborg i storform kommer til å vinne denne ganske så greit. De kan fort holde nullen, og Soltvedt har vist at han kan få målpoeng også nå. Kun eid av 2,7%, så en kjempediff er han også.

Jesper Taaje (4,9) Sandefjord (Tromsø, H)

Får plass til enda en stor diff i forsvaret denne runden. Jesper Taaje har kun 1 mål og 2 clean sheets så langt, men har også fått med seg 7 bonus. 5 av disse på de siste 2 kampene. Sandefjord har også tidvis sett veldig bra ut, og har nå 2 sterke borteseire på rad før Tromsø kommer på besøk. Tromsø har 4 uavgjort på rad nå, og varierer veldig i prestasjonene. Enda ikke vunnet på bortebane i år, og scorer ikke mye mål i år. Taaje, med sin eierandel på 1,4% prøves denne runden.

Midtbane

Mohamed Ofkir (6,6) Sandefjord (Tromsø, H)

Blir faktisk plass til to fra Sandefjord denne runden. Tromsø er best på hjemmebane, og selv om Sandefjord faktisk har vist seg å være best på bortebane i år, så er de i form, og har tidvis sett gode ut. Jeg tror de kommer til å slå Tromsø denne runden, og Ofkir har vist at han har et høyt tak. Mål og assist i 1-2 kampen borte mot Viking sist. Et spennende valg denne runden.

Tobias Heintz (8,0) Sarpsborg (HamKam, B)

5 mål og 4 assist så langt, og har vist seg å være den spilleren man bør ha fra Sarpsborg nå. Lindseth har sett bra ut i hele år, men det har blitt flere mål og poeng på Heintz hele veien. 2 mål og 1 assist sist, da godset ble knust 5-1! 3 mål og 2 assist siste 3, og er i kjempeform. Bortekamp mot HamKam venter altså denne runden, og det er all grunn til å tro at den fine formen til Heintz og Sarpsborg vil fortsette her. Over 2000 har tatt han inn denne runden, og er eid av 15,6% nå. Har man ikke noen fra Sarpsborg er det ihvertfall bare å hoppe på. Sitter man med f.eks Lindseth er det kanskje vanskelig, men Heintz virker mye farligere nå.

Amahl Pellegrino (11,6) Glimt (Ålesund, H)

Glimt er på ingen måte friskmeldt, selv om de slo bunnlaget Kristiansund 0-2 sist. En spiller som allikevel har vært i god form i det siste er Amahl Pellegrino. 5 mål og 1 assist siste 4, og har også fått med seg 7 bonus på disse kampene. Spiller sjelden 90, men stort sett over 60 i hver kamp, og det har i det siste vist seg å være nok til å få fine poengscores. Denne helgen kommer Ålesund på besøk. Et Ålesund som har overrasket positivt så langt, og som har like mange poeng som Glimt, og ligger på en 7ende plass på tabellen. Har allikevel vist at de kan slippe inn endel mål, og det bør være gode muligheter for at Pelle får flere målpoeng her. Opplagt kapteinsalternativ, men blir visekaptein på dette laget.

Alioune Ndour (8,5) Haugesund (Viking, H)

Målpoeng i 8 av 11 kamper så langt, og står med 6 mål og 4 assist. Rogalandsderby mot et Viking som sliter om dagen venter nå. Alt kan skje i sånne kamper, men med skader på de mest sentrale spillerne hos Viking, så øker det selvfølgelig sjansene til Haugesund og Badou. Tok også straffe sist. Den gikk inn, men er vel allikevel en av de dårligste straffene man har sett denne sesongen. Spørs om han får fortsette med det. Badou får uansett fortsatt tillit på dette laget.

Johan Hove (8,9) Godset (Lillestrøm, H)

Etter 5 mål og 2 assist på 4 kamper ble det virkelig bråstopp for Hove og godset sist, da de rett og slett ble knust av Sarpsborg, 5-1. Kun blank nummer 2 på de siste 7 kampene for Hove, så ingen grunn til å tro at han ikke skal slå tilbake igjen. Den ubeseirede serielederen, Lillestrøm, kommer på besøk denne runden. Lsk har kun sluppet inn 8 mål så langt, men 7 av disse har kommet på bortebane. Godset er nok veldig sugne på å revansjere det pinlige tapet sist, og kommer nok til å gå ut i hundre her. Hove får tillit igjen.

Angrep

David Fofana (10,6) Molde (Jerv, H)

Fofana har endelig begynt å vise hvor god han er, etter en sesong preget av skader og lite spilletid. Står nå med 3 mål og 1 assist siste 3, og har også blitt kåret til banens beste i de to siste kampene, og fått med seg 6 bonus fra disse. Taket her virker å være mye høyere, og en hjemmekamp mot Jerv, i den formen de er i nå, kan virkelig gi mye poeng til Fofana. Den mest kjøpte spilleren så langt denne runden, og det med god grunn. Fortsatt kun eid av 10,4%. Med Eikrem, Vecchia og nå også muligens Berisha ute, så fremstår han også som det klart beste kapteinsalternativet denne runden. Blir også min kaptein.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker