Tramadol Sales Online Tramadol Online Overnight Mastercard Ordering Tramadol Online Illegal Can U Get Tramadol Online Order Tramadol Overnight Uk

Eliteserien fantasy: Rundens lag GW 10

En altfor lang landslagspause (selv om den har vært nydelig sett med norske øyne) er endelig over, og det er klart for en ny runde med Eliteseriefotball igjen! Alltid vanskelig å vite hvordan spillere ser ut etter en 3 ukers ‘ferie’, men det har ihvertfall ikke kommet noen nevneverdige skader, og jeg går for de spillerne som har vært i form de siste rundene. Det har også blitt plass til et par fine differ denne runden.

Frist er lørdag kl 15.00. Lykke til med runden!

Keeper

Patrik Gunnarsson (5,2) Viking (Sandefjord, H)

3 kamper uten seier for Viking nå, og de har også sluppet inn 5 mål på disse kampene. Gunnarsson har allikevel fått med seg en ‘banens beste’-kåring i denne perioden, og skal på ingen måte ha skylda for disse poengtapene. Denne runden venter en hjemmekamp mot et Sandefjord som kun har 3 mål på sine 4 siste. Etter denne lange pausen blir det spennende å se hvordan form lagene er i, men jeg tror Viking vinner denne, og at de fort får med seg en clean sheet i tillegg.

Forsvar

Sebastian Sebulonsen (6,4) Viking (Sandefjord, H)

Blir altså en dobling bak hos Viking. Sebulonsen har vært strålende i år, og har spilt både back, vingback, indreløper og ving. 4 mål og 1 assist så langt, og det kunne fort vært mer. Når han også spiller så mye out-of-position, så er han tilnærmet must-have i spillet. Som nevnt over tror jeg Viking vinner denne komfortabelt, og Sebulonsen fremstår som en av de beste forsvarerne i spillet om dagen.

Hasan Kurucay (4,9) HamKam (Jerv, B)

Etter flere gode kamper av Kurucay og HamKam, så var de rett og slett veldig svake hjemme mot Odd sist, og tapte 1-2. Nå venter en bortekamp mot et Jerv som er i forferdelig form, og står med 4 tap og 1-11 i målforskjell på sine 4 siste kamper. Bør altså være gode muligheter for HamKam til å slå tilbake her. Kurucay har 2 mål, 1 assist og hele 12 bonus så langt. Er nå markert gul i spillet etter å ha pådratt seg en smell i en treningskamp, men er forventa å starte her.

Igoh Ogbu (5,5) / Tom Pettersson (5,0) Lillestrøm (Rosenborg, H)

En hjemmekamp mot et Rosenborg som virker å ha funnet litt form igjen venter Lillestrøm denne helgen. Det har enda ikke blitt et eneste baklengs på Åråsen i år, og en dobling bak fra LSK har vist seg å være fint å stå med. Vanligvis vil man jo helst ha vingbacker i fantasy, men her går jeg altså for to stoppere. Ogbu står med 3 mål og 8 bonus på 873 minutter, mens Pettersson har 2 mål og 6 bonus på kun 569 minutter. Rundens kamp mot Rosenborg kan bli tøff, men jeg blir stående med 2 bak fra LSK helt til de eventuelt skulle begynne å slippe inn mål på Åråsen igjen.

Midtbane

Alioune Ndour (8,4) Haugesund (Tromsø, B)

5 mål, 4 assist og 9 bonus så langt på Badou. Selv om Haugesund har variert veldig i prestasjonene, så har han levert strålende kamper i hele år. Fra å være en veldig god diff, så har han nå fått en eierandel på 15,6%, og den er stadig økende. En bortekamp mot Tromsø denne runden kan selvfølgelig bli tøft, men i forrige bortekampe, på Lerkendal, så ble det mål, assist og 12 poeng. Står man fortsatt uten Badou er det bare å komme seg på.

Johan Hove (8,9) Godset (Sarpsborg, H)

En annen spiller som er i kjempeform, og også har en veldig økende eierandel (nå 19%), er Hove. Det er vel sannsynlig at han forsvinner fra godset i sommer, men enn så lenge er det bare å komme seg på, og få med seg de målpoengene som garantert vil komme i de neste kampene også. 6 mål, 2 assist, 11 bonus og 4*tosifra poengscore på sine siste 6 kamper. Sarpsborg kommer på besøk denne runden, og her forventer jeg en målrik kamp. Must-have. Blir også rundens visekaptein.

Jonathan Lindseth (8,5) Sarpsborg (Godset, B)

Kåret til banens beste i de to forrige kampene til Sarpsborg, og selv om det fortsatt kun har blitt 1 mål og 4 assist, så føler jeg meg ganske sikker på at det vil komme flere målpoeng i kampene fremover. Har fått 10 bonus så langt, og er en som kommentatorene legger merke til. En tøff bortekamp i Drammen mot et godset i kjempeform venter denne runden. Som nevnt over tror jeg dette vil bli en målrik affære, med mål til begge lag. Blir alt annet enn overraska om det blir en ny sterk kamp av Lindseth, med kanskje et målpoeng eller to her.

Magnus Grødem (8,0) Molde (Odd, B)

Det er plass til enda en formspiller på midtbanen denne runden, og det er i tillegg en kjempediff. Grødem har 4 mål på sine siste 5 kamper, og virker nå og spille det meste for et skadeplaget Molde. Det er vanskelig å få plass til de aller dyreste fra Molde, men de har et nydelig kampprogram nå, og man vil gjerne ha noe herfra. Grødem blir min løsning her. En viss rotasjonsfare er det alltid, men han har nå starta 4 kamper på rad, og scora i 3 på rad. At han kun er eid av 1,7% gjør han ekstra spennende. Prøves!

Angrep

Lars-Jørgen Salvesen (9,0) Godset (Sarpsborg, H)

Gjør plass til enda en fin diff her, og kjører dobbel godset-offensiv i en kamp jeg forventer skal bli målrik. Etter å ha brukt god tid på å komme tilbake fra skade, så har han nå starta 6 kamper på rad. Har også 3 mål og 3 assist på sine siste 4 kamper, og har vært en av de viktigste bidragsyterne i et godset som ser meget gode ut om dagen. Mål, assist og kåret til banens beste i den sterke 3-2 seieren over Viking sist. Ikke det verste kampprogrammet framover heller nå, og det spørs om han forblir en diff veldig lenge.

Veton Berisha (12,2) Viking (Sandefjord, H)

Viking har vist litt svakhetstegn i de siste kampene, og merker nok at Tripic er borte. Berisha fortsetter allikevel å produsere målpoeng og gode kamper. Står med 8 mål, 5 assist og hele 15 bonus så langt. Er eid av 72,1%, og med en hjemmekamp mot Sandefjord som venter denne runden, så vil nok de aller fleste ha han som kaptein i tillegg. Selv om han har den prislappen han har, og Viking ikke har vært helt på topp de siste kampene, så tør ikke jeg heller å gjøre noe annet enn å fortsette med Veton på laget, og han blir også rundens kaptein.

Man kommer fortsatt ikke unna Veton, med sin spinnville eierandel på 72,2%. Vil nok bli kaptein hos de fleste igjen. Foto: Shutterstock.com
Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker