Tramadol Purchase Online Uk Tramadol Online Sale Order Tramadol Online Australia Tramadol Pills Online Cheap Tramadol

Eliteserien Fantasy: Rundens lag GW 9

Det går fort mellom rundene nå, og runde 9 starter allerede lørdag klokken 16, med HamKam-Odd. Det er også den eneste kampen vi får lagoppstillinger til før frist. Jeg har valgt å ikke ta med noen spillere fra rundens storkamp, Molde-Glimt. Ellers er det en spennende runde, og det kan nok variere litt mer mtp kapteinsvalg. Badou får tillit på dette laget.

Frist er lørdag klokken 15.00. Lykke til med runden!

Keeper

Øystein Øvretveit (4,7) Jerv (Sarpsborg, H)

Jerv har kun holdt nullen 2 ganger så langt, men det har allikevel blitt mange poeng på Øvretveit fra både redninger og bonuspoeng. Kun Myhra(43), Gunnarsson(46) og Christiansen(49) har flere poeng enn Øvretveit’s 40. Koster fortsatt bare 4,7, og blir med det et veldig godt valg.

Forsvar

Tom Pettersson (4,9), Eskil Edh (5,6) Lillestrøm (Tromsø, B)

Pettersson ble rundens spiller i GW8, med 15 poeng. Andre gang i år at han får denne poengsummen. Alltid farlig på dødball, og koster kun 4,9. I tillegg er han en kjempefin diff med sin lave eierandel på kun 3,6%.

Edh står fortsatt med kun 1 mål denne sesongen, men det er nok bare spørsmål om tid før det kommer flere målpoeng herfra. Ser alltid farlig ut. Ogbu og Dragsnes kan være vel så gode valg, men jeg ønsker å ha med en vingback, og syns Edh ser bedre ut enn Dragsnes.

Tromsø er vel oddsfavoritter i denne kampen, men jeg tror Lillestrøm vinner allikevel. De ser så sterke ut nå. På Åråsen har de enda ikke sluppet inn mål, mens de på 4 bortekamper har sluppet inn 5, og enda ikke fått en clean sheet. Jeg satser på at den første kommer her, og prøver en dobling bak fra Lillestrøm.

Hasan Kurucay (4,8) HamKam (Odd, H)

På sine 6 siste kamper har han nå 15-8-8-5-1-8, og det er med kun 2 clean sheets. Fått med seg 2 mål, 1 assist, og hele 12 bonus på disse kampene. Kåret til banens beste i 3 av de. Hamkam får besøk av et Odd-lag som ikke imponerer om dagen, og kun har scoret 7 mål. Her bør det være gode muligheter for flere poeng til Kurucay.

Sebastian Sebulonsen (6,3) Viking (Godset, B)

Sebulonsen fortsetter å være en must-have i spillet. 4 mål og 1 assist så langt, og det kunne fort vært mer. En tøff kamp venter Viking denne runden, da de skal til Drammen og møte et godset i veldig god form. Sebulonsen har uansett vist at han har flere veier til poeng enn clean sheets, og jeg tror det kan bli en målrik kamp på Marienlyst. Er eid av hele 31,3% nå, og har man ikke kjøpt han enda er det bare å komme seg på.

Midtbane

Johan Hove (8,6) Godset (Viking, H)

Godset er gode om dagen, og Hove i storform er en av grunnene til det. 5 mål, 1 assist og 10 bonuspoeng på siste 5 kamper nå. 51 poeng i denne perioden. Pga et på papiret vanskelig kampprogram har mange unnlatt å kjøpe Hove tross den formen han har vist, men nå har eierandelen økt til 12,1%, og den er stigende. Tøff kamp mot Viking denne runden, men mål og assist på Aspmyra sist er vel bevis nok til å ikke tenke mer over det, Hove må inn.

Alioune Ndour (8,3) Haugesund (Ålesund, H)

Badou har jeg likt i hele år, og han ser egentlig bare bedre og bedre ut. 4 mål og 4 assist så langt. Spiller også mer i spissposisjon enn midtbane. Mål og assist mot Rosenborg sist, selv om den assisten var noe heldig, da den kom etter et feildømt straffespark til Haugesund. Møter Ålesund denne runden. De har vært gode i år, og slipper sjelden inn mange mål. Jeg har allikevel igjen stor tro på Badou, og i en litt vanskelig runde mtp kapteinsvalg, så blir han kaptein på denne rundens lag.

Jonathan Lindseth (8,5) Sarpsborg (Jerv, B)

Det ble ingen målpoeng på Lindseth mot Molde sist, men han var nære, og involvert i mye. Ble kåret til banens beste, og fikk med seg 3 bonus, selv om Molde vant kampen 1-2. Står fortsatt med kun 1 mål og 2 assist, og disse kom i en og samme kamp, borte mot Tromsø i GW4. En bortekamp mot et Jerv som har vist seg som et godt lag i det siste. Sitter med en følelse av at det kan løsne når som helst for Lindseth, og det kan fort bli her.

Kristian Eriksen (7,0) HamKam (Odd, H)

Det har ikke blitt mer enn 2 mål og 1 assist så langt på Eriksen, men HamKam har vært gode i år, og har fortsatt kun 1 tap. Riktignok har de også kun 1 seier, og sliter med å score mye mål. Det kan fort løsne litt igjen her, når Odd kommer på besøk. Har tidvis sett fryktelig dårlige ut, Odd, og her tror jeg HamKam vinner. Eriksen ser igjen ut som et spennende valg.

Angrep

Akor Adams (8,4) Lillestrøm (Tromsø, B)

Trippel Lillestrøm kan kanskje virke litt voldsomt, da de tross alt har en tøff bortekamp i Tromsø i vente. Som nevnt tidligere tror jeg uansett at Lillestrøm vinner her, og Adams har sett så bra ut i det siste. 4 mål og 1 assist så langt. Har også fått med seg 6 bonuspoeng. 3 av målene hans har kommet i bortekamper. Lillestrøm har spilt 1-1 på Aspmyra, og vunnet 1-2 i Molde i år, og her skal det komme enda en borteseier.

Veton Berisha (12,1) Viking (Godset, B)

Kommer ikke utenom Berisha denne runden heller. 6 mål og 5 assist, og burde hatt mer. Har bl.a blitt snytt for et par straffespark. Kun ‘blanket’ i 2 kamper i år. En tøff kamp mot godset i Drammen nå, men jeg tror begge lag scorer der, og da er fort Berisha involvert igjen. Eid av 71,7%, og han må bare med.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker