Online Doctor Prescription Tramadol Tramadol Purchase Online Legally Order Tramadol Us To Us Cheap Overnight Tramadol Cod Purchasing Tramadol Can You Get Tramadol Online
Blir Heung-Min Son toppscorer i Premier League? MDI / Shutterstock.com

FPL: Kapteinsvalg GW 38

Siste runde av årets Premier League-sesong står for tur. Det blir spenning helt inn, både i topp og bunn. Om ligatittelen kjemper serieleder Manchester City for å holde Liverpool bak seg. Begge lagene avslutter sesongen hjemme, og det forventes at de leverer varene når det gjelder som mest. I bunnen har Everton akkurat sikret plassen, så da blir det enten Leeds eller Burnley som slår følge med allerede nedrykksklare Watford og Norwich. Spurs har etter alle solemerker sikret seg den viktige fjerdeplassen, de må bare unngå å tape mot Norwich hvis Arsenal slår Everton. Det bør gå greit, og vi tror vårt førstevalg som kaptein sikrer at Spurs spiller CL-fotball til høsten. Alle kampene går samtidig på søndag, og byttefristen er kl. 15.30. Lykke til!

Blir Heung-Min Son toppscorer i Premier League? MDI / Shutterstock.com
Heung-Min Son (11.2) Tottenham (Norwich B)

Den sjarmerende sørkoreaneren har vært i fyr og flamme denne sesongen med enorme 21 mål og 10 assist. Toppscorertittelen er virkelig innen rekkevidde for Son, spesielt hvis skadeplagede Mohamed Salah får begrenset med spilletid for Liverpool i deres siste kamp mot Wolves. Vi tror Spurs feier all tvil til side og kjører over et Norwich som for lengst har blitt klare for Championship. Son er vårt klare førstevalg som kaptein denne runden.

Kevin De Bruyne (12.1) Manchester City (Aston Villa H)

Det er nå det gjelder for de lyseblå fra Manchester. Aston Villa må etter all sannsynlighet slås for å sikre seg nok en ligatittel. Vi tror City takler presset og forsvarer ligagullet fra forrige sesong. Får de i tillegg en tidlig scoring vil nok lufta fort gå ut av et Villa-lag som ikke har noe å spille for. Da kan det bli stygge sifre, og man vil helst ikke sitte uten offensive City-spillere skulle et slikt scenario skje. KDB var enorm borte mot Wolves for to runder siden, kan vi se noe lignende igjen?

Harry Kane (12.5) Tottenham (Norwich B)

Som nevnte har vi tro på Spurs denne søndagen. Son jakter som kjent toppscorertittelen, men lagkamerat Harry Kane er også i god form. Tre scoringer på de to siste kampene, noe som gir en total på 16 mål og 10 assist denne sesongen. Med alt styret rundt Kane ved sesongstart kan man trygt si at han har kommet seg utover sesongen. For de som jakter en leder i miniligaen og må velge en annen kaptein enn Son, så kan Harry Kane være mannen man bør gå til.

Mason Mount (7.7) Chelsea (Watford H)

Vi kan ikke unngå å ta med et alternativ fra Chelsea når de avslutter sesongen hjemme mot Watford. Flere spillere får sin siste kamp for klubben, og Tuchel vil helt sikkert avslutte med stil. Hvem han sender utpå banen er dog noe usikkert, men Mount ble hvilt i forrige kamp og i runden før leverte han 13 poeng mot Leeds. Det ligger i kortene at den unge engelskmannen er tilbake til denne, og han er nok revansjelysten etter den kostbare straffemissen i FA-cupfinalen. For de som sitter med Chelsea-forsvarerne Reece James (6.4) og Marcos Alonso (5.7) kan disse også vurderes for de som må ta sjanser på kapteinsfronten.

Hvem sender Thomas Tuchel på banen for Chelsea i siste serierunde? Foto: Budaykung / Shutterstock.com
Jamie Vardy (10.3) Leicester (Southampton H)

Vardy var tilbake med et brak med fire mål mot Norwich og Watford før det ble stopp i 1-1-kampen mot Chelsea torsdag kveld. Leicester har vært gode i serien de siste ukene og bør ta seg greit av et Southampton som virker å være i feriemodus. Spørsmålet med Vardy er hvor mye spilletid det blir. Ble tatt av etter 78 min mot Chelsea, noe som kan tyde på at han er tiltenkt å starte siste serierunde også. Vi satser på at den lure reven starter, og da blir det fort flere scoringer. Lagkamerat James Maddison (6.9) med scoring i tre strake kamper må selvfølgelig også nevnes når vi er innom Leicester. To flotte differ her.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker