Order Tramadol With Cod Tramadol Online Cod 180 Tramadol Cheap Overnight Fedex Buying Tramadol Online Legal Tramadol Order Online Canada Tramadol Pills Online

Eliteserien Fantasy: Rundens lag GW 7

Da er det klart for en ny runde i Eliteserien Fantasy, og jeg prøver en litt uvanlig 5-4-1 formasjon denne runden. Mulighetene for både clean sheet og målpoeng bør være gode for alle disse forsvarspillerne. Velger også å gå uten Glimt denne runden, på tross av at de nok vil bli bedre fremover. Det gir plass til noen andre spennende valg.

Runden starter med Sandefjord-Lillestrøm, så lagoppstillingene fra disse lagene er klare 15 minutter før frist, som er kl. 15.00! Lykke til med runden!

Keeper

Øystein Øvretveit (4,6) Jerv (Odd, H)

Jerv var spådd som den klareste dumpekandidaten på mange år, men har overrasket positivt så langt denne sesongen. Særlig på hjemmebane har de vært gode defensivt, og kun sluppet inn 1 mål. En stor grunn til dette har vært keeper Øvretveit. 2 clean sheets, 21 redninger, 1 strafferedning og 7 bonus på de første 6 kampene. Jerv tapte til slutt 3-0 borte mot Viking sist, men klarte å forsvare seg godt, og holde nullen helt til det 73.minutt. Dette på tross av at de fikk Hustad utvist etter 36 minutter. En ny hjemmekamp venter denne runden, og det er mot et Odd som kommer fra 0-4 tap mot Haugesund.

Forsvar

Martin Linnes (7,3) Molde (Kristiansund, H)

Mye hype rundt Haugen før sesongen, men Linnes har vist seg som et bedre valg foreløpig. 4 clean sheets, 2 mål og 1 assist. I tillegg blitt kåret til banens beste 2 ganger, og fått med seg 6 bonus derfra. Virker også å være trygg mtp spilletid. Molde får besøk av et Kristiansund i skrekkelig form denne runden. Står med kun 1 poeng, og 4 mål så langt. Forventer at Molde kjører over de her, og det kan bli både clean sheet og flere målpoeng på Linnes denne runden.

David Brekalo (5,1) Viking (Tromsø, B)

Fikk seg en scoring sist mot Jerv. Det er nok ikke noe man kan forvente at det skal bli veldig mye av, men Viking er så sterke defensivt nå, og har fått hele 5 clean sheets så langt. Skal til Tromsø denne runden, og der kan det fort komme en ny smultring. Kampprogrammet fremover ser strålende ut, og med en Tripic noe usikker så ser en dobling defensivt hos Viking veldig spennende ut.

Sebastian Sebulonsen (6,1) Viking (Tromsø, B)

Det virker som spilletiden er sikker nå for Sebulonsen, og han kan spille både back og ving. Ser hele tiden farlig ut, og her vil det komme enda flere målpoeng enn de 3+1 han har fått så langt. Vil nok også bli flere clean sheets de neste kampene for Viking med det programmet de har nå.

Eskil Edh (5,6) Lillestrøm (Sandefjord, B)

Foreløpig har det kun blitt 1 mål på Edh, men det vil nok øke. Veldig offensiv type, og ser meget bra ut om dagen. Lillestrøm har også 4 clean sheets så langt, og har ikke sluppet inn mål på hjemmebane. Riktignok en bortekamp som venter denne runden, mot Sandefjord. Det skal uansett være fine muligheter for en ny clean sheet, og kanskje også målpoeng på Edh her.

Tom Pettersson (4,9) Lillestrøm (Sandefjord, B)

1 mål har det også blitt på Pettersson, og jeg syns han ser bra ut. Programmet til Lillestrøm er fint fremover. Jeg prøver en dobling bak her også, og satser på at de beste defensive lagene så langt fortsetter i samme stil.

Midtbane

Johan Hove (8,3) Godset (Enga, H)

Etter at godset tapte 0-5 mot Sandefjord i runde 4 har de nå holdt nullen i 3 kamper på rad. 2 seire og 1 uavgjort på disse. Hove har også funnet formen igjen Har nå 3 mål på de siste 3, og har også blitt kåret til banens beste i 2 av de. Ikke det enkleste programmet for godset nå, men denne runden venter en hjemmekamp mot Enga. Her kan de absolutt vinne, og fortsetter Hove som han har gjort de siste kampene vil han være en veldig fin diff.

Jonathan Lindseth (8,4) Sarpsborg (Ålesund, H)

Det har foreløpig blitt med den ene kampen, borte mot Tromsø i runde 4, der Lindseth har fått målpoeng i år. 1 mål pluss 2 assist ble det der, så her er fortsatt taket høyt. En hjemmekamp mot Ålesund nå lukter det ikke nødvendigvis veldig mange mål av, men jeg sitter med en følelse av at det kan løsne igjen for Lindseth her allikevel.

Alioune Ndour (8,1) Haugesund (Glimt, H)

Badou har sett frisk ut hele sesongen, selv om Haugesund har slitt veldig i starten. De siste kampene har det snudd, og Haugesund står nå med 2 seire på de 2 siste. Badou har det også virkelig løsna for, og nå har han scora i 3 kamper på rad. Denne runden kommer Glimt på besøk. Glimt vil nok fortsatt være relativt store favoritter i denne kampen, men de har altså enda til gode å få en clean sheet i år, og jeg blir ikke overraska om Badou scorer igjen.

Eikrem kan fort bli kongen av GW 7, når Molde får besøk av Kristiansund. Foto: Shutterstock.com
Magnus Wolff Eikrem (12,1) Molde (Kristiansund, H)

En risiko er det alltid å ta med Eikrem. Med den prisen han har så vil man jo helst ha garantert spilletid, og Eikrem spiller sjelden mer enn 60-70 minutter. Samtidig har han nå scora i 3 kamper på rad, og fått 5 bonus på de 2 siste. Kristiansund kommer på besøk denne runden, i skrekkelig dårlig form. 1 uavgjort og 5 tap så langt. Her tror jeg Molde kommer til å kjøre over de, og det vil ikke overraske om Eikrem får flere målpoeng her.

Angrep

Veton Berisha (12,0) Viking (Tromsø, B)

Som vanlig er Berisha med. Ikke veldig mye mer å si om det. Rett og slett bare en must-have enn så lenge. 28 poeng mer enn spiss nummer 2 på lista (Haugen, Ålesund), og er nå eid av hele 70,5%. Litt småkjedelig kan det selvfølgelig være å ha han som en ‘autocap’ runde etter runde, men selv om det frister ørlite grann å velge Eikrem denne runden, så blir Berisha kaptein igjen.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker