Tramadol Online American Express Online Tramadol Mastercard Tramadol Online Overnight Can You Order Tramadol Online Legally Tramadol Cheapest Order Tramadol Paypal

FPL: Rundens lag GW 37

Årets nest siste runde består av to kamper for mange lag. Spesielt Everton og Aston Villa har fine dobler. Det er likevel flere spillere med én kamp som er i så god form at de ikke kan utelates. Runden begynner ikke før søndag denne gang, og fristen for å sette opp laget er kl. 11.30. Lykke til!

Keeper

Emiliano Martinez (5.5) Aston Villa (Palace H, Burnley H)

En nydelig dobbel for Aston Villa med to hjemmekamper på Villa Park. Spesielt hjemmekampen mot Burnley bør muligheten for clean sheet være god, og da blir argentineren Martinez et interessant valg mellom stengene. Evertons Jordan Pickford (4.8) er også et hett alternativ, men vi valgte å gå med tre utespillere fra Everton denne gang.

Martinez med to fine hjemmekamper denne runden. Foto: Shutterstock

Forsvar

Matthew Cash (5.3) og Lucas Digne (5.0) Aston Villa (Palace H, Burnley H)

Som nevnt har vi tro på det defensive hos Aston Villa over to kamper i gameweek 37. Men backene Cash og Digne er ikke kun med for potensielle smultringer, de har også mulighet til å få med seg målpoeng. Cash tar mange gode løp inn i motstanders boks og har faktisk tre scoringer og tre assist denne sesongen. Digne har slitt litt mer med skader, men vi kjenner hans potensiale fra tiden i Everton. Tar mange dødballer så assistsjansene er lovende. Fin pris for begge gutta er det også.

Vitalii Mykolenko (4.9) Everton (Brentford H, Palace H)

Ukraineren har endelig befestet plassen på venstresiden i Everton. Leverte en praktscoring borte mot Leicester i forrige runde, og kommer med en del gode bidrag fra sin vingbackposisjon. Everton ser også solide ut bakover og møter overkommelig motstand hjemme på Goodison Park der de har vært gode ut de siste ukene. De er fortsatt ikke helt trygge og må fortsette å plukke poeng for å holde Burnley eller Leeds bak seg.

Midtbane

Wilfried Zaha (6.9) Crystal Palace (Aston Villa B, Everton B)

Ikke lett å bli klok på Zaha, men i en dobbel med grei motstand må man ta et lodd på den dribleglade vingen. Har vist solid form den siste tiden og har scoret i de to siste. Det har tatt han opp på totalt 13 mål denne sesongen. Helt klart gode tall. Er også blitt fast på straffer i år, noe som alltid er en fordel. Zaha må med og hans poengtak i en dobbelrunde er høyt.

Wilfried Zaha kan levere store ting over to kamper denne runden. Foto: Shutterstock
Heung-Min Son (11.0) Tottenham (Burnley H)

Son er kanskje i sitt livs form om dagen, og kom nok en gang på scoringslista i seieren mot Arsenal. Kjemper om toppscorertittelen i ligaen og med sine dødelige avslutningsegenskaper kan han absolutt ta den tittelen. Selv med kun en kamp er han bankers på vårt lag denne runden.

Anthony Gordon (4.7) Everton (Brentford H, Palace H)

Noen budsjettspillere må med på laget, og da er det godt å kunne velge en så talentfull mann som Anthony Gordon. Evertons ving har imponert alle denne sesongen, og selv om målpoengene har uteblitt de siste rundene, så er det gode forutsetninger for å endre på dette kommende runde. Tar dødballer og er hele tiden et uromoment for motstanderne, så her kan det plutselig komme en assist eller scoring igjen.

Kevin De Bruyne (12.0) Manchester City (West Ham B)

For en kamp av KDB borte mot Wolves! Hele fire scoringer ble levert, og det kunne også vært flere. Har kun en match mot West Ham denne runden, men vi tør rett og slett ikke å gå uten denne karen når vi ser hva som leveres. Ligagullet vil for øvrig være godt nede i lomma med seier i denne kampen, og vi tror De Bruyne fikser biffen.

Angrep

Richarlison (7.6) Everton (Brentford H, Palace H)

Everton har som kjent to veldig fine kamper på hjemmebane denne runden, og de er sterke på Goodison. Richarlison har virkelig tatt tak de siste ukene og levert en kjempejobb på topp hos de blå. Totalt denne sesongen har han åtte mål og fem assist. Ikke godt nok for en spiller av hans kaliber, men formen de siste ukene tyder på at han vil øke dette antallet før vi tar sommerferie. Richarlison ønsker nok sikre ny Premier League-kontrakt for Everton og spissen er også på straffer.

Harry Kane (12.4) Tottenham (Burnley H)

Arsenal-dødaren Kane slo til igjen mot erkerivalen og noterte seg for to scoringer. Tottenham jakter febrilsk på fjerdeplassen og Champions League neste sesong, og vil neppe spare på kruttet hjemme mot Burnley. Dumpekandidaten har store skadeproblemer i midtforsvaret og det vil nok Harry Kane benytte seg av. Vi tar med stjernespissen på laget.

Jamie Vardy (10.3) Leicester (Watford B, Chelsea B)

Den gamle lure reven var tilbake med et brak hjemme mot Norwich. Puttet to mål i klassisk Vardy-stil og fullførte 90 min. Han vil bli en kjempediff i runde 37, da han fort kun er aktuell for de med Free Hit. Det er selvsagt en viss fare for at han ikke spiller begge kampene, men vi tar sjansen på at han får nok minutter til å levere en scoring eller to. Spesielt Watford-kampen ser veldig fin ut.

Vardy er tilbake og jakter nye scoringer. Foto: Cosmin Iftode / Shutterstock.com
Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker