edf8329we Tramadol Online Cod Order Tramadol Cod Next Day Delivery Order Tramadol Discount Tramadol Purchase Online Uk

FPL: Rundens lag – GW36

Kun 3 runder igjen av årets FPL, og nå er det klart for en stor dobbelrunde, der hele 12 lag har to kamper! Det er noen lag som har mer fristende kamper enn andre, og jeg prøver også å prioritere spillere fra lag som har noe å spille for nå på slutten av sesongen.

Dette vil nok også være den beste gjenværende muligheten for bruk av chips, for de som fortsatt har igjen noe av det.

Frist er lørdag kl 14.30. Lykke til med runden!

Keeper

Kasper Schmeichel (4,9) Leicester (Everton, H – Norwich, H)

Leicester har ikke imponert de siste kampene, og har kun 2 poeng på sine 4 siste kamper. Ligger midt på tabellen, med lite igjen å spille for. Schmeichel får allikevel tillit i mål på denne rundens lag, da det venter en dobbel med 2 hjemmekamper. Først kommer Everton på besøk, og det er et Everton som helst bør vinne for å komme seg unna nedrykksplass. Lagene møttes i Liverpool for kun 3 runder siden, der det endte 1-1. I den andre kampen er det Norwich som venter. De er allerede klare for nedrykk, og har ikke noe igjen å spille for. Har kun scoret 22 mål i år, og det bør være gode muligheter for en clean sheet til Schmeichel her.

Forsvar

Marcos Alonso (5,7) Chelsea (Wolves, H – Leeds, B)

Chelsea har nå kun én seier på sine 4 siste kamper. Tapte noe overraskende 1-0 borte mot Everton sist, og var svake i den kampen. De må ha flere poeng i sine siste kamper for å sikre seg CL-spill neste sesong. Ligger nå på 3.plass, med 5 poeng ned til Spurs på 5.plass. Alonso har vært en av de beste på dette laget i det siste, og står med 35 poeng på sine siste 5 kamper nå. Denne runden venter en hjemmekamp mot et Wolves som ikke har noe å spille for, pluss en tur til Leeds, som har alt å spille for, men som har vært veldig svake i det siste. Det bør kunne bli både clean sheet og nye målpoeng til Alonso her.

Cancelo (7,2) Man City (Newcastle, H – Wolves, B)

City røk ut av CL mot Real Madrid, og hovedmålet vil være å holde seg på toppen i serien. Det kan bety mindre rotasjon av Pep, men man vet jo aldri hva han kan finne på. Lite som tyder på at Cancelo ikke skal spille de gjenværende kampene, og han skal være et godt valg i denne dobbelrunden, der City møter Newcastle hjemme, og Wolves borte. Ingen av disse lagene har noe å spille for, og normalt skal det være 6 poeng til City her. Cancelo har vist at han har høye poengsummer i seg, selv om det begynner å bli en stund siden det kom en tosifra score nå.

Trent Alexander-Arnold (8,4) / Andrew Robertson (7,3) Liverpool (Spurs, H – Aston Villa, B)

Liverpool har ikke den enkleste dobbelen, med Spurs hjemme og Villa borte. De slipper uansett til så lite, at de fort holder nullen i begge disse uansett. TAA har gitt poengreturns i sine 9 siste kamper nå. Liverpool har holdt nullen i 8 av sine siste 9. Vanvittige tall, og TAA får uten tvil plass på dette laget, som han stort sett har gjort gjennom hele sesongen.

Enda bedre tall enn TAA den siste perioden har faktisk lagkompis, Robertson. Fikk 0 poeng mot City i GW32, og det er den eneste kampen uten returns på hans 14 siste kamper! En dobling bak hos Liverpool denne runden bør kunne gi bra med poeng.

Midtbane

Mohamed Salah (13,3) Liverpool (Spurs, H – Aston Villa, B)

Fyller kvota med Liverpoolspillere her altså, og Salah må bare med. Spilte kun 20 minutter mot Newcastle sist, men da venta en CL-semifinale noen få dager etter. Her kommer Salah til å være tilbake fra start, og han kan selvfølgelig få flere målpoeng mot både Spurs og Villa. Gode underliggende tall, og skaper alltid flere store sjanser. Must-have.

Salah fortsetter å levere denne sesongen, og troner også fortsatt øverst på toppscorerlisten. Skal han skyte Liverpool til et nytt gull? Foto: Shutterstock.com
Bernardo Silva (7,0) Man City (Newcastle, H – Wolves, B)

Det er alltid en skummel øvelse å skulle prøve å spå hvem som starter på dette City-laget. Bernardo har dog spilt det aller meste i år, og er nok den midtbanespilleren som er minst utsatt for rotasjon. KDB var ikke på topp i CL-kampen mot Real Madrid i midtuka, og jeg blir ikke overrasket om han ikke starter mot Newcastle til helgen. Da kan Bernardo fort være et enda bedre valg, og han prøves som den eneste fra midtbanen til City.

James Maddison (6,9) Leicester (Everton, H – Norwich, H)

Det har ikke sett så bra ut for hverken Leicester eller Maddison i det siste. Mot Spurs sist fikk han seg også en hvil, før han så spilte 90 i europacupkampen mot Roma i midtuka. Der tapte Leicester, og de har nå kun serien igjen. Ingen ting å spille for her heller, og det kan naturligvis slå alle veier. En dobbel med 2 hjemmekamper, mot Everton og Norwich, som begge slipper inn endel, frister uansett. Spiller Maddison endel her kan det fort bli flere målpoeng. Litt skummelt altså, men prøves!

Mason Mount (7,7) Chelsea (Everton, H – Norwich, H)

Etter at han fikk 19 poeng mot Soton i GW 32 har det blitt 4-3-2-1 på de 4 siste for Mount. Ser ikke altfor bra ut mtp formen med andre ord, men nå må Chelsea få poeng igjen hvis de ikke skal risikere å havne utenfor topp 4. Mount er en av de tryggeste starterne i dette laget, og kan så absolutt få med seg noe i begge disse kampene.

Angrep

Gabriel Jesus (8,6) Man City (Newcastle, H – Wolves, B)

31 poeng på sine 3 siste starter nå, Jesus, og han har vist seg som den offensive city-spilleren med best form de siste kampene. Startet også i CL i midtuka, så man har på ingen måte noen garanti for at han starter disse to kampene denne runden. City må nok vinne begge, Jesus har vist hvor viktig han kan være i det siste, og jeg tar sjansen på at han får seg nye starter denne runden, og da kommer det fort målpoeng.

Richarlison (7,5) Everton (Leicester, B – Watford, B)

Med 7 poeng på sine 4 siste, inkludert den veldig overraskende 1-0 seieren over Chelsea sist, så ser det nå mye bedre ut for Everton mtp PL-spill også neste sesong. Richarlison har vært i fin form i det siste, og står nå med 4 mål på sine siste 5. To bortekamper venter denne runden, mot Leicester og Watford. To lag som i realiteten ikke har mer å spille for, selv om det finnes en ørliten teoretisk sjanse for at Watford skal berge plassen fortsatt, så er det ikke realistisk. Skal Everton overleve, så må nok ihvertfall et av disse lagene slås. Hvis det skal skje, så bør nok Richarlison fortsette å score.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker