Order Tramadol Tramadol Tablets Online Can You Order Tramadol Online Legally Tramadol Cheap Overnight Fedex Buy Ultram Tramadol Online
Hvem blir din kaptein i dobbel gameweek 36?

FPL: Kapteinsvalg GW 36

Sesongen største dobbelrunde står for tur! Her kan man forvente mye chipsbruk og høye poengsummer. Det er ingen enkel oppgave å velge kaptein til denne runden. Noen står i fare for å bli hvilt i en av de to kampene, mens andre har litt tøffere motstandere å bryne seg på. Det som er sikkert er at det blir en spiller med to kamper som får bindet. Vi har listet opp noen aktuelle kandidater. Fristen er lørdag kl. 14.30. Lykke til!

Mohamed Salah (13.3) Liverpool (Tottenham H, Aston Villa B)

Flere rev seg i håret over at Salah begynte forrige seriekamp mot Newcastle på benken. Nå som han har fått hvilen sin lukter det startplass i begge kampene i gameweek 36. Ok motstand, men Salah kan uansett levere mot alle. Blir fort det mest populære kapteinsvalget denne runden. Liverpool har ikke råd til å avgi poeng i kampen om ligagullet og Salah vil nok som vanlig være på hugget denne gangen også.

Kevin De Bruyne (11.9) Manchester City (Newcastle H, Wolves B)

Gikk noe overraskende av etter 74 min mot Real Madrid i CL, men hadde heller ikke sin beste match der. Bør være klar for begge kampene i dobbelrunden da City kun har ligaen igjen å konsentrere seg om. To særdeles overkommelige motstandere står på motsatt banehalvdel. De Bruyne bør være revansjelysten og klar for å levere både assister og scoringer. Et alternativ kan være å ta en råsjans på lagkamerat og formspiller Riyad Mahrez (8.6), men her er rotasjonsrisken som alltid stor.

Bukayo Saka (6.7) Arsenal (Leeds H, Tottenham B)

Supertalentet Bukayo Saka er kanskje ligaens heteste spiller om dagen. To mål og to assist på de siste tre kampene og har vist fantastisk form. En hjemmekamp mot Leeds er på papiret er svært gunstig kamp for Arsenal, og man kan fint se for seg Saka herje med det vaklende Leeds-forsvaret. Bortekampen mot Spurs kan fort bli en målrik affære der begge lag kniver om den viktige fjerdeplassen. Det ligger til rette for nye målpoeng for den formsterke vingen.

Heung-Min Son (11.0) Tottenham (Liverpool B, Arsenal H)

Tøffe motstandere for Son denne runden, men i den formen han er i nå kan han ikke utelates. Dundret inn 19 poeng forrige runde, blant annet et fantastisk langskudd med venstreslegga. Kampen mot Arsenal blir helt avgjørende for topp 4, og selv om Liverpool borte er en svært tøff match, vil det bli kontringsrom for den raske sørkoreaneren. Vi tror han leverer denne runden også.

Jamie Vardy (10.3) Leicester (Everton H, Norwich H)

Ukens diff er den gamle røveren Jamie Vardy. Tilbake fra skade og fullførte 90 min i 0-1-tapet for Roma på torsdag. Det betød at Europa-eventyret til Leicester er over og det eneste de skal spille fremover er ligakamper. Får nå en nydelig dobbel med to hjemmekamper mot to veldig svake bortelag. Som kjent vet Vardy hvor målet står og kan fint dra med seg noen scoringer mot disse lagene. For fantasyspillere som må ta sjanser for å klatre i sine respektive ligaer er kanskje Vardy mannen man må sette sin lit til. Alternativt kan lagkamerat James Maddison (6.9) vurderes for de samme grunnene, og han er også en god del billigere.

Jamie Vardy er tilbake fra skade og klar for sesongavslutningen.
Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker