Eliteserien Fantasy: Rundens lag GW 5

Da er det klart for runde 5 av Eliteserien Fantasy. En stor dobbelrunde, der hele 6 lag har to kamper venter. Veldig mange velger å bruke Rik Onkel denne runden, og det gjør jeg også på dette forslaget til rundens lag, bestående av kun dobbelrundespillere.

Frist er lørdag kl 15. Lykke til med runden!

Keeper

Patrik Gunnarsson (5,1) Viking (Molde, B – Godset, H)

Med nyheten om at Tripic mest sannsynlig er ute ihvertfall i den første kampen, mot Molde, så endret planleggingen av Rik Onkel seg en del. Ved siden av Berisha var nok Tripic den spilleren flest ville hatt på laget sitt denne runden. Jeg syns det er litt vanskelig å velge den tredje spilleren fra Viking nå, og endte altså på keeper Gunnarsson. Viking har holdt nullen i 3 av sine første 5 kamper, og har sett bunnsolide ut bakover. Gunnarsson har også fått 18 redninger så langt. Den første kampen, borte mot Molde, er utvilsomt en av de tøffeste kampene hele sesongen, men det er ikke umulig at Viking får med seg noe her allikevel, og hjemmekampen mot et Godset i forferdelig form ser strålende ut.

Forsvar

Sebastian Sebulonsen (5,9) Viking (Molde, B – Godset, H)

Tar en sjanse her, da det har vært veldig varierende med spilletid på Sebulonsen i år. Spilte 90 mot Glimt i forrige runde, scoret et mål, og ble kåret til banens beste. Startet allikevel på benk mot Haugesund sist, før han kom inn i pausen, da som venstre ving, og scoret 2. 28 poeng i den dobbelen. Ingen tvil om at det er et høyt tak her med andre ord. Med Tripic ute er sjansen faktisk ganske stor for at han kan ende med å spille venstre ving igjen, og da er han et kjempespennende valg.

Espen Ruud (6,6) Odd (Sarpsborg, B – Molde, B)

Ble scoring og en 15poenger på evigunge Ruud i første runde, men etter det har det ikke blitt flere målpoeng. Odd har en tøff dobbel, med bortekamper mot Sarpsborg og Molde. Det føles allikevel feil å skulle gå uten Ruud på Rik Onkel i en dobbel. Tar nok straffer også, og kan absolutt få med seg noe her, på tross av tøffe kamper.

Kristoffer Haugen (7,5) / Martin Linnes (7,2) Molde (Viking, H – Odd, H)

Har ikke blitt den åpningen på sesongen som man kunne sett for seg for Haugen. Scora riktignok mot Lillestrøm i sin siste start, men her er taket så høyt, og han så så bra ut i oppkjøringen, at man hadde forventa mer. Det er nok bare spørsmål om tid før det kommer en høy poengscore her, og i en dobbelrunde er han selvsagt høyaktuell. Molde har 2 hjemmekamper, selv om de er tøffe allikevel, med Viking og Odd.

Noe overraskende, men Linnes har vært den vingbacken i Molde som har sett mest farlig ut hittil i år. Scoring i de to første kampene, og en clean sheet mot Rosenborg sist. Med usikkerhet rundt hvem som starter, og er i form, på midtbanen hos Molde, så ender jeg med en dobling bak.

Midtbane

Magnus Wolff Eikrem (12.0) Molde (Viking, H – Odd, H)

Veldig usikkert hvor mye Eikrem kommer til å spille i denne dobbelen. Har 69, 18, 77 og 64 minutter på sine 4 første kamper. Har også kun fått med seg én assist så langt, så det er absolutt en gamble å ta han inn nå. Det er dog ingen tvil om hvilket potensiale som ligger her, og med den prislappen Eikrem har, så blir det nok fort den eneste runden han er inne i laget, da Rik Onkel benyttes. 2 hjemmekamper, lørdag og onsdag. Det kan være lov å håpe på 2 * 70 minutter kanskje? Det kan fort være mer enn nok til at Eikrem blir et bra valg.

Skal det løsne for Eikrem i dobbelrunden? Foto: Shutterstock.com
Sakarias Opsahl (5,6) Tromsø (Jerv, B – Enga, H)

2 mål og 2 assist på sine 3 siste kamper nå, og har vært Tromsø’s farligste spiller hittil. August Mikkelsen er helt klart et alternativ her, da taket nok kan være høyere der. Faren for at målpoengene til Opsahl er et blaff er nok også til stede, men man skal være forsiktig med å ignorere spillere som er i form, selv om han kun koster 5,6 millioner. Vil nok, mye pga pris, også bli en liten diff på Rik Onkel. Tromsø har også en veldig fin dobbel der de møter Jerv borte, før Enga kommer på besøk.

Aron Dønnum (11,0) / Osame Sahraoui (8,5) Enga (Sandefjord, B – Tromsø, B)

Virkelig ikke vært noen suksess etter at han kom tilbake til Enga før sesongstart. Det eneste han har fått med seg så langt er et rødt kort i første runde. Blir med på dette laget pga det potensiale som man vet ligger der, og skulle han finne formen igjen vil han være en veldig spennende diff. Enga har 2 bortekamper, men de er veldig fine på papiret, da lagene de møter er Sandefjord og Tromsø.

Er den som har sett best ut hos Enga i år, men det har enda ikke blitt noen målpoeng i år. Ser alltid bra ut, men mangler nok fortsatt noe på avslutningsegenskapene. Har blitt kåret til banens beste i 2 av 4 kamper så langt, og fått med seg 6 bonus i disse. Skal det endelig løsne mtp målpoeng også denne runden?

Angrep

Tobias Lauritsen (8,4) Odd (Sarpsborg, B – Molde, B)

Endelig løsnet det for Lauritsen sist, og han endte med 2 mål mot Ålesund. Odd tapte allikevel den kampen 2-3, og har vært veldig varierende i år, med 2 seire og 2 tap. Vanskelig dobbel med 2 bortekamper mot Sarpsborg og Molde, men Odd kan selvfølgelig fortsatt score her, og da er fort Lauritsen igjen involvert. Prøves!

Veton Berisha (12,0) Viking (Molde, B – Godset, H)

En annen det virkelig løsnet for sist er Berisha. Scoret hattrick da Viking knuste Haugesund hele 5-1. Før det var det ‘kun’ blitt 3 assist. Spesielt Godset hjemme er en nydelig kamp denne runden. Berisha er den sikreste på laget i denne dobbelen, og har da også en eierandel på 66%, noe som neppe blir lavere i en Rik Onkel-dobbelrunde. De fleste vil nok også cappe han her, og man skal være ganske tøff, og/eller ønske å diffe veldig, om man ikke skal gjøre det samme. Blir også min kaptein.

Berisha er rett og slett must-have denne runden. Foto: Shutterstock.com
Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker