Cheap Tramadol Uk Tramadol Online Texas Order Tramadol Overnight Visa Buy Cheap Tramadol Mastercard

FPL: Rundens lag GW 35

Det er stor spenning i både topp og bunn når vi nærmer oss slutten av sesongen. Gameweek 35 er en normal runde før vi går inn i to dobbelrunder. Mange vil nok spare byttet eller ta inn en spiller som passer inn i de neste rundene. Mange miniligaer skal avgjøres i disse dager så her gjelder det å treffe med valgene. Frist for bytter denne runden er lørdag kl. 12.00. Lykke til!

Keeper

Emiliano Martinez (5.5) Aston Villa (Norwich)

Vi dobler bak hos Aston Villa denne runden. Møter ligaens svakeste lag i Norwich, som nettopp røk 0-3 hjemme mot Newcastle. Villa har leverte noen skuffende resultater den siste tiden, men spillemessig har det ikke vært så ille. Her har de en ypperlig mulighet til å snu trenden når de får besøk av seriens dårligste bortelag. Det meste ligger til rette for en hjemmeseier og clean sheet, og vi faller for fristelsen til å gå tungt inn på hjemmelaget.

Martinez og Aston Villa med en fin hjemmekamp mot Norwich denne runden. Foto: Shutterstock

Forsvar

Matthew Cash (5.2) Aston Villa (Norwich H)

Martinez får med seg lagkamerat Matthew Cash på rundens lag. Den offensive backen må ta enda mer ansvar i angrepsspillet når backkollega Lucas Digne er ute med skade. Cash har levert tre mål og tre målgivende denne sesongen og det er flotte muligheter til å øke dette antallet hjemme mot Norwich som straks er klare for Championship.

Reece James (6.4) / Marcos Alonso (5.6) Chelsea (Everton B)

Vi kommer ikke uten de offensive vingbackene til Chelsea. James så ut som en million i 1-1 kampen mot Manchester United, der han dikterte det meste av Chelseas angrepsspill. Svært uheldig som ikke fikk med seg verken mål eller assist(er). Alonso leverte en flott scoring og var som vanlig veldig mye i motstanders boks. Spiller disse gutta fra start er det fryktelig skummelt å stå uten dem.

Aymeric Laporte (6.0) Manchester City (Leeds B)

For de som har råd er vår anbefaling å velge lagkamerat Joan Cancelo (7.1) fra serielederes backrekke, men her strakk dessverre ikke pengene til. Laporte er dog ingen dårlig erstatter og over 1 million billigere. Tre mål og to målgivende er ikke verst for en midtstopper, og Laporte er virkelig en trussel på dødball. Manchester City må fortsette å vinne for å holde Liverpool bak seg, og det tror vi at de gjør på Elland Road.

Midtbane

Mohamed Salah (13.3) Liverpool (Newcastle B)

Salah med “kun” en assist i 2-0-seieren hjemme mot Everton i en runde der de fleste ga han kapteinsbindet. Har vært fryktinngytende i år og er ligaens klare toppscorer og nå også assistkonge. Liverpool får nok tøffere motstand denne runden enn på et par kamper, da Newcastle har vist en helt annen side av seg selv etter at Eddie Howe tok over. Vi regner likevel med at gjestene gjør jobben og fortsetter å legge press på serieleder Manchester City.

Bukayo Saka (6.8) Arsenal (West Ham B)

Arsenal med en svært viktig hjemmeseier over Manchester United forrige helg, og Saka leverte varene nok en gang. Så lenge Lacazette fortsetter å varme benken er også Saka på straffer for “The Gunners”. West Ham med store skadeproblemer på stopperplass og med en viktig europacupkamp å tenke på, bør være overkommelig for et Arsenal som er avhengig av å plukke nok poeng til å holde Tottenham bak seg i kampen om den viktige fjerdeplassen. Ble meldt klar til kamp av Arteta på fredagens pressekonferanse.

Phil Foden (7.8) Manchester City (Leeds B)

Farlig å ta sjansen på en City-offensiv som ikke heter Kevin De Bruyne, men mye taler for at Foden starter denne kampen. Ble hvilt mot Watford i forrige ligakamp og leverte en god prestasjon og scoring i CL mot Real Madrid. Putta også mot Brighton i gameweek 33. Formen er definitivt på plass, og vi satser på at den unge engelske yndlingen starter på topp for City. Det blir det som regel poeng av.

Heung-Min Son (11.0) Tottenham (Leicester H)

Den blide sørkoreaneren har i likhet med sine lagkamerater i Tottenham skuffet stort de to siste rundene med null scoringer og ett fattig poeng. Før det scoret godeste Son hattrick borte mot Aston Villa. Vi tror Contes mannskap snur trenden mot Leicester til helgen. Leicester kjenner det nok i beina etter torsdagskamp mot Roma og har også returoppgjøret i tankene. Revene har rotert mye i serien, og det vil ikke overraske om et B-lag sendes på banen i London. Det tror vi Son og Spurs utnytter seg av.

Får man se flere slike feiringer mot Leicester i runde 35? MDI / Shutterstock.com

Angrep

Harry Kane (12.5) Tottenham (Leicester H)

Som nevnt under Heung-Min Son tror vi Tottenham reiser skuta hjemme mot Leicester og deres forventede B-lag. De må rett og slett plukke trepoengere hvis de skal hente inn Arsenal i kampen om Champions League-spill neste år. Harry Kane med en måltørke de siste ukene, men engelskmannen pleier å bøtte inn mål mot Leicester i Premier League. Vi lar denne statistikken samt forventningen om lite fokus og svekket lag hos Leicester veie tungt, og satser på at Tottenham slår kraftig tilbake denne runden.

Edward Nketiah (5.5) Arsenal (West Ham B)

Som det står under Bukayo Saka vil nok mye av fokuset til West Ham være på europacupen. Det er ikke umulig at viktige spillere som Rice, Bowen og Antonio får redusert spilletid. Når man tar med i beregningen at det er viktige fravær i midtforsvaret frister det å putte på den billige formspissen til Arsenal. Nketiah puttet to i 4-2-seieren over Chelsea og virket frisk mot Manchester United selv om målpoengene uteble da. Vi tar sjansen på at Nketiah til en veldig fin pris får med seg noe i London-oppgjøret.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker