Eliteserien Fantasy: Rundens lag GW 4

Da er det klart for runde 4 i Eliteserien Fantasy, og det er en dobbelrunde! Det var i utgangspunktet kun Lillestrøm og Ålesund som hadde to kamper, men etter at Viking-Haugesund ble flyttet inn i runden, så har disse lagene nå også to kamper. 

I en runde der Molde skal til Trondheim, og Glimt til Stavanger, så har jeg valgt et lag utelukkende bestående av spillere med dobbel.

Husk frist, lørdag kl 15. Lykke til med runden!

Keeper

Sten Grytebust (5,0) Ålesund (Odd, B + Lillestrøm, B)

Ålesund har egentlig åpnet denne sesongen ganske bra. Står med 4 poeng, men det var kun en Tromsø-scoring etter 95 minutter sist som gjør at de ikke har 6 poeng. 1 clean sheet, og 4 bonuspoeng på Grytebust, og han har vært veldig god. Ingen enkel dobbel som venter Ålesund her, men det er ikke umulig at de kan få med seg noe allikevel. Uansett kan det bli redningspoeng og flere bonuspoeng å hente, og Grytebust får tillit her.

Forsvar

Igoh Ogbu (5,1) Lillestrøm (Haugesund, H + Ålesund, H)

Scoring i de to siste kampene nå. Det er vel neppe noe som kommer til å fortsette, men en scoring i ny og ne vil man nok få fra Ogbu. Lillestrøm har nok den fineste dobbelen her, med hjemmekamper mot Haugesund og Ålesund. Det skal være mulig å holde nullen i begge disse kampene for Lillestrøm, og skulle man få et målpoeng i tillegg vil det være en fin bonus.

Nikolas Walstad (5,5) Haugesund (Lillestrøm, B + Viking, B)

Haugesund har virkelig ikke sett bra ut så langt, så det virker kanskje litt galskap å ta med en spiller herfra, kanskje spesielt i forsvar. Det er allikevel denne ekstra muligheten en dobbel gir, og Walstad er en offensiv type, som kan få med seg noe her, selv om de møter Lillestrøm og Viking, begge på bortebane. Kan være spennende hvis Haugesund skulle få orden på ting.

Shayne Pattynama (5,5) Viking (Glimt, H + Haugesund, H)

Ikke blitt noen målpoeng enda på Pattynama, men det vil nok komme. 2 clean sheets har det dog blitt på de 3 første kampene. Hjemmekampen mot Haugesund ser selvfølgelig spesielt fin ut denne runden, men Viking viste i cupkampen på Aspmyra i midtuka, at de kan gi Glimt ordentlig kamp! Denne gangen går kampen i Stavanger, og det blir veldig spennende å se hva Viking kan klare her.

Midtbane

Alioune Ndour (8,0) Haugesund (Lillestrøm, B + Viking, B)

Blir altså en dobling fra Haugesund. Ndour har vært et lite lyspunkt i en nitrist serieåpning for Haugesund. Fått med seg 2 assists, og 1 bonuspoeng så langt. Det er en vanskelig dobbel som venter her, og det er ikke forventa at det skal bli mange mål på Haugesund her. Allikevel kan det fort komme noe, og da er nok Ndour involvert igjen.

Simen Bolkan Nordli (7,6) Ålesund (Odd, B + Lillestrøm, B)

Fikk 1 assist og 2 bonus i første runde, men etter det har målpoengene uteblitt. Har sett bra ut, og det vil bli flere mål og assists på Bolkan Nordli utover sesongen. I en dobbel er han fristende å ha med, og både Odd og Lillestrøm kan absolutt slippe inn mål.

Zlatko Tripic (9,6) Viking (Glimt, H + Haugesund, H)

Er den jeg syns har sett best ut hos Viking så langt i år. 2 mål og 6 bonus så langt, og er den midtbanespilleren med flest poeng. To hjemmekamper denne dobbelrunden, mot Glimt og Haugesund. Tripic må bare med på laget.

Gjermund Åsen (9,1) Lillestrøm (Haugesund, H + Ålesund, H)

Assistkongen Åsen har åpnet sesongen strålende. 3 assist mot Jerv i runde 2 ble etterfulgt av 2 assist mot Molde i runde 3. Allikevel fått kun 2 bonus, men ser uansett veldig bra ut. To nydelige hjemmekamper som venter her, Åsen spiller alt, og er involvert i det meste. Er nok den spilleren som er mest must-have denne runden.

Skal Helland bli klar til dobbelrunden? Isåfall kan han være en kjempespiller å ha på laget! Foto: Shutterstock.com
Pål André Helland (8,2) Lillestrøm (Haugesund, H + Ålesund, H)

Det er en liten sjanse å ta med å ha Helland på laget. Var ikke i troppen i forrige runde, og er fortsatt noe usikker her. Sjansen for at han får noe spilletid i begge disse kampene er allikevel absolutt til stede, og det kan fort vise seg å bli nok til å gi en høy score i denne fine dobbelen. Man må bare følge med inn mot frist for å se evt siste nyheter ang skadesituasjonen hans, men hvis det ikke kommer klare signaler om at han fortsatt er ute, så mener jeg det er verdt å ta sjansen.

Angrep

Veton Berisha (12,0) Viking (Glimt, H + Haugesund, H)

Har en eierandel på hele 61,4%, Berisha, og er den mest eide spilleren. Så langt har det kun blitt 2 assists, men han kommer til mange sjanser, og målene vil nok komme. Scora mot Glimt i cupen i midtuka, men det var på straffe. Nå kommer Glimt på besøk til Stavanger, og hvis den blir noe a la nevnte cupkamp, så er det bare å glede seg. Den andre kampen, mot Haugesund, kan fort bli en kamp Viking scorer noen mål. I en dobbel, med det potensiale han har, og den høye eierandelen, så er man tøff om man skal gå uten Berisha.

Sigurd Haugen (7,5) Ålesund (Odd, B + Lillestrøm, B)

2 mål og 3 bonus i forrige runde. Bøtta inn mål i Obos ifjor, og det blir spennende å se om han kan fortsette med det i Eliteserien, nå som han endelig er i gang. Jeg tror nok det skal bli tøft å score altfor mye i disse bortekampene mot Odd og Lillestrøm, men jeg syns uansett at Haugen har vist mer enn nok til å forsvare en plass i laget i en dobbelrunde.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker