Buying Tramadol Online Uk Tramadol 100Mg Online Overnight Buying Tramadol From India Cheap Tramadol By Cod

FPL: Rundens lag GW 34

Da er det klart for en ny dobbelrunde i FPL. Det blir en heftig innspurt på sesongen, med flere dobbelrunder, så her gjelder det å planlegge godt! Kun to lag med dobbel denne runden, Chelsea og Man United. Jeg har her kommet frem til det laget jeg tror vil være det beste, og har bl.a med 4 spillere fra disse lagene.

Husk frist, lørdag kl 12! Lykke til med runden!

Keeper

Martin Dubravka (4,5) Newcastle (Norwich, B)

Newcastle har 2 clean sheets siste 3. Vært tidvis meget solide i vår, men litt opp og ned. Møter her Norwich, som så og si er klare for nedrykk allerede med sine 21 poeng. Deres finske spiss, Pukki, er i form om dagen, men jeg tror Newcastle tar seg av de ganske så greit, og det er en fin mulighet for at Dubravka holder nullen igjen.

Forsvar

Fabian Schär (4,4) Newcastle (Norwich, B)

Blir altså en dobling bak hos Newcastle igjen denne runden. Som nevnt over tror jeg Newcastle vinner denne kampen mot et Norwich som kun har scora 1 mål i snitt denne sesongen. Schär har også vist at han kan være målfarlig. Et veldig godt budsjettalternativ.

Aymeric Laporte (5,9) Man City (Watford, H)

4 clean sheets siste 6 for Man City nå. Et veldig pent kampprogram venter ut sesongen, der den vanskeligste kampen ifølge «Fixture difficulty rating (FDR)» er West Ham borte i GW 37. Denne runden kommer Watford på besøk. De er, sammen med Norwich, nå så godt som klare for nedrykk allerede. Denne kampen skal City vinne, og fortsatt være i førersetet mtp ligagull. Laporte er en av de tryggeste valgene, og spiller alt.

Joäo Cancelo (7,1) Man City (Watford, H)

Dobler opp bak hos City denne runden. Det har ikke blitt så mange målpoeng i det siste for Cancelo, men han fikk ihvertfall med seg en assist i 2-2 kampen mot Liverpool i GW 32. Som Laporte, så er også Cancelo en av få som virker å være trygge startere i dette laget.

Vanskelig å se hvilket lag som skal kunne hindre Cancelo og City i å ta ligagull i år. Foto: Shutterstock.com
Reece James (6,3) Chelsea (West Ham, H + Man United, B)

Pga skadetrøbbel i Chelsea-forsvaret, så er det en fare for at James kan bli plassert som midtstopper, med Azpilicueta som høyre vingback. Det gjør han selvfølgelig evt litt mindre attraktiv, men samtidig er det skyhøye taket han innehar vært å ta sjansen på. Chelsea er altså et av kun to lag med dobbel denne runden, og minst én forsvarer herfra er must-have. Alonso er helt klart også et spennende valg, men jeg går for James.

Midtbane

Kai Havertz (7,9) Chelsea (West Ham, H + Man United, B)

Startet på benk mot Arsenal sist, men har ellers spilt det meste i det siste, og vært i god form. 5 mål siste 6. Chelsea har scora 17 mål på disse 6 kampene, og det er kun Spurs som har bedre tall enn det. Både West Ham og Man United er lag som Chelsea kan score mye på. Det er forventa at Havertz starter igjen her, og da er han fort involvert med mål og assists.

Mason Mount (7,7) Chelsea (West Ham, H + Man United, B)

En annen som nok vil starte begge kampene denne runden er Mason Mount. I god form om dagen. 3 mål og 3 assists siste 6. Både West Ham og Man United har kun holdt nullen i 7 kamper denne sesongen, og har sluppet inn henholdsvis 43 og 48 mål. Det skal være fine forutsetninger for Chelsea’s offensive spillere. Jeg tror disse tre vil være de beste valgene, men om man f.eks skulle ha en lettere vei til en spiss, så kan absolutt en Timo Werner, som endelig har funnet formen, absolutt være spennende.

Dejan Kulusevski (6,4) Spurs (Brentford, B)

Har vist seg å være en kjempesignering, svensken. Kun blanket i 3 av sine siste 10 kamper, og har 3 ganger hatt tosifra poengscores. I forrige runde kom det et overraskende tap, 0-1 mot Brighton. Denne runden skal Spurs på besøk til et Brentford som er gode om dagen. 5 seire siste 6, og er nå langt unna fare for nedrykk. Her tror jeg uansett at Spurs vil slå tilbake fra det sure tapet mot Brighton, og Kulusevski er et fint budsjettalternativ denne runden.

Salah tilbake for fullt forrige runde, med 19 poeng. Skal det bli en ny storkamp mot Everton? Foto: Shutterstock.com
Mohamed Salah (13,2) Liverpool (Everton, H)

Det har vært litt snakk om at Salah har vært i dårlig form i det siste, og det har da også vært noen kamper med lite poeng. I forrige runde, mot Man United straffet han alle de som valgte å selge han, og endte med 19 poeng. Ingen annen midtbanespiller har kommet til så mange skudd som Salah de siste 6 kampene, og det er kun Havertz og Son som har kommet til flere store sjanser. Det er med andre ord ikke overraskende at det skulle komme en kamp hvor det løsnet ordentlig. Everton har sluppet inn 12 mål siste 6, Salah elsker å møte de, og det kan fort være duket for enda mer show fra den egyptiske kongen.

Angrep

Cristiano Ronaldo (12,2) Man United (Arsenal, B + Chelsea, H)

Man United har ikke den enkleste dobbelen, med Arsenal og Chelsea, og de har også sett svake ut i det siste. Tapte hele 4-0 mot Liverpool sist, og det kunne fort vært enda verre. Ronaldo spilte ikke den kampen, men skal være tilbake her. Nest sist, mot Norwich, ble det hattrick, max bonus og 17 poeng. Det betyr at han nå altså har 2 hattrick på sine siste 3 kamper! 35 poeng på disse 3 kampene. Det er tross alt en dobbel, med 2 muligheter her, og Ronaldo må bare prøves.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker