Tramadol Rx Online Order Tramadol Cod Tramadol Online Echeck Tramadol Using Mastercard Cheapest Place To Order Tramadol Online
Hvem sender Thomas Tuchel på banen for Chelsea i siste serierunde? Foto: Budaykung / Shutterstock.com

FPL: Kapteinsvalg GW 34

Det nærmer seg sesongslutt, men vi har fortsatt mange spennende dobbelrunder igjen. Denne runden er intet unntak, da Chelsea og Manchester United spiller en ekstra kamp på torsdag. Foruten Cristiano Ronaldo har United-gutta vist særdeles svak form, men Chelsea-spillere er høyaktuelle for kapteinsbindet. Ellers ser vi også til de to lagene som kjemper om tittelen når vi anbefaler rundens kaptein. Fristen er lørdag kl. 12.00 og vi ønsker deg lykke til!

Thomas Tuchel og Chelsea står foran en interessant dobbel denne runden. Foto: Budaykung / Shutterstock.com
Kai Havertz (7.9) / Mason Mount (7.7) / Reece James (6.3) Chelsea (West Ham H, Manchester United B)

Vi har valgt oss ut tre spennende kapteinsemner hos de blå fra London. Kai Havertz har vist strålende form den siste tiden med fem scoringer på de siste seks kampene. Ble hvilt da Chelsea noe overraskende tapte 2-4 mot Arsenal i forrige kamp. En uthvilt Havertz skal rett tilbake i startelleveren i angrepet til Chelsea. Veldig gode underliggende tall hos tyskeren er det også. Vårt førstevalg som kaptein.

Mason Mount har hatt en strålende sesong og plukket med seg sterke 148 poeng så langt i fantasy. Er ofte drivkraften i det Chelsea skaper fremover i banen, og har imponerende ti mål og ti assist i serien. To mål og to assist på de to siste kampene og er helt klart i god form. Ettersom han er en veldig viktig brikke for Thomas Tuchel tror vi han starter begge kampene i runden, og er en svært god kandidat til kapteinsbindet.

Reece James er en fryd av en vingback. Rask, sterk, god med ballen og en presis høyrefot. På grunn av at han har slitt med skader den siste tiden har hatt spilt litt høyre stopper i en trebackslinje. Her er det litt mindre belastning for godeste James. Likevel ser alle at Chelseas offensive spill blir svekket når briten settes lengre bak på banen, og vi tror Tuchel ønsker å bruke han i hans vante vingbackposisjon i de neste kampene. God sjanse for både clean sheet og målpoeng denne runden.

Mohamed Salah (13.2) Liverpool (Everton H)

Salah var tilbake med et brak mot erkerival Manchester United. Nå står en ny rival for tur hjemme på Anfield, og da er det vanskelig å se bort fra egypteren. Selv i konkurranse med Chelsea-spillere i en dobbelrunden vil nok mange velge å gi Salah kapteinsbindet. Det gjør man sjelden feil i, og vi forventer at mannen med hele 249 poeng øker denne summen søndag kveld.

Kevin De Bruyne (11.8) Manchester City (Watford H)

Vi fortsetter med tungt skyts på midtbanen, og neste på lista er en gammel kjenning som virkelig har våknet til live de siste ukene. Kevin De Bruyne har banket inn fire mål og to assist på de siste fem kampene. Belgieren er i flott form, og hjemme mot dumpekandidat Watford skal det kun bli spill mot ett mål. Vanskelig å se for seg at De Bruyne reiser tomhendt hjem etter denne matchen.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker