Cheap Tramadol Online Overnight Delivery Order Cheap Tramadol Online Cod Can You Get Tramadol Online Legally Order Tramadol Canada Order Tramadol Cheap Overnight Tramadol Online Buy

FPL: Rundens lag GW 33

En spennende runde er i vente med doble kamper for noen, og ingen kamper for andre. Mange vil nok benytte seg av Free Hit og prioritere spillere med to kamper. Vi setter også vår lit til mange av disse, i tillegg til noen spillere i god form som kun har én match. Fristen er kl. 12.00 på lørdag. Lykke til og god påske!

Keeper

Martin Dubravka (4.4) Newcastle (Leicester H, Crystal Palace H)

Som nevnte går vi tungt inn på spillere med to kamper, og Newcastle har en fin dobbel denne runden. Dubravka med smultring hjemme mot Wolves sist, og vi tror det kan komme minst en til denne runden. “The Magpies” har gjort det godt hjemme på St James’ Park og faktisk vunnet sine fire sist hjemmekamper.

Forsvar

Joan Cancelo (7.0) Manchester City (Brighton H)

Fast inventar på rundens lag og dette uken er intet unntak, selv med kun en kamp på Cancelo. Med skade på Kyle Walker virker det ekstra vanskelig å eventuelt benke portugiseren etter helgens kommende FA-cupsemifinale mot Liverpool. Starter han mot Brighton hjemme forventes det clean sheet og et offensivt bidrag.

Fabian Schär (4.4) og Matt Targett (4.7) Newcastle (Leicester H, Crystal Palace H)

Det blir hele tre defensive fra Newcastle denne runden! Det finnes en del spennende og billige valg i de bakre rekker hos de svarte og hvite. Schär er et veldig interessant med sin offensive trussel på dødball. Er faktisk med i diskusjonen om å ta frispark også. Targett på venstrebacken bør kunne bidra offensivt i tillegg til muligheten for clean sheet. Har man pengetrøbbel kan Dan Burn (4.4) vurderes.

Midtbane

Bruno Fernandes (11.6) Manchester United (Norwich H, Liverpool B)

En spesiell dobbel for United, med den kanskje enkleste kampen i sesongen sammen med den sannsynligvis tøffeste. Bruno og United skuffet stort mot Everton forrige helg og virker å ha hodene et helt annet sted enn der de bør være. Likevel er det svake Norwich de møter hjemme på Old Trafford, og det må forventes at de leverer noe helt annet enn det de viste mot Everton. Begynner ting å flyte for de røde djevlene kan Bruno fint dra inn store poengsummer. Det han eventuelt får i bortekampen mot Liverpool blir en bonus.

Skal Bruno Fernandes og Manchester United revansjere seg denne runden? Foto: Shutterstock.com
Heung Min-Son (11.1) Tottenham (Brighton H)

Son leverte virkelig varene forrige runde. Tre scoringer ble det på lynvingen som innkasserte pene 21 poeng. På de tre siste kampene har han hentet inn utrolige 48 poeng! Vi tør rett og slett ikke å gå uten sør-koreaneren selv med kun en kamp.

James Ward-Prowse (6.4) Southampton (Arsenal H, Burnley B)

Southampton fikk så hatten passet av Chelsea i forrige runde. Laget er ikke akkurat ukjent med store tap. Når det først rakner så rakner det ofte helt. Nå får de to kamper til å revansjere seg etter en noe svak periode, og de møter et Arsenal som har gått på to strake tap, og et Burnley som nettopp sparket manager Sean Dyche. Her er det gode muligheter til å snu trenden. Uavhengig av kampresultat er det helt fint å sitte med dødballspesialist Ward-Prowse. Mannen har kanskje den beste høyrefoten i hele Premier League og er også på straffer. Vi tror på målpoeng over to kamper.

James Maddison (7.0) Leicester (Newcastle B, Everton B)

Særdeles god form på playmaker Maddison om dagen. Scoret i går kveld i seieren mot PSV, og har også levert målpoeng i tre strake Premier League-kamper. Problemet med å ta inn Leicester-spillere er at faren for hvile er overhengende stor. De har hatt et tøft kampprogram de siste ukene, og med avansement i boks i Europa er det fortsatt mange kamper igjen for revene denne sesongen. Vi tar likevel en sjans på en formspiller og krysser fingrene for at han blir en av få som starter begge kampene denne runden.

Kiernan Dewsbury-Hall (4.4) Leicester (Newcastle B, Everton B)

En av få Leicester-spillere som ser ut til å ha kroppen til å tåle stor kampbelastning er det nye stjerneskuddet Dewsbury-Hall. Har befestet sin plass i laget på midtbanen denne sesongen, men det var først i forrige runde vi fikk se at han også innehar krutt i støvlene. En nydelig scoring og en assist ble det på unggutten. Til denne prisen er han et fint tilskudd til laget. Har man noen kroner ekstra i banken kan den litt dyrere Arsenal-angriperen Gabriel Martinelli (5.3) være et godt alternativ.

Angrep

Harry Kane (12.6) Tottenham (Brighton H)

Kane fortsatte sin hovmesterrolle i forrige match, og var nest sist før scoring hele tre ganger. Syv assist på de tre siste kampene har det blitt, men ingen scoringer. Vi tror Kane er sulten på å putte ballen i nettet selv, og hjemme mot Brighton er sjansen for å ende den lille måltørken god. I den formen Tottenham er i om dagen har vi vanskelig for å se at det ikke blir nye scoringer i tidligkampen på lørdag.

Cristiano Ronaldo (12.2) Manchester United (Norwich H, Liverpool B)

Litt av den samme argumentasjonen som med lagkamerat og landsmann Bruno Fernandes, her spiller vi en potensiell oppside ved at United viser en helt annen versjon enn det som møtte opp på Goodison Park forrige helg. Gjør de det vil det være nervepirrende å gå uten legenden Cristiano Ronaldo og hans avslutningsegenskaper. De aller fleste skaper flust av sjanser mot Norwich, og CR7 er definitivt mannen som vet å omsette sjansene. Er også på straffer.

Cristiano Ronaldo blir farlig hjemme mot Norwich Foto: Shutterstock.com

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker