Purchase Tramadol Discount Tramadol Uk Online Tramadol Online Pets Tramadol Purchase Online Buy Cheapest Tramadol Tramadol Online Prescription

FPL: Rundens lag – GW 32

Det er klart for runde 32 i FPL, og sluttspurten er virkelig i gang. I tillegg til siste runde, så blir sannsynligvis denne runden den eneste uten dobbelkamper. Det sportslige høydepunktet denne runden kommer på søndag, da City tar imot Liverpool til en slags seriefinale. Vanskelig kamp å spå synes jeg, og velger å ikke ta med noen spillere fra den kampen. Det kan være skummelt, men det er flere andre kamper som ser spennende ut, og jeg tror dette laget vil gjøre det godt i denne venterunden før doblene kommer på rekke og rad!

Frist er fredag kl 19.30, lykke til med runden!

Keeper

Aaron Ramsdale (5,1) Arsenal (Brighton, H)

Arsenal tapte 3-0 mot Crystal Palace på mandag. Noe overraskende, selv om Palace har sett veldig bra ut i det siste, og også hatt meget gode underliggende tall. Arsenal har også vært gode i lang tid nå, og møter her et Brighton i svak form. 1 mål på sine siste 5 for Brighton nå, og det bør kunne komme en ny clean sheet for Arsenal og Ramsdale her.

Forsvar

Gabriel Magalhães (5,3) Arsenal (Brighton, H)

Har som nevnt over god tro på at Arsenal holder nullen mot Brighton, og prøver en dobling bak. Gabriel har også 3 kamper med tosifra poeng denne sesongen, så at det er et høyt tak her er det ingen tvil om. Arsenal har også en dobbelrunde i GW 33, så det er ikke dumt å ha spillere derfra nå. 

Antonio Rüdiger (6,1) Chelsea (Soton, B)

Med Champions League i midtuka både før og etter denne runden, så føles det litt skummelt å velge spillere fra lagene som fortsatt er med der. Særlig City og Chelsea er jo kjent for å rotere voldsomt. Allikevel bør man nok ha minst en fra Chelsea nå. Brentford sjokkerte i forrige runde med å slå de 1-4! Det er nok ikke noe man skal legge altfor mye i, og jeg tror Chelsea vil slå kraftig tilbake mot Soton i helga. Rudiger scora Chelsea’s eneste mål mot Brentford. Han er nok også det tryggeste valget mtp spilletid, og blir den som får tillit på denne rundens lag.

Med stor rotasjonsfare hos Chelsea grunnet CL i midtuka, så fremstår Rüdiger som det tryggeste valget. Foto: Shutterstock.com
Fabian Schär (4,3) Newcastle (Wolves, H)

Etter en veldig sterk periode, med 9 kamper uten tap, så har det nå blitt 3 tap på rad for Newcastle. Sist ble det hele 5-1 mot Tottenham. Denne runden får de besøk av et Wolves som har vært veldig varierende i det siste. De scorer lite mål, og det bør kunne bli en ny clean sheet for Schär her. Han har i tillegg vist seg som en offensiv trussel, og har nå 2 mål og 1 assist på sine siste 6 kamper.

Matt Doherty (4,9) Tottenham (Aston Villa, B)

Etter en vanskelig start på Tottenham-karrieren, med lite spilletid, så er det moro å se at det endelig begynner å lykkes for Doherty! 3 ganger tosifra poengsummer siste 6 kamper nå, og har 2 mål, 4 assist og 55 poeng i den perioden. Veldig offensiv vingback. Virker å være helt trygg i laget nå, og det kan fort komme både clean sheet og flere målpoeng når Tottenham reiser til Birmingham for å møte Aston Villa denne runden.

Midtbane

Jarrod Bowen (6,8) West Ham (Brentford, B)

Etter å ha vært ute med skade i 2 kamper, så var Bowen tilbake med et brak mot Everton sist! Mål, assist og max bonus. Har hatt en fantastisk sesong, og vært West Ham’s beste spiller gjennom sesongen. Møter her Brentford, som altså sjokkerte med å slå Chelsea hele 1-4 sist. Står altså nå med 3 seire på 4 siste, men West Ham skal uansett være favoritt. De er også et mye bedre lag med Bowen på banen, og jeg tror det blir seier her.

Jack Harrison (5,5) Leeds (Watford, B)

Prøver en stor diff fra Leeds denne runden. Harrison har 2 mål på sine siste 2 kamper, og ser meget bra ut. Leeds må vinne mot Watford, og det tror jeg også de gjør. Raphinha er fortsatt det klart mest populære valget, men Harrison virker mer spennende for øyeblikket. Er kun eid av 1,5%, og kan bli et kjempevalg hvis han fortsetter den gode formen sin.

Bruno Fernandes (11,6) Man United (Everton, B)

Man United og Bruno har vært veldig varierende hele sesongen, men han har nå 2 mål og 2 assist på sine siste 5. Denne runden møter de et Everton i skrekkelig form. Bør kunne bli en fin kamp for Bruno med mye rom her. United har også dobbel i GW 33. Selv om en av de kampene er Liverpool borte, så får de også besøk av Norwich. Det ser ut som et bra tidspunkt å prøve Bruno igjen, og han får tillit her.

Kan Bruno bli rundens spiller mot et Everton i forferdelig form? Foto: Shutterstock.com
Bukayo Saka (6,8) Arsenal (Brighton, H)

Fyller altså Arsenal-kvoten her, og tar også med Saka. Omtrent annenhver kamp med tosifra poeng, og blanks i det siste på han nå. Denne helgen kommer som nevnt Brighton på besøk, og de er i veldig dårlig form om dagen. 9 mål og 6 assists så langt denne sesongen på Saka, og jeg tror det blir flere målpoeng her.

Heung-Min Son (10,9) Spurs (Aston Villa, B)

3 mål og 1 assist på siste 2 for Son nå. Både han og Tottenham i kjempeform om dagen! 27 poeng på disse 2 kampene. Denne runden skal de til Birmingham, og møte Aston Villa. Villa kommer fra 3 tap på rad, og her skal det nok ikke bli noe lettere. 19 mål siste 6 for Tottenham her, og det vil overraske stort om det ikke blir enda flere her. Kulusevski har også vært meget god i det siste, og kan være et godt valg om Son blir for dyr, men i den formen han har vist nå, så holder jeg Son over.

Angrep

Harry Kane (12,5) Tottenham (Aston Villa, B)

Fyller altså også kvoten med Tottenham-spillere, og velger Kane som enslig spiss denne runden. 55 poeng siste 6, og ingen blanks i denne perioden. Er nok den spilleren i PL med best form om dagen, og vil nok også være det mest populære kapteinsvalget denne runden. I en runde der det kan være noen spennende diffealternativer som kaptein, så er jeg usikker på om han blir min kaptein, men med på laget, det må han.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker