Tramadol Online Overnight Cod Buying Tramadol Tramadol Prescription Online Tramadol Buy Online Uk
Vi har store forventninger til stjerneduoen til Spurs denne runden. Foto: Shutterstock.com

FPL: Kapteinsvalg GW 32

For en gangs skyld er det en normal runde i vente denne helgen. Toppoppgjøret mellom Manchester City og Liverpool er rundens storkamp, men vi holder oss unna spillere her når vi anbefaler kaptein. Det finnes nok av andre gode valg. Husk at runden starter allerede fredag kveld, med frist kl. 19.30. Lykke til!

Harry Kane blir farlig borte mot Aston Villa. Foto: Shutterstock
Harry Kane (12.5) Tottenham (Aston Villa B)

Spurs flyr høyt under Antonio Conte om dagen, og knuste Newcastle hele 5-1 i forrige kamp. Utrolig nok ble det kun med en assist på stjernespiss Harry Kane, og kapteinen har nok lyst til å finne tilbake til nettmaskene denne runden. Aston Villa sliter om dagen og har tapt de tre siste kampene. Vi spår nok en seier til formlaget Tottenham, og denne gangen tror vi Kane noterer seg i målprotokollen.

Bruno Fernandes (11.6) Manchester United (Everton B)

En assist ble det også på Manchester Uniteds Bruno Fernandes i 1-1-kampen hjemme mot Leicester. Skal United fortsatt ha håp om å ta fjerdeplassen så må det bli tre poeng til helga. Da er det godt nytt for de røde djevlene at svake Everton står på motsatt banehalvdel. “They don’t know how to win” sa Burnley-boss Sean Dyche om Everton i pausepraten da de to lagene møttes på onsdag. Det gikk troll i ord, og Burnley vant kampen 3-2. Med det forsvarsspillet Everton viser om dagen kan det bli flotte forhold for Uniteds playmaker å boltre seg i.

Heung-Min Son (11.0) Tottenham (Aston Villa B)

Sør-koreaneren er mest glad i å score målene sine på White Hart Lane, men når det flyter så fint for de hvite som det gjør nå, så mener vi at Son er et godt valg også i en bortematch. Tre scoringer og en assist på de to siste kampene, og Son er tilbake på sitt beste. Et fint kapteinsvalg.

Bukayo Saka (6.8) Arsenal (Brighton H)

Arsenal fikk så hatten passet i mandagskampen mot Crystal Palace, og ble sendt hjem med 0-3 i sekken. Likevel tror vi ikke det var mer enn et arbeidsuhell samt en dyktig motstander. Hjemme mot formsvake Brighton bør Mikel Arteta få skuta tilbake på rett kjøl. Saka med ni scoringer og seks assist så langt, og er en svært viktig del av trusselen Arsenal skaper fremover. Det lukter nye målpoeng på den gode engelske vingen.

Jarrod Bowen (6.9) West Ham (Brentford B)

For en sesong denne mannen har. Var tilbake fra skade med et brak i forrige kamp mot Everton og dro med seg solide 13 poeng. Ikke nok med det, i torsdagens Europa League-kamp mot Lyon scoret han igjen for “The Hammers”. Brentford med kanskje sesongens største sjokk da de knuste Chelsea 4-1 på Stamford Bridge. Vi tror de faller ned på jorda igjen når de møter Bowen og West Ham til dyst.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker