Tramadol Online Australia Order Tramadol Cod Online Shop Tramadol Online Order Tramadol From Canada Tramadol Online Cheap Tramadol Order Cheap

FPL: Kapteinsvalg GW 31

Da var det endelig slutt på landslagspausen, og det er klart for en ny runde med FPL! Det er en dobbelrunde, men det er kun Burnley og Everton som har to kamper. De fleste kapteinsvalgene jeg har funnet her har kun én kamp, men jeg har også funnet plass til en spennende diff med to kamper.

Lykke til med valget, og runden!

Mohamed Salah (13,3) Liverpool (Watford, H)

Salah kommer fra en skuffende landslagspause, der Egypt røk ut av VM. Er nok ivrig etter å få en god opplevelse igjen når Liverpool får besøk av Watford denne runden. 4 mål de siste 6 rundene. Flest av midtbanespillerne på spillet. Han har også flest skudd, skudd i boks og skudd på mål. I denne perioden har Liverpool scora 15 mål. Kun Tottenham som har flere med sine 19. Watford har sluppet inn 14 mål i samme periode. Med andre ord er det mye som tyder på at Salah igjen kan bli det beste kapteinsvalget, på tross av at det er lag med dobbelrunde.

Harry Kane (12,5) Tottenham (Newcastle, H)

Ligaens formspiller nå, Kane. 7 mål på siste 6 runder. Av spissene på spillet er han øverst på lista over flest skudd, skudd i boks og skudd på mål. Tottenham har vært veldig gode i det siste, og har flest mål i denne perioden. Møter her et Newcastle som har sett veldig bra ut i det siste. Jeg tror allikevel Kane skal være en trygg og god kaptein denne runden. Vil nok ikke bli et like populært valg som Salah, og spillerne med dobbelrunde, så han kan faktisk være en fin liten diff også.

Kevin De Bruyne (11,7) Man City (Burnley, B)

KDB ble hvilt under landslagspausen, og vil nok være veldig klar for å gjøre en god innsats mot Burnley denne runden. Virker å være en av de sikreste til å starte i dette laget nå. Kun 2 mål på sine siste 6 kamper, men er kun bak Salah, Son og Mané når det kommer til skudd på mål. Skaper også mange sjanser, selv om han kun har én assist i denne perioden. City har scora 11 mål på sine siste 6, mens Burnley har sluppet inn 10 i samme periode. Det kan fort vise seg å være lurt med en kaptein fra City denne runden. KDB fremstår som den sikreste, og er et spennende diffe-alternativ med sin lave eierandel på 7,4%.

Kan Kevin De Bruyne bli rundens beste kapteinsvalg? Foto: Shutterstock.com
Dominic Calvert-Lewin (7,7) Everton (West Ham, B – Burnley, B)

Det har vært en fryktelig sesong for DCL, med mye skadeproblemer. Nå skal han være tilbake for fullt, og Lampard uttalte på pressekonferansen foran helgens runde at DCL er “in a really good place”, etter å ha trent godt under landslagspausen. Fikk med seg en assist sist, men spilte da kun 14 minutter. Vil nok mest sannsynlig starte her, og med en dobbel mot West Ham og Burnley kan han vise seg å være et godt valg. Kun eid av 3,5%, så han vil også være en kjempediff.

Kai Havertz (7,9) Chelsea (Brentford, H)

Havertz har sett fantastisk ut i det siste. 4 mål og 1 assist på sine 3 siste kamper nå. Chelsea har 5 seire på rad, og har også et nydelig kampprogram fremover. Møter altså Brentford på hjemmebane denne runden, og det bør være gode muligheter for enda flere målpoeng for den unge tyskeren her. Er nå kun eid av 7,4%, så her er det også et fint alternativ for de som ønsker å diffe litt i innspurten. 

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker