Online Doctor Prescription Tramadol Order Tramadol Overnight Lowest Priced Tramadol Online Tramadol Purchase Overnight

FPL: Rundens lag GW 31

Endelig er Premier League tilbake! Det nærmer seg serieslutt og det er fortsatt kamp om tittelen, europacupplasser og overlevelse. Gameweek 31 har i tillegg blitt krydret med en ekstra kamp mellom Burnley og Everton. Disse lagene vil derfor ha en dobbel, og et par stykker herfra har dermed sneket seg med på rundens lag. Følg for øvrig med på pressekonferansene for siste nytt på skadefronten etter landslagspausen. Fristen for endringer på laget er lørdag kl. 12.00. Lykke til!

Keeper

Jordan Pickford (4.9) Everton (West Ham B, Burnley B)

En sjelden smultring for Everton i forrige kamp, men da var det faktisk gode, gamle Asmir Begovic som voktet buret. Nå er Englands førstevalg tilbake mellom stengene og har to kamper i vente denne runden. Everton kjemper en intens kamp i bunnen og må vise seg fra sin beste side fremover om de skal bli i divisjonen. Fint med en keeper med to sjanser til clean sheet, redningspoeng og bonuspoeng.

Forsvar

Joao Cancelo (6.9) Manchester City (Burnley B)

Cancelo har blitt en slager på rundens lag, og denne runden er intet unntak. Har vært et fyrverkeri på backen i de siste kampene til Manchester City, selv om målpoengene har uteblitt. Har likevel prestert å ta med seg mange bonuspoeng, noe som også er en viktig faktor i FPL. Høyt tak på portugiseren og det kan fint smelle stort til helgen. Vi krysser fingrene.

Andrew Robertson (7.3) Liverpool (Watford H)

Et Liverpool i storform starter runden på Anfield mot dumpekandidat Watford. Robertson har vist gode takter den siste tiden med tre assist på de fire siste kampene. Liverpool har også holdt nullen i de seks siste kampene Robertson har spilt. Med backkollega Trent Alexander-Arnold ute blir Robertson et naturlig valg. Noe mindre enn en clean sheet og en assist vil nesten være overraskende.

Antonio Rudiger (6.1) Chelsea (Brentford H)

Med usikkerheten rundt Reece James så vendes våre blikk mot lagkamerat Antonio Rudiger. Tyskeren har vært en bauta på stopperplass i år, og det blir spennende å se hvor han spiller neste sesong. Det forventes en smultring i en hjemme kamp mot Brentford, og kanskje skal vi også få et målpoeng og bonus fra den dominerende stopperen?

Midtbane

Mohamed Salah (13.3) Liverpool (Watford H)

Liverpool er enorme favoritter hjemme mot Watford. Det ble en nedtur i landslagsrunden for Salah med tap på straffer mot Senegal i VM-kvalifiseringen. Egypteren er nok revansjesugen og det vil fort gå utover rundens motstander. Elsker å spille mot de gule og svarte fra London, og det lukter nye scoringer for Salah i denne kampen. Sannsynligvis det beste kapteinsalternativet selv målt opp mot spillere med to kamper.

Phil Foden (7.8) Manchester City (Burnley B)

Manchester City har hatt en tendens til å overkjøre Burnley når lagene har møttes de senere årene. Med den harde tittelkampen de blå fra Manchester er i nå, så er kun seier godt nok. Som alltid en viss rotasjonsfare hos godeste Pep Guardiola, men den potensielle enorme oppsiden hos Phil Foden i en spissrolle er for stor til ikke å ta sjansen på.

Anthony Gordon (4.5) Everton (West Ham B, Burnley B)

Vi lar oss friste av en spennende dobbel for den energiske unggutten. Manager Frank Lampard har latt seg imponere av Gordon, og han virker å nyte stor tillit hos Everton-treneren. Tre mål og to målgivende har det blitt så langt, men Gordon spilte ikke mye før et godt stykke inn i sesongen. Et veldig godt alternativ til denne dobbelrunden med tanke på den lave prisen. Lagkamerat Demarai Gray (5.5) er også et billig og fint valg til denne runden.

Kai Havertz (7.9) Chelsea (Brentford H)

Den siste tiden har vi igjen sett det høye potensialet til det unge tyske vidunderbarnet. 33 poeng på de tre siste kampene lar seg høre, og Havertz har blomstret på topp hos Chelsea. Hjemme mot Brentford vil alt annet enn seier være en sensasjon og med den formen tyskeren har vist forventer vi nye målpoeng.

Kai Havertz i strålende form blir farlig hjemme mot Brentford. Foto: Shutterstock

Angrep

Harry Kane (12.5) Tottenham (Newcastle H)

Formspissen med mål eller målgivende i seks av de syv siste seriekampene. Har de siste ukene vist hvilken klassespiller han er. Ikke bare en fantastisk avslutter, men Kane har også en nydelig pasningsfot som oftere og oftere vises frem. En utrolig viktig spiller for Contes Spurs, og et sikkert valg i vårt lag.

Dominic Calvert-Lewin (7.7) / Richarlison (7.5) Everton (West Ham B, Burnley B)

Hipp som happ hvem av disse man tar en sjanse på hos et Everton som må plukke poeng fremover. Tok en livsviktig seier hjemme mot Newcastle sist, og DCL leverte en fin assist til matchvinner Iwobi. Den engelske spissen har hatt en grusom sesong med mye skader, men har nå hatt en landslagspause til å finne formen igjen. Richarlison leverte to scoringer for Brasil i midtuka og vi kjenner klassen hans. Dessverre har han som resten av Everton slitt i PL i år. Spisslandskapet i FPL er ganske grått og med to kamper bør begge disse gutta være aktuelle for flere lag.

Wout Weghorst (6.4) Burnley (Manchester City H, Everton H)

Forrige gang Burnley hadde en dobbel ble det ikke store uttellingen på den store nederlenderen, men vi er tilbøyelige til å gi Weghorst en ny sjanse med to hjemmekamper denne runden. Det er hovedsakelig bonuskampen mot Everton vi sikter oss inn på, og skulle han dra med seg noe mot Manchester City er det en enorm bonus. Trolig på straffer også.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker