Order Tramadol With Paypal Where Can I Buy Cheap Tramadol Online Tramadol Online Overnight 180 Cheap Tramadol Canada Order Tramadol From India

FPL: Rundens lag – GW 30

Da er det klart for en ny runde FPL! Det er en blank runde for veldig mange lag, og kun 4 kamper spilles! Mange vil nok ha lite spillere, og velge å bruke free hit denne runden. Jeg tror det kan være lurt å spare det til kommende dobbelrunder isteden. Ihvertfall om man klarer å komme seg til 8-9 spillere uten bruk av for mange hits.

Frist er fredag kl 19.30. Lykke til med runden!

Keeper

José Sá (5,3) Wolves (Leeds, H)

Etter et par litt svake kamper har nå Wolves holdt nullen i to kamper på rad. Sa har vært meget god hele sesongen, og ser igjen ut til å være det beste alternativet mellom stengene denne runden. Wolves møter Leeds, som endelig fikk seg en seier igjen sist mot Norwich, men som ikke har scora på sine tre siste bortekamper. Bør være stor sjanse for en ny clean sheet for wolves her.

Forsvar

Conor Coady (4,9) Wolves (Leeds, H)

20 poeng på sine to siste kamper nå, Coady. Takket være to clean sheets, en scoring, og 3 bonus. Ikke veldig ofte det blir målpoeng, men har har allikevel 3 mål hittil i år, og som midtstopper er det ikke så verst. Leeds har vært svake på dødball, og det er ikke umulig at det kan komme en ny scoring her. Som nevnt over har Leeds heller ikke scora mål på sine tre siste bortekamper, og en dobling bak fra Wolves føles riktig.

Matt Doherty (4,8) Spurs (West Ham, H)

Endelig har Doherty begynt å spille fast i Spurs, og begynt å vise litt av det han gjorde i Wolves! 39 poeng på sine 4 siste kamper nå. 3 clean sheets, 1 mål og 2 assist. Tar imot West Ham denne runden. Det er to lag som har vært litt opp og ned denne sesongen. West Ham mangler Bowen her, og det er et stort tap. Jeg tror Spurs vinner denne, og fyller kvoten med en spiller i hvert ledd.

Matthew Cash (5,2) Aston Villa (Arsenal, H)

3 tosifra poengscores på rad for Cash, før det nå sist ble kun 1 poeng, da Villa tapte 2-1 mot West Ham. To mål og to assist i denne perioden, og det er ingen tvil om at Cash er i form! En litt tøff hjemmekamp venter, når Arsenal kommer på besøk, men jeg har tro på en målrik kamp, og det bør være muligheter her for flere målpoeng. Henta inn av 125000 før denne runden, men fortsatt kun eid av 12%. Godt og spennende valg.

Midtbane

Philippe Coutinho (7,5) Aston Villa (Arsenal, H)

Har sett strålende ut etter at han kom tilbake til Premier League! Et snitt på over 6 poeng per kamp så langt er meget imponerende! Ingen lett kamp nå, mot et godt Arsenal-lag, men Coutinho kan så absolutt finne åpninger i dette forsvaret. Litt vanskelig kampprogram for Villa de neste rundene, så da går det an å vurdere om man skal ha han, men i en amputert runde som dette må han bare med.

Coutinho har vært i strålende form etter at han kom til Aston Villa! Foto: Shutterstock.com
Bukayo Saka (6,7) Arsenal (Aston Villa, B)

Vært litt opp og ned denne sesongen, Saka, men på sine 4 siste bortekamper har han 38 poeng. Fire mål og en assist på disse kampene. Møter altså Villa borte denne runden. Begge lag har vist at de kan være sterke defensivt, men scorer Arsenal er Saka ofte involvert. Eierandelen hans har nå økt til 32%, så det kan også være veldig skummelt å gå uten han denne runden.

James Maddison (6,7) Leicester ( Brentford, H)

Maddison er tilbake, og starter nok denne. I det motsatte oppgjøret ble det scoring. Ser ut som det beste valget fra Leicester, og selv om Brentford har sett bedre ut i det siste, og Leicester har vært ustabile, så føles det riktig å ha med en spiller herfra. Jeg har tro på en målrik kamp, og henter en offensiv fra hvert lag.

Dejan Kulusevski (6,2) Spurs (West Ham, H)

42 poeng på sine siste 6 nå på Kulusevski, og svensken har sett strålende ut etter at han kom til London! 2 mål og 5 assist i denne perioden. Jeg tror han er et vel så godt valg som Son denne runden, og det til 4 millioner mindre. Son har også blitt bytta ut tidligere de siste kampene.

Angrep

Harry Kane (12,4) Spurs (West Ham, H)

En Kane i storform er selvskreven denne runden. 53 poeng på sine siste 6 kamper nå. Scoring i 4 kamper på rad. Er fortsatt ‘kun’ eid av 25%, selv om det nok vil øke endel fortsatt, og ‘alle’ som bruker free hit denne runden vil ha han. Vil nok også være det mest populære kapteinsvalget, og Kane må bare med på laget.

Kane er i storform om dagen! Foto: Shutterstock.com
Ivan Toney (6,6) Brentford (Leicester, B)

En annen spiller som endelig har funnet storformen er Ivan Toney! Vært en veldig tøff sesong i år, etter at han bøtta inn mål i Championship sesongen før. Nå har han 5 mål på sine siste 2! Fikk også med seg 3 bonus i begge disse kampene, og 29 poeng. Selv om disse kampene var mot Norwich og Burnley, og de nå møter litt tøffere motstand i Leicester, så må jeg bare prøve Toney denne runden, og håpe formen fortsetter.

Alexandre Lacazette (8,4) Arsenal (Aston Villa, B)

Ikke i helt samme form som spisskollegaene sine, Lacazette, men får målpoeng jevnt og trutt, og har 1 mål og 5 assist på sine 4 siste bortekamper. Skyter mye, og mulighetene for nye målpoeng mot Aston Villa er absolutt til stede. Jeg har som nevnt tidligere tro på en målrik kamp her, og da er fort Lacazette involvert igjen.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker